Friday, January 6, 2012

Ciddi büyücü Rasputin

Dünya onun ahlaksızlık ve etkili bir rol tanınan keşiş ve onun etrafında olanlara ve aynı zamanda onun biyografisinde araştırmacıların en inanılır kendi kaldırma sonuna kadar Çarlık Rusya'nın topluma olağandışı gibi tarih atanmamış eşsiz bir model veren bir adam, bu 1869 ve 1916 yılları arasında yaşamış Gregory Avemović Rasputin, bir hangi siyasi iklim üzerindeki etkisini adresleri bazıları bile onlarca veya yüzlerce çalışma, son Rus çarlarının mahkemesinde Rus ele, bazıları hiç ortaya çıkmayabilir onlara ve onların karar ve eylem ve aynı zamanda onun olayların edebi ilham hayali hikayeler egzotik olan ilişkisi Bagaysrh ve kontrol sırlarını sırlarını ortaya çıkarmak için çalışıyoruz .

Birçok çalışma literatürde rağmen ancak aralarında bir ortak payda var duyuları ve sonra açıklanmayan gizli bir yönü olduğunu hayatının ayrıntılarını şunlardır gizemli bir figür olması açısından bu karakter için okuyucu tarafından gereken fikir

Ve yazarları boşluklar ve açıklanamayan olayları durdurmak bahsetmiyorum bile kanıtlanmış ve güvenilir belgelerin analizi ile ilgili bile tarihsel çalışmalar adamın gizemli yaşamında malzemenin normal yorumu dayanıklı

Ilk gençlik yıllarına felaketlerin bir dizi özellikle gizemli koşullar, Rasputin de yer aldı gibi baktı kardeşi, ölümü onun aile üyelerinin çoğunun ortadan kaldırılması sonucu olduğunu, çocuğun da Rasputin ailesi üzerinde bir uğursuzluk olduğunu göstermektedir (eğer gerçekten ailesi). Ben daha çok bir aile Rasputin henüz on iki yaş ve annesi Kathy ulaşamamıştır var ve ben ateşe evinin en yedik.

Nehrin kıyısında oynamaya kardeşi Michael ile birlikte Gregory Rasputin, dışarı Bir gün onu kurtarmak için dalış Gregory sonra, nehir ve sürüklenen Michelle düştü ve su yüzeyinden kardeşi başkanı geçen çiftçiler tarafından kurtarılmayı tutmayı başardı, ancak Michel o nedeniyle ya pnömoni için ertesi gün öldü yüzünden ya da kırık kafatası. Kısa bir süre o giysi yıkama olarak etkilenen kardeş de nehir sonbahar (as sonra Rasputin oğlu ile oldu) takip ve diğer çiftlik ama Rasputin ve babasının üzerinde kaldı battı.

İsa zaman zaman çıkacak düşüncesidir Rus tarihinin yaygın vardır düşünülen Mottagmassa insan organları ve garip bu inanç yeniden ortaya Rasputin ortaya çıkması önceki dönemde, ancak (bu en tehlikeli olan) bu kez Boquaouil ortaya şeytanın oğulları karşı bir vücuda birlikte bu Mesih'in geliyor!

 Bu inanışa göre gidiyor olduğunu bu grupların en önemli arasında gizli bir yeraltı denir: Khalisti Khlysty ve inanç Garib son bir tövbe alma hakkına sahip ve gerçekten Rabbin memnun günah ve günah dolu olsa bile kişi ve bu mezhep ritüel dans dayalı olmasıdır vardı ve alkol ve cinsel pratikler müstehcen ve ahlaksız seks grup yapmak ve hedefi daha sonra kendini arındırmak ve tövbe almak için et günahlarını tam daldırma sağlamaktır ikinci kez ortaya çıkarmak için başarısız olarak kararlıdır.

