Wednesday, December 28, 2011

Sözleşmenin kayıp Ark Efsanesi

Kutsal Kitap, Tanrı'nın iki yaprak Hjrien üzerinde on emir yazılı ve Hz Musa (sav) ve paneller korumak ve Bhmlhma, yapıyor ve büyük altın ile dekore akasya ahşap dekorasyon kutu izin verdi ve yaklaşık üç buçuk metre ve küçük ayakları üzerinde bir uzunluğu olduğunu olduğunu söylüyor, ve sahipiki tarafta altın menteşeleri ile iki elektrot. Ve iki melek tepe üzerinde Alkrubion (Arş'ın taşıyıcıları) ve kapağı bir model "kefaret kapak" ya da denilen "merhamet koltuk." Fon Vadedilmiş Topraklar için kendi arayışında Musa (sav) ve İsrailoğullarına eşlik ve gittikleri her yerde kendilerine zafer getirir oldu.Sonunda Kudüs kurucuları, Kral Süleyman Kutsallar Kutsal, ya da Birinci Tapınağı ve koruma fonu inşa zaman. Bu Sözleşmenin Ark "Misak Ark" için Kutsal Fonu denir.

Tarihsel etki almadım ki komplo teorileri ve hazinelerin efsaneleri büyük fon tarafından alınan gibi, ve diyor miktarı yaklaşık 925 yok ya da Mısır kuvvetleri gaz tarafından esir olmuştur Ahit Ark. CE, ve diğerleri Babilliler de çaldığı demek ki bazı mitler 586 . m. Belki de onlardan önce kaçmaya Ürdün çölde Ahit Sandığı'nı gömmek için Dead Sea Scrolls yazdı Yahudi gruplardan biri.

  Aynı şekilde, pek çok araştırmacının iddia Tapınakçılar aldığını ise Hıristiyan grup daha önce, Cathers olasılıkla Katolik Kilisesi tarafından yok edilmeden önce, Rennes-le-Chateau, Fransa eski kilisede Sözleşmenin ark sakladı, hatta Kral Arthur geminin hikayesini bir pay kazandı denilen söylendiHoly Land Ahit Ark ve Masonlar (Tapınak Şövalyeleri torunları) şu anda kontrol altında Ahit Sandığı'nı olan bazı komplo teorilerine göre Oak Island adasında hatta Roslyn yılında İskoç Kilisesi mayın saklandı olabileceği söylendi.

Bakara ayet 248 özellikle Kur'an-ı Kerim ve Sözleşmenin gemi adı geçen: "O bir kraliçe Eğer müminler iseniz bu Al Musa ve Harun'a ayı melekler bırakarak Rabbinin ve dinlenme gelen huzur size bir göstergesidir tabut geldiğini onlara peygamber dedi."

Kral bu ayetin anlamı İsrail'in çocuklara Sözleşmenin yeniden Ark için onun mülkiyet işareti kral Taloot olduğunu ve Trkhaal Musa ve Harun'un her şeyi büyük bir bakış etkileri etkileri tabut içeren, aynı zamanda ayet tabut yok Omvcoda olarak çıktıklarını ve göstermek tarafından monte melekler gibi ayette belirtildiği gibi, ama kral onu aldığınız geri getirmek için Taloot geldi? Tabii ki, düşman elinden onu geri getirmek için, gibi tabut sembol gücü ve inançlarını birleştirmek ve saflarını oluşturan kutsal etkileri dahil edilmesi gurur ve birlik oldu ve bu ayet açıktır: Bu düşman bu tabut önemini bildiği doğaldır "Rabbinizden bir huzur, tabut geldiğini", kim onları ayıklamak zorundadır onların moral yok ve ne olduğu.

Gelince tabut içinde bulunan etkileri Musa'nın bir sopa beraberinde getirmesi beklenmektedir ve bir mucize Musa'nın bir araç olduğu için bu mantıklı. Canlı döndü ve hızla yuttu cadılar neyin arayışında mucize değil mi? , Anlamı: "Sağ elindekini götürün onlar yaptıklarından yakaladı", ayet 69 - Al-Taha, böyle bir aracın mucize Musa tarafından ihmal edilmiş, ya da ne olduğunu sonra müminler tarafından ihmal edilemez. - Sure Taha ayette 17.18 Allah şöyle der: "Ve sağ olduğunu, ey Musa * benim personel bu zayıf olduğunu söyledi" ve önemini ifade eder.

Aslında pek çok teori ve Ahit gizemli Ark ele hikayeler vardır. Ama daha yaygın kabul gören teori ışık tutacaktır:

Eski Kudüs - Filistin

Yen Reitmaier Kudüs'teki Mabed Tepesi'nde yapılan testleri ve o ilk tapınağın gerçek yerini buldu ve tam Ahit Sandığı'nı boyutları maç kaya temel bir parça keşfetti ve bu noktada belki de Ahit Sandığı'nı büyük derinlikte gömülü olduğuna inanılıyor Lin Reitmaier iddia ettiğine inanmıştır arkeologdurTapınak Dağı içinde, ama site hala şiddetli bir siyasi huzursuzluk olduğu, özellikle bölgede sondaj yapmak imkansız gibi.

