Sunday, January 8, 2012

Edgar belirleyici olaylar fenomen

43 yıldır bir Edgar Casey Edgar Cayce yetenekleri adında bir adamdı bazı ona uyanma ve uykuve onun geçmişi, bugünü ve geleceği de dahil olmak üzere hakkında ayrıntılı bilgi ile kişi sağlararasında bir şekerleme Trance durumunda girilen burada "en güçlü adamı, tarih boyunca bir servet okuma" denilen noktaya kadar şaşırtıcı ve alışılmadık Peygamber uyku "uyuyanpeygamber" olarak bilinen hayatını eski ve dolayısıyla ayrıntıları, Casey bu bilgilere "okumalar"Medyum adını denirdi.

Okuma psikolojik ayrılmış ve Araştırma ve Aydınlanma Birliği arşivlerinde sınıflandırılan fazla14.306 olarak gerçekleşti aldı Virginia Beach ARE - İkinci Dünya Savaşı'nın tahmin ve suikastlarda dahil olmak üzere Virginia ABD birçok yönleri gibi ABD Başkanı John F. Kennedy suikastıgibi kafa ve ne tıbbın geleceği ve dünyanın sonu olacak ve hatta Atlantis kıtasının ve olay bilim adamları daha sonra Dünya bir tahmin rastlayan uzak geçmişte, yaşanan toprak, ama Caseysözde kapasitesinin daha karakteristik bir darbe kutupları erteleme ya da kendi kendine hipnozdurumunda giriş ve okuyarak hastalık ve tedavi teşhis etmenin bir yoludur.

Ikisi de yetenekleri hakkında mütevazı nerede, 16. yüzyılda yaşamış ve yakında hastalık ve her iki Kmadjin başladı kahin Nostradamus, yaşam gibi Casey hayatını geleceği için daha sonra Btenbaathma ünlü oldu. Nostradamus bir Yahudi'ydi ve veba Avrupa'da yayıldı ve yakından Fransa Kralı gelecek olaylara şifreli ipuçları Rubaiyat ile ilgili ve astroloji astroloji bağlı edildiği tarihsel dönemin koşulları ele almaktadır. Casey aynı Hıristiyan taahhüt ve bazı bu hareketin temelidir ve öğretileri üzerinde bir etkisi oldu inanıyorum rağmen, New Age Hareketi New Age ortaya çıkması önce yaşamış olmasına rağmen.

Edgar Casey 1877 yılında Kentucky eyaletindeki kırsal kasabasında doğdu ve kırsal orta sınıf, dindar bir ailede büyüdü, şehir pamuk ve tütün tarlaları nüfusu vardı. Erken yaşta bu yana Casey hangi zihninde vizyonlarını diğer çocuklardan farklıydı. Birkaç gün sonra babasının çiftliğinde bir işçinin batan ve Casey orada batan tarafından kanal gölge görür ve başında vizyonları oldu.

O 13 yaşındayken Edgar Casey gizemli yeteneğini keşfetti. O zaman bir öğrenci olduğunu, bir gün başını onun yazım kitap düştü düşüyorlar. Babası Amthanh sonra, Edgar kitapta her kelimenin yazım mümkün iken, bu yüzden onun dediği zaman o anda bir baba yetenek bilir, mevcut sayfa numarası biliyordu:

"Ben yapmak zorunda Bütün kitapları üzerine geceleri uyku ve kitap okumak ya da matematik veya tarih veya ne olursa olsun, daha çok ortalama bir öğrenci daha olağanüstü bir öğrenci haline sahip olup olmadığını her çok hızlı aşina oldu."

23 yaşındaki üzerine Casey olunca birdenbire, konuşmak mümkün olduğu yerde onun hastalık veya tedavi yorumunda bütün yıl boyunca doktorların hatası. Edgar ailesi tarafından son çare olarak bir uzman hipnoz gitmek için ikna. Ve aslında onun aile hekimi katıldı ve toplantının her dakika detay kaydedin.Doktor hikayesi göre: derin uyku "Edgar Casey" nin batan ve ne zaman herkesin sürpriz uyandı! , Tam bir yıl sonra ilk kez konuşmak mümkün oldu, diye devam etti babası şöyle diyor: ". Edgar konuşmaya başladı ve biz çevre gereken çok boğazda daralma durumu ve Anaqbd kan akımı elde etmek için yeterli olabilir evet" dediHipnotizmacı daha sonra uyandığında ona sorulduğunda, Edgar durdurmak ve biraz kan öksürdü ve sonra konuşmak mümkün oldu ve bu belki de ilk okuma olduğunu düşünüyorum. "

 Casey onları geleneksel tıp onaylandı tedavi yolları ile işe yaramadı diğer hastaların tanı uygulamak girişimi için aile hekimi ikna etti, ancak oğluna göre, nihai sonuç hayal kırıklığı onu vurabilir, şöyle dedi:

Insanlar, örneğin okuma bazı sonunda ona sorular sormaya başladım Problem ortaya çıktı: Kim yarış kazanan at mı? Ve borsada ne olacak? Ve top oyunları sonuçları? .. Vb, ve o insanların ne yaptığını keşfetti, onu terk etmeye karar verdi.