Kurulan 17. yüzyılda grup (Khalisti) ve 20. yüzyıla kadar Nchataha sürdü ve Rus Ortodoks Kilisesi ayrılan ve daha sonra Hıristiyan ruhani olan eğilimi oldu vardı ve adı (Khalisti) Khlysty aslında Mesih'e iman anlamına gelen Khritsufra Khristovery bir bozulma geldi bu grubun kamçı ile deri yoluyla sadomasochism seks (vücudun işkence) uygulamaları ormanlarında düzenli olarak bir araya çünkü bozulma şımarık eleştirmenler adı Amzjoh kelime Khalist Khlyst sonra, hangi cilt (falaka) anlamına gelir ve erkek, kadın ve aracılığıyla bu yöntem anormal ulaşmak ecstasy vardıraynı zamanda milliyet ve din! Yalan olarak.

Özellikle orman yaptıkları toplantıda ve sadece gizemli ritüelleri yapmak Hrash ve her durumda Rasputin parlaklık yıldızı oldu Satanistler ve kara büyü uygulayıcıları çok görüntü ruhsal uygulamalar ve cinsel şüpheli ile gizli gruplar bir dizi onun gençliğinde Rasputin bağlı biliyordu bu yüzden onu olur grupları ve bu manevi model lideri ve bu konuda bilinen en iyi grup Khalisti Khlysty yukarıda belirtilmiştir.

Ve 1881 yılı başında, o ülkenin ünlü Bekaa Vadisi Hıristiyan kutsal manastırların en çok ziyaret edilen ve aslında Yunanistan, Suriye, Ürdün ve Filistin, onları seyahat yürüyerek yolculuk Rasputin dizi başladı birkaç arkadaş ve o büyük bir görev için hazırlık olarak yüksek düzeyde eğitim yapacak sanki yüzlerce kişiye bilinen! Şeytan bir sanayi tahtı olarak burada su havzası oldu: su büyük bir havza üzerinde çok yapılan ve bu sorusunu gündeme getirmektedir olan bu ayin törenleri uygulama için kullanılan Rasputin bu yelpazesini (Khalisti) ile ünlüdür? Ve, bunun uygulayıcıları avatar kale ve bir çocuk taşıyan bir kadın şeklinde en iyi bilinen formu olan hava yüksekliği boyunca su yüzeyine bulanık olması görmeye başlarsınız ki bu ritüelleri olağan olduğunu biliyoruz, özellikle favori medya ve kötü istikrarlı varlığı o su verilmiştir. Yani bu çocuk kim? O şeytanın oğullarından biri mi?

Siyasi gruplardan birinin varlığı Rasputin için tarihsel ortak oybirliği yazılı tarihi ve teorisi, gizli eğitimli Rasputin çar ve eşi onları karşı nazik olmak bir siyasi araç olarak kullanılmak üzere Çarlık kuralı, düşmeye habercisi olduğunu ve ilk saray olan Rasputin bir toplantı yönetiminde başarılı grup gizli 1905 Kasım.

1910 yılında Sofya Ivanova Tayutheva bir Nanny Kızlar Rus Çarı (kıdemli dük) Rasputin Khalisti Rasputin onların uyku giysili olduğu oda ilk dört dük girmesine izin Rus Çarı olan haber sonra dehşete aralığına ait suçladı. Ama Rasputin kızı Maria (1898 - 1977) daha sonra kesinlikle reddedildi sadece onun için elde olduğunu iddia ederek toplum ve babasının ait yalanladı. (Resim onun sol ve kızı Maria Rasputin gösterir).

Hayata hazırlamak Palmhaoven ve falcılar ve savcı inanıyoruz Rus Çarı Nicolas ve karısı Alexandra o zaman tehlikeli ve tedavi edilemez bir nadir hastalık bulaşmış Alexei anlamda yaralanma nedeniyle en uzak kanama hemofili (hemofili) bir hastalıktır, 4 kız ve Alexei, taç adında bir erkek çocuk ile olan mübarek olmuştur basit ve bir kişi öldürür sürekli çıkan kan, koagüle olmaz.Aynı Vschra Çar ve eşi, her zaman ölümcül yara maruz korkusuyla sansür çevriliydi Veliaht Prens, katılmak için doktorların bir ordu hastalığın nedeni psikolojik derin bir yarık. Rasputin oğulları ve mirasçı Archehema ile can kurtarma, Sezar ve eşi sözü verdi

- Aynı çariçe içinde Rasputin etkisi üzerine saraydan yokluğunda bir süre sonra Rasputin çariçe Alexandra (Rusya'nın en güçlü rakamlar) tarafından yazılmış bir konuşmadan şu sözlerle göster:

