Sunday, January 8, 2012

Gılgamış Efsanesi

Babil ve Asur mitolojisini Ay kahramanları. Bu kurgusal bir karakter değil, tarihçiler o Sümer ülkesinde bir kral ve kenti idare kabul ediyorum "Erich."Kız olarak halk arasında yayılan panik aileleri, eşleri ve eşleri ile kaçırıldı. Erich VDJ sakinleri Rabbin için yakınırlar. Tanrı Gılgamış bunu mücadele ve Erich kentinde barış içinde yaşamak gibi görünüyordu yarattı.
 
  Bu kişi "Enkidu" ve bir bütün canavarlar onaylandı olarak Ordu üstesinden gelmek ve yakalamak için avcılar ve kesme ağları Ansabonha onları korumak üretken bir güçlü saç oldu. O Gılgamış tecrübesi ile öğrendikten sonra Enkidu tutuklama ama onun takipçileri bunu başarmak koyamadık. Gılgamış bile canavarlar kimlik doğrulaması mümkün olmayan bir avcı aldatma ezmek başardı gönderilen ve kötü bir insan haline dönüşür. Ve Erich Gılgamış ile arkadaş oldu şehre dönmek için onu tuzağa

. Onun pençeleri kartal bulutların üstünde tutan bir gizemli yaratık iğrenç formu gördüğü bir rüya gördüm ve sonra hayalet ev, girdiğiniz hiç dışarı çıkmıyor bir evde onu terk Enkidu ve. Pirinç dağın "Humbhaba" Kral mücadele çıkarmak Rab Vensahh bir hizmete sundu Gılgamış Enkidu vizyon kesin. Ve arkadaşı Enkidu Gılgamış ile gitti ve Gılgamış Humbhaba ile karargahına nihayet geldi canavarın Humbhaba bir kavga çatışmaya ve onu öldürdü.
 
  Daha sonra döndü ve Erich Fastqublhma nüfusun şehre arkadaşı Enkidu sıcak aldı, ancak hastalığın Gılgamış elinde Enkidu Vlfez son nefes vurdu .. Gılgamış ve Bkah çok ve daha sonra bu Enkidu gibi öldürülme panik, ait ve sel kurtuldu "Ottanabashtm" Mutlu adam çalışıyor başladı. Gılgamış ve Machu her akşam güneş dinlenme ve kapıları dağ adamları akrepler tarafından korunan bir dağın geldi

Onları görünce Gılgamış titriyordu, ama onun topladı ve Akrep adama yolda ona rehberlik edecek birine onun isteğine cevap verdi ve karanlıkta yürüdü sordu. Son olarak "Ottanabashtm" yardım "Orchanabi" geldi ve ona ölümsüzlük elde etmek arzusu söyledi. Altı gün ve yedi gece uyanık kalmak için, "Ottanabashtm" sordum, ama Gılgamış bu deneyde başarısız olur.
 
  Ottanabashtm dikenli bitkiden okyanus dibinde ona gençlik yeniden yiyor söyledim. Gılgamış ve dalış okyanus tabanı ve bitki var ve ülkesine geri bir tekne "Orchanabi" gitmek ve giderken geri suyu işkence var ve yıkanmak için nereye bahar durdu. Vajtzpt Vsergh bir yılan bitki koku. O üzgün hayal kırıklığına Gılgamış Erich şehrine döndü.
.

No comments:

Post a Comment