Sunday, January 8, 2012

Bethlehem Star Efsanesi

Dünyanın Hıristiyanların ortasında İsa'nın doğum günü (sav) sık sık ona ne hikaye ve yorumlama en yüksek yıldız ağaç standı Tatil Noel, not kutlamak? Bu iddia edilen gökyüzündeki taşındı ve İsa, barış doğum yeri üzerinde güzel ve eşsiz parlıyordu Bethlehem küçük yıldız bulunuyor o (aşağıda onları Hakkında) astrologlar müneccimin yıldız kategorisinde tanık Vlhakoa-to-bakire, Bayan Mary Barış gibi doğum mucize oluşumunu ilan ona selam olsun! Bethlehem geldi onlar, birileri önemli üretecektir emin olarak biliyorum

Bu 4 M.Ö. yıl 37 BC döneminde hüküm süren Kral Herod, bir gün kitap ve Matthew, ikinci bölümde yeni antlaşma ile hikaye sözü oldu düşünülmektedir:

 Bu yıldızın söz o İncil'de hiçbir söz değil Matta İncili ile sınırlı olduğunu belirtti, diğer o olmadan yıldız Kraushaar İncil John ve Mark onun gençlik dönemlerinde İsa'nın hayatı söz bahsetmeden İsa'nın doğumundan yaklaşık Luka İncili konuştu üç (Yuhanna, Markos, Luka), doğduğu bir olay adresi. Burada soru: Bethlehem Mauraúaa olayın Yıldızlı bir mucize olarak tanımlanan ve İsa'nın doğum aynı zamanda doğal bir astronomik olay meydana gelmesine dikkat ya da İsa'nın doğumundan ilan edilebilir mi? Bu soru hala tartışmalı, tartışma ve açıklama için aşağıdaki varsayımlar söz.

Rahipleri veya krallar veya Caldaon astronomi ve astronomik olayların incelenmesi ile ilgilenen Varcillon ve genellikle bilge adamlar, filozoflar, dünyanın erkekler, özellikle astronomi ve büyücüler ve Mezopotamya astrologlar ve yangın ibadet olduğunu söyledi verilen adıdır.Magi bilim adamlarının astroloji yıldız harika bir kişinin doğum işareti olduğuna inanıyoruz. Onların (Numbers) Mesih'in gelişi tahmin Magi (Balaam), doktrini takip ediyorlardı söylenir. Bu kehanet, ve onu (Balaam) için söylediği bu harika bebek bekliyor biliyordu: "Jacob Bu gezegen ..

Ancak hiç kimse doğum dayalı mevcut Valtqoam Mesih'in doğumunu doğum ilk yılında gerçekleşen tam tarihini bilir, ama doğum 2 M.Ö. 7 M.Ö. yılları arasında meydana olasıdır.

Olarak Matta İncili belirtildiği gibi, yıldız hareket biz de birçok kişi tarafından olağanüstü bir keyif veriyor yıldızlar gördüğünüz değil, yıldız sitelerinde diğer yıldızlar için Planetarium oran doğrudan göz hareket ama kubbe boyunca sadece batıya doğudan başarılı sahnelerinde animasyon görünmüyor kendi etrafında dünyanın dönüş ile göksel, görünüyor ve aynı zamanda güneşin etrafında Dünya'nın sırasında haftalar ve aylar boyunca aynı yönde (doğudan batıya) hareketli olarak.

- Magi doğudaki yıldız gördü ve Batı'ya karşı onu izledi ve şimdiye kadar onu yıldız günler hatta haftalar için gökyüzünde geçtiği görünüyordu yıldızlar, emrinde normal görünüyor. O çocuğun doğduğu yerde durdu gibi astronomik vücut anormal bir şey değil yani Ama oldu, ne Magi durdurma anda doğum yeri bildiği ölçüde, gökyüzünde durmuştu beden mi?

- Demedim mi "ne zaman" Matthew özel bir yıldızın özellikleri ancak sıra dışı ve parlak renkli ve parlak bir şey ama aynı zamanda Magi ve İran'dan astrologların dikkat çekmektedir.

Varsayımlar, bazı mantıksal ve diğer biraz garip de dahil olmak üzere bir dizi vardır:

 "Supernova" Supernova bir yıldız yıldız olabilir, bu durumda hayatının Vinfjr yeni bir döneme ışık kesinlikle büyük miktarlarda girdiği bu çıplak gözle takip ise yani soluk, ama aynı zamanda gökyüzünde yeni bir yıldız ortaya çıkmasına akil adamlar için önemli bir rehber 'dır. Muhtemelen İngiliz astronom David H. Clark ve Astronomi için Royal Society üç aylık dergisinde iki meslektaşlarının o Oğlak yılın 5 bir süpernova olayın patlama.

