Friday, January 6, 2012

Hareketli şeylerin fenomen aklın gücü

Bir hareket nesneler olarak bu olayı bilmek ve herhangi bir fiziksel temas olmaksızın, zemin ve etkisi kapalı kaldırma, makalede etkilemek için, ya da moda olmadan ve kararlılık ve yansıma elde edilen psikolojik güç, bazı insanlar ters zaman görünür bir güç tarafından fiziksel nesneler etkilemeye beyin yeteneği olarak yorumlanır oldumalzeme zihin etkilemez telepati ya da içgörü, burada etkisini çıplak gözle hissedilebilir gibi zihin, şaşırtıcı en şaşırtıcı olayların bir makale etkiler ve en. Telekinezi terimi iki bölümden oluşmaktadır Yunan dili, onun kaynağı vardır, ilk Psyche beyin, kalp ve ruh demektir, ya da ikinci Kinesis hareket anlamına gelir ve kelimenin tam anlamıyla beyin etkisiyle gelen hareket anlamına gelir.Kaynakların çoğunda PK için kısaltılmış terim ve bazı referanslar Telekinesis aynı fenomen terimini kullanır ki uzaktan Yunan anlamına gelir hareketi.

Nina Kulagaina Öyküsü

Hangi dört katı oranına denk en ünlü yumurta kırmak ve yumurta veya konteyner dokunmadan beyazlık için yumurta sarısı ayrılığı sonra salamura koymak mümkün olduğunu yeteneği olduğu bilinen kişi, dakikada 240 vuruş için EKG yüksek nabız kaydedildi vardır Normal ritmi (Video aşağıya bakınız).

hikaye Mikhaúilova

Ben 1927 yılında Mikhaúilova Rus doğmuş ve İkinci Dünya Savaşı katıldı ve o kitap Sovyetler söyledi Leningrad Alman kenti kuşatma sırasında Kızıl Ordu katıldı: "Mrs Mikhaúilova aile masada oturan ve masada ekmek odaklı Mikhaúilova zihin sadece bir parçası ve ben baktı bir parça ekmek, dakika geçti ve daha sonra başka bir ile hareket haber parçasına başında izleyen dalgalar halinde taşındı ve o masanın kenarına ulaştığında daha sistematik hareket aldı, ileri Mikhaúilovia başını eğdi ve onun ağzını açtı, gibi masal ve ağzına bir parça ekmek buldum. " bazı deneyler çiğ yumurta cam vazo içinde bir tuz çözeltisi yerleştirilir ve yumurta sarısı güçlü bir beyazlık odaklanmak iki metre uzaklıkta ve ayrı tanıkların gözleri önünde durdu ve tekrar bir araya başkalarının deneyimlerinden de dahil olmak üzere, yapılan bir film kaydedildi.

1968 yılında Moskova Üniversitesi Fizik Profesörü "Dr Trltsky diyor", "bana Mikhaúilova Normal tarafından yapılan sunumlar gibi görünüyor bu elektromanyetizma ne yerçekimi ne kuvvetler olduğunu mevcuttur ve bu bayan olduğu gibi şeyleri taşımak için aynı anda yapabiliyor? Ama ben düşünüyorum fiziksel olarak da bu güçlerin insan ve beyni ile ilgili nasıl soru böyle bir olasılığını da,? Araştırmalarımız henüz bu soruyu cevaplamak için yeterli bilimsel "dedi.

 Yuri Guiler hikayesi

Duyular ESP yüksek biliş dünyasında tartışmalı rakamlar arasında Geller Londra'da yetmişlerin başında bir televizyon programına çıktı ve onun zihin gücünü kullanarak kaşık bükme yeteneğini göstermek için insanlar ve lens TV kamera önünde sunum kurmak, elinde kaşık düzenlenen sahip dikkate piercing onu katılanların hayretle Vtntna odaklanır , Geller çalışan bir ünlü ve düşkün, bazı şüpheciler o parmak etkisi yerine kendi esneklik ve fiziksel özellikleri eğmek ve kaybetmek sürekli bir bar kaşığı ovuşturarak bir hile olarak onun yeteneklerine inanıyorum

Bu olay şimdiye kadar incelenmemiştir farkındalığın yüksek seviyelerde ortaya çıkmaktadır inanıyordu, bu olayın nesne veya olay taşımak için hiçbir arzusu kurulduğu günden temel nedeni, ancak bu yetenekleri olan kişinin bilinçaltında gizlenen düşünce onu mümkün olan enerji yüksek düzeyde sahip hareket eden nesnelerde ve biz sadece beyin gücü% 10'unu kullandığı biliniyor, ancak birkaç kişi biz büyümeye, özellikle de yetenekleri onları kullanmayın ve temas kayıp eğer doğuştan gelen bir kapasiteye ulaşmak ve nasıl bilmiyorum var.

Bunlar göz arasında orta önünde bir araya geldi. Ve secde bolca aktif olduğu söylenir, çünkü bu olay, o eski Hint "üçüncü göz" adı verilen insan beyninin içinde epifiz bezi yayılan enerji açıklamak için hipotez biri Adres ve bu paranormal ebeveynler her çocuk için geçerli olduğunu söyledi açıklıyordaha sonra epifiz bezi atrofi başlar ergenlik, yaşına, ancak istisnai durumlarda daha ileri bir yaş etkin çalışma kalır.

No comments:

Post a Comment