"Öğretmenler sevgili sonsuz, benim kurtarıcı ve rehber ... ben sizden uzakta yaşayan herhangi bir karanlık, ben ruh uyku ve Gelesk sıcaklığını da vücudunuzun rahatlamasını diliyoruz. Bana Alambarkian. Ah nasıl mutluluk dolu am, o zaman, ben hayatın şarkı yok ellerinizi kabul etmek ve omuzlarında başımı atılmış olsun uyku için asla göğüs ve kollarda .. herhangi Gbthoaischha yakınlık ve ... neredesin nerede Bouktak Oaaana Sabri koştu gidin ve yaptım "adımlarınızı izliyor davranışsal -? (eşi ve dört kızı ve oğlu Alexei ile fotoğraf Rus Çarı gösterildiği gibi).

Hatta kadınlar, en yüksek iffet ve özellikle evli kadınlarda bu baştan çıkarmaya Rasputin esrarengiz bir yeteneği vardı ve onun cinsel gücü hakkında mitler Bhflat Dionysius ve Bakjos (Orgies ve içme alkol konser) gibi olan en yakın kırmızı gece oldu söylendi, ancak bu alanda en yakın Şeytan Shahwani Bafumit birçok açıkladı üst düzey devlet görevlilerinin eşleri ve metresleri yardım Çarlık mahkemede lehine kazanmak için tarihçilerin yeteneği atfedilen neden onun önünde duramaz biliyorlar bir yem odasının eşi çizmek için onu öldüren prensler. (Resim Rasputin ve takipçileri bir grup etrafında Merkezi).

Devasa hipnoz (müstehcen) Rasputin ve sesini kullanarak hipnoz için benzersiz yeteneği ile tanımlanan bu alanda turlar ve makbuzları vardı, ama çoğu zaman Mart hipnoz telefonu üzerinden ses ve kanıtıdır sahip olduğu kanıtlanmış insanların çok sayıda onların gözleri gözlerine uygun olmamasına rağmen bir sonuç onun oy etkisi olarak oldu. etkilenmiş olan ünlü Rasputin ezici belagat ve dilin akıcı ve ikna muazzam yeteneği sayesinde olduğunu nedenlerinden biri olarak. (Onun hipnoz sırasında sağ eli ile işaret resim Rasputao Gösterildiği).

 Hastalıklar ve yaralar anne tedavi yeteneği

Ünlü da Rasputin hemen onu özellikle glitter yıldız döneminde öğrencileri ve Almtoddan çok sayıda yapılan hastalık yere elini koymak gibi hastalıkların ve yaraların tedavi yeteneği. Ancak, bu konuda yeteneği süperstar sadece ciddi kanama durumlar için durdurma birkaç kez hayata Taç uğradığı Sözleşme ve hangi neredeyse bir kereden fazla hayatına mal, ve bu kez garip oldu, hangi Rasputin sırasında Btnoima manyetik bir telefon görüşmesi ile yüzlerce mil gelen kanama, Rus Çarı veliaht Prensi durdurmak mümkün olan zamanı!

Onun gençlik beri hırsızlar kısa sürede çalıntı ürün hırsızlık koşulları hakkında herhangi bir bilgi olmadan gizli yerin bilgi onları görmek bilmek yeteneği vardı ve onun yıldız yükselişi sırasında Moskova'da onunla birlikte yaşadığı dönemin kızı Maria anılarında anlatıyor: "Bir gün bir kadının taşıyıcı Rasputin bilmediği geldi . "atmak" ve hemen silah ve histeri durumunda baygın kadın damla "giriş anda bunların Rasputin Vantzaa çanta çanta ve ona söyledi.