Sadece bağımsız gökyüzündeki yıldızların konumlarını kendi yolunu Athrt Magi suçlu tarafından görülebilir neler. Bu görünüşte sarılmış gökyüzünde bir süre onun yerine ayakta görünüyordu olabilir. Gerçekten de bu Noel önceki yıl 12 kuyrukluyıldız Halley içinde oldu ve Çinli gökbilimciler eski kayıtları o dönemde gökyüzünde beklenmedik iki nesneleri görmek hatırlıyorum vardır. Bir nesne suçlu yıl 5 M.Ö. Mart ayında Oğlak olarak alfa ve beta çevresinde yer aldı. Sonra başka bir kuyruklu yıldız Altair Altair (kuş) yakınındaki yıl 4 M.Ö. Nisan ayında ortaya Takımyıldızı Aquila Aquila (kartal kuş) en parlak yıldızdır.

Bazı insanlar Tanrı'ya Beytüllahim'e Magi güdümlü nedir bu olabilir gemide alan yaratıklar (belki de meleklerin bir tür) araç (UFO) gönderir inanıyoruz. Ve bu yorumuyla biraz tuhaf geliyor, ancak daha sonra ani vücut görünümü ve İsa'nın doğduğu yerde tam durdurmak sonra hareket ve açıklar: - (UFO fenomeni ideolojik yorumu Khalidi hipotezi hakkında bilgi).

Yıldızın hikayesi Mesih'in mesajını göstermek için fabrikasyon sadece bir efsane olabilir. Martin Gardner bir araştırmacı şüpheci olduğunu yazdı: "Ben düşünün bence, yıldız böyle bir mucize yıldız Sezar Sezar Pisagor veya Star Krishna (bir Hindu kutsal tanrılar) ve yıldızlar ünlü kişilerin görmesini ortaya çıkması gibi diğer antik mitler benzer sadece bir masaldan mütevazı bir hikaye."

O günümüzde güvenilirliği en yüksek tutarı aldığı için Hipotez Bethlehem yıldızı gereken bir gezegen ya da birkaç gezegenler arasında tek dernektir.

 Yıldız, bu dernek nadiren Balık'ta yıl 7 M.Ö. Jüpiter ve Satürn oluşabilir iki gezegen arasında bağlaç sonucu olabileceğini 17. yüzyılda astronom Kepler Johannes Kepler sözde, kuleleri bir işareti İsrail Çocuklara bazı durumlarda simgeler.Astronomik Gözlemevi Griffith (John Mosley) Los Angeles John Mosley, bir danışman bu yıldız doğum 3 M.Ö. 2 M.Ö. son gezegen çekimleri sırasında meydana gelen nadir bir dizi etkinlik oldu inanıyor. O MSNBC tarafından yayınlanan bir makalesinde şöyle yazıyordu: "gösterisi doğu gökyüzünde Venüs çok gezegen Satürn yakın seyretti sonra, yılbaşından önce 12 Haziran, 3 sabah başladı

 Ve sonra İsrail çocukların kökeni başvurmak için eski Leo görülen astronomlar Ağustos ayının 12'sinde Venüs ve Jüpiter arasında son konjugasyon oldu ve hangi Haziran ayı için doğumdan önceki yıl 3 Eylül ayı arasında uzanıryıl 2 BC, Jüpiter Leo yönünü tersine çevirmede Rigolos yıldız Regulus önünden geçti ve tekrar geçiş ve sonra üçüncü kez aynı yıldızın ön çapraz tekrar yürüdü bir olay. Özellikle Jüpiter'e, çok çarpıcı "Star King" adlı gözlerine gezegenler gibi yıldız Rigolos kralı olarak kabul edildi olarak o olaya eski astronomlar baktı. Tedarik sonra, 17 Haziran'da bir zirveye ulaştığı çok Venüs yakın Jüpiter başladı, bu yüzden bir teleskop olmaksızın görülen ve bir yıldız teklik parlayan olmuştur. "

 Dünya uzay fiziği inanılan, Dr (Mike Molnar) Mike Molnar o Bethlehem Yıldızı Jüpiter gezegeninin olabilir ve Koç parça işareti (İsrail Çocuk Ram sembolü taşıyan eski bir Roma, eleştirilmesi bir parça oyulmuş bir formu ile bunu başarmak için bir etkisinin kanıtı bulundu ) ve yanındaki parlak yıldız.Vücut söyleyerek, Jüpiter olduğunu Molnar inanıyordu:. "Alıcı fazla Bhadtta tutulması yıl 6 M.Ö., Koç'ta ay neden ve Jüpiter seni Jüpiter ve Ay arasında konjugasyon yakın bir sonucu olarak daha sonra yıldızlı lüks ve şişirilmiş güç sahibi olduğunu düşünüyor ve pratikte bir astronomik bir kanıt yokturyıl 6 M.Ö. koşulları insan etkisi, Halid ve Koç (İsrail çocukları sembolize ram) işareti altında doğan Messenger ile geleceğini Roma 17 Nisan. "


No comments:

Post a Comment