O zaman psikolojik okumaları için Casey vazgeçti ve evli ve bir fotoğrafçı olarak çalıştı Alabama taşındı. Önce 1914 ve iki oğlu (Edgar Evans) ve (Hugh Lane) babası. O eski, sadece sekiz yıl içinde (Hugh Lane) olunca, film işleme Casey tarafından kullanılan karanlık bir odada bir patlama sonucu ağır yaralandı oldu. "Doktorlar onu inceledi ve şöyle dedi:" dedi zaman (Edgar Evans) göre, yerel bir doktor bu konuda umut pek yoktu Eh, biz gözlerinin biri yok olacağına inanıyoruz ve her iki gözünde görme kaybı olasılığı yüksektir "dedi:" Babam , bana bir okuma vermek "ve o birkaç yıl için okuma pratiği durdu sonra (Edgar Casey) için, bu şimdi, kör yaşamaya oğlunu kurtarmak mümkün nihai test olduğunu

Edgar Evans ne oldu ve şöyle der: "o zaman oluştu hiç tannik asit içerir gibi gözlerin tedavi, doktorlar bu çok güçlü bir iman
Ama onlar da o zaten gözlerini kaybetmek inanıyordu, bu nedenle çalışmanın bir zarar vardı ve onlar ilk kez yerleştirdiğinizde, Hugh Lane şöyle dedi: Bu, babamın tedavi olması gerekir, bu yüzden zarar vermez

Bu bir mucize gibi görünüyordu, ve altı hafta içinde, oldukça doğal koymak için görme (Hugh Lane) ve çocuğun iyileşme yayılması haber döndü ve yakında Casey ile ünlü oldu.

Casey herhangi bir tıbbi eğitime tabi olmamakla birlikte, hastalığın tanısında 1920 yılında geniş beğeni kazandı ve hayatı boyunca 9.000 'den fazla teşhis veya şekerleme sırasında sahne girerek yapılan "okuma" Kaynaklar düzenledi. 1925 yılında, orada bir merkez açılması, Virginia, ABD devlet (Virginia Beach) gidin.

Casey, takipçileri bulmak için yazıları katkıda bulunan tüm kaynaklar Casey (veya tahmini) değil, dürüst çoğunluk elde etti. Casey kütüphane ya da varoluşun yüksek düzeyde bulunan bir şey bir tür Okashih Kayıtları Akaşik kayıtlar haberdar olmasına ve vücut deneyimleri dışında rüyalar ve OBE oluşumu ile bağlantılıdır

Okashih: gökyüzü ya da boşluk veya eter, yoksa öğrendim ve malzeme düzeyde kodlanmış bilgi mistik Sufi özet anlatan bir terim anlamına gelen Sanskritçe kelime "Okasha," alınan bir tarif.

"O dokuz ve on okuma gelinceye kadar o nedenle iki, üç, dört ve beş yapmaya başladı halkın taleplerini reddetme olamayacağını hissetti: röportaj göre oğlunun oğlu dedi nerede Casey, yıl (20) üzerinden okuma almak için çağrı binlerce aşağıdaki sahip oldu günlük, ve bu onun için çok fazlaydı. "

Çünkü stres .. Casey Daggar inme yaralı ve okuma fazla 120 bin sayfa geride bırakarak, 3 Ocak 1945'te öldü, bu okumalar hala Kathy Komura gibi tedaviler arıyoruz modern tıbbın boşa çıkardı edenler için bir umut kaynağıdır.

1986 yılında, Kathy vizyonu ile bazı küçük sorunlar sonra kendi Komura, 27 yaşında bir göz doktoru gitti. O o inflamasyon şiddetli optik sinir vardı ve o kör olabilir ona göre, Kathy diyor doktoru söyledi zaman dehşete oldu: "Çok korkunç bir deneyim oldu, doktor ben beyaz baston (baston) satın için Otjl gerektiğini söyledi, ama onun sözleriydi Ben çok korktum ciddi, ben kör olma olasılığı olduğunu birden anladım. "

Bu hastalık için bilinen bir tedavisi olmadığını Kathy öğrenince bu yana tedavi alternatif aramaya tercih ettim ve bundan adlı bir doktor (John Pagano), New Jersey eyaletinde ortopedi uzmanı bulundu ancak okuma eğitimi aldıktan sonra Edgar Casey Edgar Cayce tarafından oluşturulan gizemli yöntemleri yeterince tanıdık 30 yıldır, bu yüzden söyleyerek, ona devam etti: "Bu Casey bulunuyor çeki düzen verilmesi omurganın alanları hakkında çok özel ve Casey göz problemleri için belirtilen bu prosedür önerdiğini söylüyor gerçeği o optik sinir iltihabı tanısı özellikle anlamına gelmez, diye bahsetti görme bozuklukları, körlük, ki bu bana optik sinir iltihabı değil çalışmalarını yakın ve neyin ne bana bunu yaptı "dedi. Yedi gün içinde, o Kathy dolu katında döndü. Casey tedavi Dr (John Pagano) Kathy iyileştirici sorumluydu.

 Güçlü şüpheciler gibi Buffalo, New York Üniversitesi'nden Profesör Paul Kurtz gibi işlemleri Casey, karşı der ki: "Casey aldatma dayanan malzemelerin çoğu, bir plasebo etkisi bu işin içinde olduğunu düşünüyorum düşünüyorum, birinin Bashvaúk dair bir inanç var size, ve size verilen "gerçekten daha iyi hissedeceksiniz ve aslında iyileşmek olabileceği durumlarda, gidiyor ve bu bir baskın bir etkiye sahip olabilir zihin nedeniyle ne olduğunu bilmeden beyaz şeker taneleri

1945 yılında Casey ölümüne rağmen, birçok pratisyen hala onun öğretilerini takip ediyor ve bazı insanlar bu tedaviler sadece bir tesadüf ya da şans tanımayı reddediyorum. Ve Edgar Casey yöntemleri hala modern tıbbın bunların rahatsızlıkları tedavi olamazdı olanlar umut vermek.

Burada soru şudur: Edgar Casey eşsiz hayat ile açıklanabilir ne?Tıp camiasının kendi yöntemlerini desteklemeyi reddetti ama aynı zamanda vazgeçmeye hazır olmasa da!

  

No comments:

Post a Comment