Bu Mescid-i Aksa temellerine İsrail kazılarında devam eden girişimleri Sözleşmenin gemi bulmak veya Süleyman Yahudiler Mescid-i Aksa'nın aynı yerde olduğunu iddia onun yerini, Tapınağı'nın aynı Mescid-i Aksa yıkım ve yeniden inşa bulmak için "özür" demek için burada bir sır biz. Ayrıca Ahit Sandığı'nı hala Kutsal Topraklar var diğer uzmanların bir dizi inanılan Ron Wi ABD o Kudüs'ün Eski Şehir kuzeyinde kutsal bahçe Bahçe Tompt bir mezarlıkta kutu bulduğu iddia adında bir adam var o kadar.

Aksum - Etiyopya (Habeşistan)

Ahit Sandığı'nı teorisi Batı Afrika'dan gelmiş olması olduğunu söyler belki de en ünlü teorileri. Saba Kraliçesi, Süleyman getirmiş olduğu ve daha sonra çocuk doğdu, (İbn el-Hakim) anlamına Menelik olarak bilinen ve yaş (20) yıl içinde olunca babasının mahkeme eğitim için Kudüs'e giden o Etiyopya iddiaları bir efsane olduğu yerde. Bir yıl içinde, kralın oğlu kıskanç Süleyman'ın rahip oldu ve o Sheba dönmek gerektiğini söyledi, bu konuda Kral Süleyman tarafından kabul edildi, ama bütün çocukların, Menelik eşlik eden diğer büyüklerinin en büyük, ve bunlardan biri Lazarus seçildi, Zarroq denilen yüksek rahibin oğlu gerektiğini söyledi .

Lazarus Ahit Sandığı'nı çaldı kim olduğunu ve Afrika'ya gitti. Menelik başarılarının ardından (Aksum), Etiyopya (Kudüs II) kurdu Tanrı'nın iradesi olması gerektiğini karar verdi. Bu Sözleşmenin geleneğinin Siyonist Ark St Mary eski ev Kilisesi kardeşler Ocak ayı Festivali (Timkat) olarak bilinen her yıl büyüdü kutlamak için bugün söylenir. Son yıllarda, ülkedeki istikrarsızlık nedeniyle, bir bekçi himayesinde görme Ahit Sandığı'nı saklanmak onu Fonu gerçek doğasını bilmek izin verilen tek adam yemin eder.

Kesinlikle çok bu teoriyi desteklediği var - örneğin - bir Etiyopyalılar olan Afrika'da Hıristiyanlığın uygulama ritüelleri, Kral Süleyman'ın bir Etiyopya İmparatoru soyundan olduğu Anayasa geçirdiği birkaç ırk. Etiyopya - Etiyopyalılar Sözleşmenin geminin mirasıyla rollerini eminiz, görüntü Ascon içinde Ahit Sandığı'nı Kilisesi gösterir.

Ahit Sandığı'nı için son dinlenme yeri ortaya çıkarmak için yarışıyor mitler bir yeri vardır, çünkü bir karar mümkün değildir. Inanır dini grupların çok olduğu zamanı geldiğinde o bilir alanı. Bazı Müslümanlar, artık Ahit Sandığı'nı ve cennete melekler tarafından kaldırdı sonra yere varlığı ve Tanrı bilir inanıyorum

İsviçreli bilim adamı (Erich von Danikken) adlı kitabında İsrail'in çocuklarının gemi için okurken onun dikkatini çekmek olabilir Of Gods "tanrıların işaretleri" ayetlerimize Erich Von Daniken, onların savaşlarda yürüten onlar her savaşta onlarla tabut taşımak için istekli olduğunu eski kitap okuma ve bu savaşta onlarla tabut sürece düşmanlarından (derler) kazanan ve onlarla değilse yenik düştüler, hem de onlar insanlardan bir tepe üzerinde bu amaçla ve bu tapınak yüksek güvenlik tabi olduğu özel bir yapıya oğulları tabut tutmak olduğunu okuyun gece gündüz ve bu atanan rahipler sınırlı tabut diye bazı önlemler (o zaman ritüel olarak tanımlanmıştır) almadan tabut yaklaştı herkesin okumak çok ne onun dikkatini getirilen yapı veya yaklaşım girmek için, o tehlikeli egzotik hastalıklar, maruz kalan ve ölüm birkaç gün sonra onun payı kaçınılmaz olduğunu!

Hastalığın tanımı tam olarak radyasyona maruz kaldığında insanlar için ne kadar geçerli olduğu (Erich von Danikken) Bkz tehlikeli Atom ve öldürücü olarak İkinci Dünya Savaşı sırasında onları Hiroşima ve Nagazaki'ye ABD verdi nükleer bomba kurbanı oldu, aynı zamanda onun dikkatini gibi "ritüel açıklamasını çekti "o bunu (Erich von Danikken) da nükleer radyasyon riskini önlemek için sadece önlemler değildi inanılır tabut, yaklaştıkları zaman, ait oldukları rahipler.


