Friday, January 6, 2012

Ay'ın bölme olgusu

ABD uzay ajansı yayınlanan 1969 yılında Apollo 10 ve Apollo 11 ile aya uzay gönderdiğinde çubuk şeklinde oluk geniş Crack gösteren ayın bir resim World Wide Web, son zamanlarda ve üzerinden bu görüntüyü yayılmış, yüzeyinde uzun mesafeler için uzanan e-posta ve fazla 1400 yıl meydana gelen ayın bölme mucize kanıtı olarak yorumlanabilir, Tanrı der ki: "zamanı yaklaştı ve ay bölmek ve ayet * teklif görmek ve sihirli sürekli söylüyorlar" - Sure Ay.

5 Aralık 14 göçten önce, ya da 617 MS hakkında. Müşriklerin ay ve Muhammed (sav) ve Tanrı'dan çıktı mesajın gerçek peygamberlik tanımak için pozisyon bölmek için bir mucize görmek için geceleri bir araya geldi.Hadis de ki: "İbn-i Abbas dedi ki: Resulullah (sav) şöyle buyurmuştur için müşriklerin bir araya geldi:.? Sen Vhq bize aya iki bölümden onlara Said Resulullah (yaptım düşünürsek) Dediler ki dürüst ise: Evet, Bedir geceydi, o da söylediklerini ona vermek Resulullah Rabbi sordu ay Vanhq iki tümen, Allah aramaların Messenger:. (! Ey falan O falan ifade) "

Babasından Jubayr bin restoran, dedi, dediler, bize Muhammed hayran birbirlerine şöyle dedi: Bizi hayran o cazibe tüm insanlar çünkü. Ama ilk istedi sürdü kâfirler teklif edildiğinde, bazı bilge insanlar sihirli bu katılımcıların etkileyebilir söylediler, ama bütün insanların, seyahat gelen biniciler bekleyebilirsiniz etkileyemez, sonraki iki seyahat etmek için bekleyen Mekke çıkar için kâfirlerin koştu: garip bir şey bu oldu gördün mü Ay? Dediler ki: Evet, gece biz ay Fulani Althmta sonra birbirlerine ve gelen Tbaeidta bölmek başarı vermiştir gördüm. Onları güvenli ve küfür inanıyordu. Allah'ın indirdiği: "zamanı yaklaştı ve ay bölünmüş * teklif ve ayet görmek ve sihirli sürekli söylüyorlar" - Sure Ay

Huzaifa bin Aleman, Abdullah bin Mesud, Enes b. Mâlik, Abdullah ibn Abbas, babası Abdullah ibn Ömer bin Jubair restoran ve o Sahaabah arasında ünlü Valhadth: çok sayıda kitap da dahil olmak üzere pek çok arkadaşları, gelen ayın yarılma dedi.Popüler bellek tarih kaynaklarının bir kaynak ise, Malabar halkının kralların kralı ayın yarılma Görünümü ve Hindistan yeni kral bu söz bulmak İslam'ı kucaklamak için Mekke'ye gitti hatırlayalım:

Ebu Sa'eed Mustadrak de Said-i Hudri den rivayet edilen: ". Hindistan Kralı Allah onu korusun ve ona huzur zencefil kavanoz içinde parça parça ve parsel ile arkadaşları Votam parça verebilir Resulullah sunulan"Kitapta belirtilen AD tarafından "Muhammed Allah'ın elçisidir". Hindistan Kral Almalabar Hakerawati Varmas üzerinde Hamidullah, kitabın kendisi Londra'daki Hindistan Kütüphanesi'nde kayıtlı bir tarihi belge, 173 numara 2807,152 olduğunu.

Diğer iki araştırmacı bunların oluşumunun nedenleri çözmemesi sırasında keşfedilen 200 yıl önce ayın yüzeyinde çatlaklar üç tip formda ayda lav akışının bir sonucu olarak tespit edilmiştir ilk tipi biçimine göre değişir.Bilimsel mucizeler bazı Müslüman alimler mucize İslam Peygamber samimiyet doğruladı ve Kur'an Tanrı'dan olduğu açık bir delilidir sonra yıl teleskop yüzlerce icat edilmeden önce ay çatlakları işaret çünkü bu çatlaklar kaldı inanıyoruz.

Aşağıdaki noktalara şüpheciler görünümünü kabul edilmesi:
1 - Herhangi bir tarihsel referans sadece İslam olanlar ayın yarılma söz etmedi.Olay bu düzeyde o anda tüm uygar insanların kozmik fark edeceksiniz şüphe yoktur. Örneğin, belli bir alandaki arazi üzerinde göktaşı etkisi olgusu, onun bellek o bölge halklarının resmi kitap ve halk masalları yaşıyor. Bir örnek İslam Muhammed bin Abdullah Peygamberin hayatında meydana gelen güneş tutulması olduğunu.Ay bölünmüş göre kaza durumunda bir eksiklik dan Valbergm, bu konuşmaların çok ayrıntılı olarak belirtilir.

 Tüm herhangi bir hedef top bölmek zaman gerçekleşmesi beklenen olarak ay içinde çatlaklar, ayın etrafında değil, ama ayın çevresinde sadece% 2 kapsamaktadır.

Yeryüzünde ay bir çatlak görünümünü ayın çok büyük bir mesafe parçası uzak olması ve yerleştirme gerekir için. Muhalefet ya da yerleştirme yerini göstermek için (dağlar, vadiler, yer tutarsız) kadar yapmış dev bir güç hiçbir kanıt yoktur.

Ve son olarak ... Görüntüleme herhangi bir şekilde bir mucize ve ayın yüzey ve çekilen resimlerin oluklar veya çatlak oluşturan bir noktada ayın yüzeyine uygulanan lav silah "LAVA" nin nehirlerin bir izleri olduğunun kanıtı değil Almichkyin, uzay ajansı diyor Amerika, biz bir ay tutulması bazı alanlarda ve sınırlı kara görülebilir zaman belki de sadece bir mucize tarihsel kanıt anlamına gelir Arap yarımadası ve Hindistan gibi bölge gibi oluştuğunu söylemek

  Dünya'nın iklimi istikrarı Ay'ın yerçekimi önemini biliyoruz ve hatta bir olay rahatsızlık verilen başarı bölünmüş ay hayal, kendi etrafında dönme gibi yeryüzünde harika bir görsel ayın yüzüne meleklerin bir kapağı nedeniyle bölünmüş olabilir olmaz Tanrı'nın merhamet izlemek olabilir! Ama sonunda mucize doğa hukukun ihlali kalır ve evrenin sadece bilim olarak açıklanamaz!Uzman bilmek, Tanrı'nın Glory.

   

No comments:

Post a Comment