Sunday, January 8, 2012

Epifiz bezi ve cinler vizyonu üzerindeki etkisi

Ben toplanır ve salt şeyden söylemek ve olabilir cinler vizyonu etrafında insanlar, ya da hayaletler ya da yabancılar ve bu vizyonu belli insanlar ve diğerlerini, ve aynı birden fazla kişi onları görmek çok nadirdir aynı yerde ve aynı zamanda başkalarıyla varlığının sınırlı olduğunu ne kadar farklı etiketler deneyimleri zaman ve cinler vizyonu aslında fiziksel, zihinsel değil, biz çünkü yangın yaratıklar ve bir maddenin olmayan bir beton zemin radyasyon doğanın (bu uyanıklık halinde olur da) bizim gözleriyle görmek görmek anlamına gelir yer,

Biz cinler malzeme bilimi göre bugün ne manyetik alanlar ve ısı yayma üzerinde gözlemlenebilir etkileri olduğu sabit ve net olduğunu ve bu kanıtlanmıştır belirleyemez rağmen, cinler vizyonları, hayaletler artışlar da erkeklere göre kadınlarda erken erken ergenlik saat gibi yaş ve insanlarda meydana geldiği dikkat çekmektedir kayıt cihazları ve kameralar spektrum ve mekansal belirlenen noktalarda buzdağı kızılötesi ve manyetik alan anormallikleri gibi, hayaletler ya da Ammar yer (halkın kültürü bağlı olarak) olarak perili tanımlanan ve manyetik alanlar üzerine etkisi son zamanlarda ve istatistik ile bulunan birçok yerde araştırma testi takımlar bildiğimiz gibi biz, cinlerden şeytan ve şeytanın vizyonları gibi hadis bir dizi tanımlanmıştır hayalleri birini oluşturan garip rüyalar (hayallerinin ilgili manyetik alanlar hakkında bilgi edinin), bkz.

Bu yüzden cinler akıllı yaratıklar özgün ateşten yaratılan ve sonunda yangın kızılötesi ve görünür spektrum alanında bulunan frekansların manyetik dalgalar olduğu olduğu gibi o sürece insan gördükleri onları etkileyecek bu dalgalar Oalzbzbat tam kontrole sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ama nasıl o hak olarak gördüğü de bu akıllı yaratıklar tarafından manipüle bu dalgaları nasıl etkiler? Cevap insan beyninde epifiz bezi de yalan olabilir.

Duyusal ve dünya arasında çağrı merkezi: pineal bilimsel değil sadece insan beyninin ortasında eşsiz konumu için bilim adamları ve filozoflar gazilere bulmacanın hemisfer arasında beyin sapında bulunan epifiz bezi olarak bilinen bezi, ve hatta aynı zamanda özellikleri anatomik farklı bilim adamları tarafından ateş Eski Yunanlılar için kaldı hayal gücü, ve Rene o dedi ki: o bezi tarafından üretilen ve vücut içindeki fonksiyonları keşfetmek bir atılım keşif melatonin hormonu, yapılan dünya Aaron Lerner, geldi kadar istikrarlı bir insan ruhudur.Bilinen işlevleri şunlardır:

1 - Denetim alanı vizyonu: genel olarak vücudun ritmi içinde epifiz bezi kontrolleri Bu bezin miktarı ve sekresyonunda ışık kontrol, ciddi talamus beyin (Alheiboethelams) ile uyum içinde çalışır ve hem de görme alanı ve alanın tam harita üzerinde melatonin hormonu da epifiz bezi içerir üretirler. iki örnek daha, bu giren ışık miktarı ile melatonin salgılanmasını kontrol etmek için onu uyaran, böylece uzun bir ilişki bilim adamlarının üçüncü göz diyoruz.

2 - Biyolojik saat: insan vücudu içinde çalışma epifiz bezi saat biyoloji onun uyku zamanı düzenlemek ve uyanmak ve bu tek bir ülkeden diğerine seyahat ederken, saat farkına Fbtgier yatmadan uyum ve her zamanki gibi melatoninin rahatsız salgı uyandırmak için birkaç gün için ihtiyaç açıklar.

3 - arzuların Kontrol: epifiz bezi insan susuzluk istekleri ile ilgili genel olarak vücut düzenlemek, açlık ya da cinsel arzu, bu ihtiyaç duyduğu tüm kandaki melatonin seviyesi etkilenen değil, aynı zamanda epifiz bezinin düzenli aralıklarla meydana hayvanlarda çiftleşme mevsimleri, kontrol belirtti

Cinler zarar vakaları ve cinler epifiz bezi bir yüksek şeffaflık olduğu açıklanan bazı insanlar hayatlarına müdahale etme, insan istek ve zihninin vizyonları davranışını (sadece nedenleri ve teşvik varsa) işlemek için komiteleri için seçim portalı olabileceğini söyleyebiliriz izlerken etrafında hikayelerin ortak özelliklerini incelerken veya Psişik ve duyusal özellikleri üzerinde, diğer insanlar Fatalegon sözde "arabulucu cinci," onlara bilinmeyen ve diğerlerini bu dünya ile iletişim kurmasını ve epifiz bezi dış elektromanyetik alanların etkisini inceleyerek kapsamlı bir araştırma yaptı, bu konuda yaptığı konuşmada farkında olabilir.

