Sunday, January 8, 2012

Abu Zeid Hilali

Bani Hilal destan, popüler Arap ünlü biyografi Ay destan kahramanı dördüncü yüzyılın ortalarında AH gelen dönemde Arapların gerçekleri ile tasvir ve Fatımi devletinin döneminde orta beşinci yüzyılda AH kadar olmuştur. Ünü Ebu Zeyd Hilali bu destansı odağı, ancak dört bir kabile onlara başkanlık ve Sarhan, Mohsen bin Sultan ve Diab bin Ghanem, Deir Al Fayed ve Ebu Zeyd ibn Rizq Hilali takma. Olmamıza rağmen

Ve bir insan doğaüstü gibi bir kaza gibi görünüyor yapmak için bu kahraman feat açtı epik doğum vardır. Iki cesur ilk günü Abizaid göre turnuva bile mümkün yönettiği ve insan enerji aşılması, Arap halkı abartılı ve neredeyse ikinci ayağı hile Arap halkının ailesi olarak paranormal olarak kabul çeşitli bilim, sanat ve dil olduğu bilgisine sahip, herhangi bir kıyafeti gizli ve profesyonel dönüş olabilir herhangi bir meslek ve herhangi bir dilde konuşmaya. Bu nedenle ünlü Arap atasözü, olağanüstü zorluklar geçmek yeteneği için bir metafor "tüm demiryolu güzergahları, Abizaid". Yahya ve Mari ve Yunus gibi en iyi Fas atlı bulmak için ülke topraklarının Ebu Zeyd aldı işgali için destansı ve popüler semicircularis gerekçe düzenlendi.

Gerekçe Yeşil Tunus Halife "Zinati" Kent elinde bu üç erkek bir durum. Ebu Zeyd ve ailelerin kurtulmak bile dolandırıldığı ve neyin önemli olduğunu halkını bulmak için döndü ama onun insanlarla göre, bir adam Tunus şehir kurtulmak için hedefleme ve üç kurtardı.Arap halkının etkisi bu karakter aşk ve biyografi kahverengi hilal kahramanları arasında değil, aynı zamanda bütün popüler kahramanlarının yürüme mesafesinde sadece yer gurur vermiştir.
 

No comments:

Post a Comment