 Rusya 1914 yılında I. Dünya Savaşı'nın girdiğinde Rasputin onlar eleştiren eğer kilise veya devlet üst düzey yetkilileri yeteneğini kırmak ya da onun davranışı ya da eylemleri utanç verici konusundan hiç söz için birden çok kez göstermiştir oldu.Yasama Konseyi (Duma) bir anda yeteneği ve verimlilik, hükümet çatlama ve dağılması olduğunu birbiri ardına, 1916 kışında kaosun eşiğinde 1917, Birinci Dünya Savaşı içinde üçüncü bir kış Atsvo hükümetinde üst düzey yetkililerin görevden alınması çariçe Alexandra ile rolüyle Rasputin nefret Rasputin onun gücünün doruğunda iken çöküşün eşiğinde Rus İmparatorluğu. Çizilen zaman Rasputin ve sonunda Prens Felix Yusupov ve Grandük Dimitri Pavloviç ile Byryckevich Duma milletvekili karısını öldürür Prenses Irina Yusupov odasında çizmek için geri savaştı geldi

16 Aralık 1916, gece yarısından Rasputin araba Grandük bindik ve son görüldüğü Rasputin hayatta sonra, iki gün köprü, Petrovsky altında kar Neva sonra, onun ayakkabıları insanlar siyah buldu ve kısa sürede polis başardı bir rahibin cesedini buldular, "Womanizer" kanıtladı otopsi Rasputin Sama yeme ve nehirde lavabo ile çekim vardı ve ancak ondan sonra resmen ölümüne açıkladı. Ve Rasputin yaşadığı ve nesne delilik Grokovia dalga No 68 de bulunan bina, süpürüldü, o ev ve yukarı merdiven avlu ve odalarda kişi toplandı ve evin tüm sınıfların insan her gün modelleri, hediyeler ve bereket için bazı taşıma bazıları doluydu ve birçok var kim fantastik fiyat ile bir ev satın almak için teklif etti.Kadınların bir kısmı ağlama ve akıllarını kaybetmiş gibi onlar odalar arasında hareket Ejehhn!

Suikast girişimlerinden yeteneğini olağanüstü kaçış ilişkin önemli özellikleri var olmaya devam, çok acı - ve sıkı bir şekilde çok üst düzey devlet onun denetimine bağlı oldukları - Bu not önemli soru: Neden bana hayatta kalma pusu kaçmak için bu yeteneği hizmet vermedi şüphe elinde öldürdü, ama yukarıda olan tuzak, dan?

O içki ve bazı durumlarda sinirlilik nöbetleri ödeme için fazla olduğu depresyon gibi devlet de dahil olmak üzere Alutathag geçti teyit onun suikast tarihinden önceki birkaç yıl içinde kendini Rasputin bu haklı davranış cevabı, sık sık onu sonuna sözü oldu! Kaçınılmaz kaçınılmaz, bu nedenle, ona teslim olarak bu sürecin kendisini haberdar tahmin etmek için özel bir yetenek kaçınılmaz sonuçta Rasputin farkında mıydı?!

Ben kitabında d. Yaser Manji "Bafumit Sırları: Altgesdat insan şeytan" ve Rasputin ile biyografi, Rasputin gibi olağanüstü olarak hayatın gerçekleri, bir dizi ve gizli bir grup uygulama şeytani ayinleri ve müstehcen katılma soruya dayanarak, şeytana insan somutlaştırmak olduğunu gizemli birçok bilim adamlarının bu inanç paylaştı , menü de Alistair Crowley her birine sunuyor ve nerede Kont aynı zamanda şeytanın kendisine insan avatarları olduğuna inanıyordu Saint-Germain.

 - Dr Manji: "Bu rahip yabancı gizli grupların ritüelleri karışmakla dönemlerinden birinde şeytanla bir anlaşma yaptığını zihnimde, sağa yakın, o katıldığı birçok dönemi süresince özellikleri ve yetenekleri, nüfuz ve servet olmanın karşılığında şeytan somutlaştıran, Rasputin istikrarlı vücut haline gelen bir sonucu olduğunu yeryüzünde ve çözüm vadeli kaçınılmaz hayatı, bu gerçeği görmek (insan yapısı) ve karanlık prens için gerekli değil, elinde Vosagt üzerinde ve gerçek bir iblis olmak ve şeytana bir şablon Vania çözüm olması arasında bir fark olduğunu unutmayın! ".

Dayanılmaz bir yüz akut etkisinin bu özellikler, onun etkisi size iyi bir karanlık uçuruma bakmak etkisi sadece simüle değil, yine aynı etkiye sahip olan gözler, ama tarih 1916 sonra sadece sanki sipariş manyetik,

      

No comments:

Post a Comment