Vizyonlar şeklinde cinler

Haberlere göre, hayaletler ya da avatar garip yaratıklar gördünüz insanların yaşadığı deneyim gerçekçilik cinler insan formları vardır ve bazı durumlarda görür ve hangi hayvanların siyah kedi biçim alan kişiye yakın Kurumu insanların hayata olabilir bazıları çeşitli biçimlerde ve farklı olduğu söylenebilir , köpekler, yılanlar, boyutları o Kelebekler yarı insan bir form var gibi olan sözde Periler emri çok küçük olması da mümkündür, değişebilir, ya da dev gibi görünebilir veya bir orta boy alır.

Bazı insanlar, onu ile yüz ve (yaratıklar tarafından kaçırılma ortak özellikleri bakınız) onları kaçırıp vardı büyük baş ve gözlerin Kaaaon böcekler, küçük ağız ve küçük kulak ile karakterizedir "yabancılar" olarak ne benzer bir formu da vardır. Bazı Repitalian kertenkele ve insanların bir arada, ya da saç arındırılmış olması ve onun kulaklarını biz Yüzüklerin film Rabbi gördüğünüz gibi sivri ise, bu canlıların anormal insan formları vardır bakın veya vücut Kalonf biri, gözünde şişlik, ya da gibi bacakları var bu tür ortak efsaneler Duwais anne, Aisha Guendichh ve diğer teşvikler.

Bu siyah gölgeler ve yabancıların sahiplerinin bol Batı Hikayeler içinde kişinin kültürüne göre, cinler şeklinde bir fark dikkati çekiyor. Bu görüntüler ondan uzak Orta iken. Bu çünkü cinler ve yerin farklı kabileler mi? Yoksa cinler kişinin zihninde işlemek için Veselk yolları yakın kişinin kültürünü biliyor musun?Kuran'da cinlerden arkadaşı olmasıyla her insan, bu bir çok tanımlanan hayatı boyunca hak eden ve etkisi ve hatta Necromancy toplantısında ölen ya da hayatta kalan taklit etmeye çalıştığı bilinmektedir söyledi Özellikle olarak!

Yukarıdaki bakıldığında akılda değil, çıplak gözle görünen formunu değiştirmek için cinler büyük yeteneği, onlara yaşadığı ve gördüğü ve deney sonunda şeyler hissettim kişi söyledi beyinde belirli alanlarda yönelik elektrik stimülasyonu ile kişinin eski anılara yükselterek zaten doktorlar başarılı olduğu açıktır.Cinler benzer bir şekilde bu alanların bildirilir veya tarafından değiştirilen ve görüntü ve kokular ve duygular .. vb transfer olduğunu davranır.

Hem sonra belki çok farklı şekil cinler kabileleri ve insanlar gibi millet ait oldukları kabile göre bilinmektedir. Ama kimse, kamuflaj ve verimli sanata kadar iyi ve hatta kimliğe bürünme bilinen ve bunların tarihi tam formunda bir üniforma ya da onlar için bir son bilir özellikle seanslarla Bu excel onlara bir korkutucu veya korkunç, her vizyonlar, olumsuz ya da olumlu, cinler değil etkileyebilecek bir oyundur ama getirebilir bazen zihin ve memnuniyeti barış yaratıklar ve mevduat veya aydınlatıcı ve son derece güzel olarak tanımlanan gibi görünür.

Psikoloji günlük hayatımızda veya korku ve arzuları için etkileri bu tür vizyonlar inanıyor, ama aklımızda uyanmış cevap şey metafizikçi, yok, psikoloji sonuçlara bakar ve bence aynı zamanda konusu ve iki taraf: ilk "Benim arkasında" ve inandığı cin ve şeytanların dünyasına bağlı kendini kendi endişelerini ve isteklerini ifade sonuçlar veya dünyanın etkileri ve insanların ve göksel kitap bahsettiğim ve ikinci "ben" birçok kişi tarafından.

Burada zor bir soru kalır: nasıl bilimsel yenilik ve buluş, ya da bir edebi ya da sanatsal neden olup olmadığını bu dünyada yaratıcılık ve mükemmellik arkasında bana (Cin) ve insanın hayal gücünü arkasında yaratık ve neden ayırma görebilirsiniz

 

No comments:

Post a Comment