Monday, January 2, 2012

Gerçek şu ki özü hayvancılık üyeleri

Amerika Birleşik Devletleri çiftlikte garip olaylar ortaya Geçen yüzyılın yetmişli bu gün onun gizli bilmiyordum, çiftçilerin hayvancılık öldürme olayları maruz kaldıkları rapor başladı. Bazı inekler kendi karnı açık cerrahi hünerli bir şekilde dilimlenmiş ve sadece karaciğer veya kalp ile eradike olduğunu fark etmişlerdir. Çoğu durumda, gözler ve kulaklar hayvan yerini tam olarak sağlam kaldı kurtarıldı var gibi testisler ya da beyin veya diş ortadan kaldırmak için sığır bazılarıydı sadece tam kan emme bazı söyledim, bu seçimi, cerrahi işlemlerin doğruluğu için bırakın önerdi var bu üye ve diğerlerini bir sınav olma noktasına!

Resmen 1973 yılında bu olay ilgi, Minnesota ve Kansas, bir toplu şikayet eyaletlerinde çiftçiler sunarken. Tarım Bakanlığı önizleme sonra cinayetleri dakika maruz sığır cerrahi tecrübe ve beceri yansıtan kabul etmiştir. Ve hızlı bir şekilde güney eyaletlerinde cinayetleri yayılan ve modern bir olgu, medya (ve sonra davet Sığır kesmeler) haline gelmiştir. 1979 tarafından saplantı noktasına ulaştı ve New Mexico sadece üç çiftliklerinde ölüm nedenleri incelemek için 40 bin dolar tahsis!

 Yorumlanması için belirsizlik ve emsal eksikliği ile, pek çok görüşler ne olduğunu anlamak ve güç ve popülerlik eşit açıklamak için dört hipotez olduğunu söyleyebiliriz:
Birincisi: Bu cinayetleri ve grupların elinde ortadan kaldırılması, dini ayinlerde hayvan büyücü kullanımı üyeleri .. Bu öncül en eski ve o çeşitli ülkelerinden polis başkanları bir araya geldi ve bu görüşü kabul sonra Aralık 1973 göründü olduğunu.

İkincisi ise bu olayları uzaydan yaratıkların işi olduğuna inanıyor. İnekler öldürüldü ve nüfus yabancı tekne gördü yerlerde bulundu. Iowa eyaletinde bulunan ve sadece üç inek 26 metre mesafede garip araç için bir düşüş etkisi beyin çıkarıldı.

ABD ordusunun düşman bitkileri yok etmek için tasarlanmış biyolojik silah ve diğer olmadan bu tür üyelerinin ortadan kaldırılması sonucu çalışma olduğunu gizli deneyler yaptığını üçüncü iddia.

Dördüncüsü: Sen sığır doğal nedenlerden (ayrıca Kansas Üniversitesi uzmanlarının görüşü olan), ve kuş bazı üyelerinin eradikasyon öldüğünü söylemek çöp işi oldu!

"Jriet Falls Tribune" gazetesinin sitesine göre ve sadece Cornad de Haziran ayından bu yana on beş olayları imzaladı.Yetmişli kafa derisi silahsızlanma şerit dişlerin her biri için sunulmaktadır (örneğin kalp, beyin ve göz gibi) hayvancılık farklı üyeleri kayıp sırasında gibi oldu.
 
Fenomen yaygın olarak yetmişlerin sonunda bitmiş, ancak doksanlı yıllar boyunca varolmayan kadar kademeli olarak azalttı olmadığını gazetenin iddiasına göre. Ama güç olmadan bu sefer olmuştu geri son birkaç ay içinde medyanın dikkatini bir şey bazı ABD medyası güçlendirilmiş ve heyecan verici bir şekilde pazarlama olarak suçlamak isteyen, bu kaza Amerika Birleşik Devletleri dışında bilinen olmadığı kesin

 !

No comments:

Post a Comment