 Bu yüzden tabut içine (Erich von Danikken) için açık ciddi ve ölümcül radyasyon kaynağı, ne kaynak olduğunu ve nereden geldiğini? Bu bulmaca çözmeye kendini üzerine İsviçre entelektüel alın, ama diyor, Katolik Kilisesi konusunu inceleyerek zaman çok zorlandık bulanıklık ve gizlemek onu ve resmi olayların romanları ile uyumlu olmayan tüm kurtulmak için şimdiki zamanda (diyor ne göre) kadar eski zamanlardan beri olan kitaplar ve el yazmaları arıyordumKatolik Kilisesi eline ulaşmadı yerlerde cezai soruşturma araştırmacıların yolu takip etmek zorunda kaldığında suç ve araştırma ve onu bulmak ve onlardan sonuçlar çıkarmak ve kanıt gidip konuyla ilgili kitabında belirtilen ayrıntı vermeden aşağıdaki ulaştığı kanıt çalışmanın soruşturma

 De dahil olmak üzere, afet sonrası bu medeniyetin etkileri bazı sol var, eski zaman bir bilim çok bizim zaman çok daha fazla ilerleme çünkü eski zaman (tabii söz yeterli delil olması gerekir!) Arazi için bir felaket yürütülen bu bilim ve medeniyetin varlığını yitirmiş ilerletildi bazı bilim adamları az ve eski kitaplarda adı geçen makinelerin bazıları ve lahit içinde ne oldu, havadan Tanrı'nın iyilik için çölde kırk yıl süren ve değil Tiham bir lahit gibi göründüğünü onlarla Yahudiler tarafından yapılan bir makine kudret helvası üretmek için radyoaktif izotoplar kullanılan bir makinedirçölde açlık ve susuzluktan öldü Bu makine tabut bir tür (kolayca savaşlarda onlarla yapabilmek için) İsrail çocuklar tarafından yapılmaktadır makina olmaya devam etti ve emin olun ve dışarı Itbrcn ve onları korumak ve onları ve ışınımdan maruz yaklaşan engellemek için bir yapı inşa var. "

Ve şimdi bu makine Valenzaúr yayar binlerce yıl radyoaktif kalan binlerce yıl için canlı bu yüzden makine dayanıklılık yapılmış olduğundan emin yapıyor? , Tabut kaderi için Tnguiba de (Erich von Danikken) üzerine gider ve onu evli King Solomon (sav) ziyaret etmek için Kraliçe Bilqis gitti ve ben bir süre kalmak ve sonra Habeşistan ve Yemen'de onu krallık döndü onu oğul doğurdu ve sonra o ve oğlu büyüdü sonra ve genç bir adam oldu ondan sonra diyor Ben babası ziyaret ve tabut almak için annesinin isteği bahsetmemem Filistin'e gönderdi

Bu bir itirazım yoktu, ama aynı zamanda İsrail çocuk tabut vazgeçerek fikrini kabul ve yakalamak için çalışan herkes öldürmek asla çünkü bunu genel olarak arzu karşılamak mümkün olmayan o babasının cevap ne olursa olsun kral kendini oğlu, ama olsa bile olurdu Oğul yönetim planının kapasitesorumluluk tabut almak ve gelen "kompozit uçak", oğlu planları ne onun bilgi ve bilgiye kral değil iddia ve burada görev Kral tabut nöbet, nöbetçi Son bölgesindeki durumda, tabut onu bu yüzden giderken karşı çıkmıştı takip olacağını oğluna olduğunu diğer bilgileri almak, oğluna verdi edecek Habeşistan'a tabut taşıma kullanılmak üzere kaldı ve hatta korumaları onu yakalamak olamazdı birkaç tekneler,

Ve böylece kalktı, Jr bir tabut gerekli olan gemisine aynıdır yapma marangoz yaptırılan ve daha sonra sarhoş nöbetçiler yokluğunda yoldaşları ile festival ve infiltrasyon biri değil amacıyla tabut başka bir yer döşeme sonra Etiyopya on-board tarafından uçak sağlanan tabut aldı Yahudiler kutlamak için olduğu gece biri seçti hızlı bir şekilde açılmak, ama yazar diyor ki: "onun tarafından verilen radyasyon bulmak ve takip edildiği bilimsel aletler şimdi var,

  Eğer son yüzyılda Habeşistan'a İtalya'nın işgalinde Katolik Kilisesi'nin elinden teslim ve o Kilisesi bulunamadığı bile binlerce yıl sürecek yapıldığı makine kurtulmak Roma Vatikan mahzenlerinde birinde ve Milletler her durumda şimdi makine olabilir almak çok zor olacaktır olabilir kesinlikle hala Habeşistan mağaraların birinde ya da Vatikan'ın elinde ya, bir yerde var onlar istiyorsa makine için bir arama yapmak için büyük ülkelerin desteği ile Milletler. "

No comments:

Post a Comment