Friday, January 6, 2012

Hayal nelerdir

Adından da anlaşılacağı gibi, rüya ile ilişkili olguların hayalleri rüya gibi bir devlet olarak bize açık, ama bir rüya video gibi hayal penceresine gerçeklik ayrılan bu çalışmada kişi olarak, uyku sırasında meydana gelmez, ve araştırmacı psikolojik Harvard Didr Barrett bulduğu dönem "hayal "insanların çoğu onların hayal gücünü bakın da Daydreams, zihinsel görüntüleri (tam tanımlı) açık ve bir rüya gibi bu dönemde onlara eğilimli deneyimler geçmekte olan bu kişiler için de geçerlidir orta (biz en ufak bir fikrim yok yere gelecek ya da geçmiş anıların gözden geçirilmesi için etkili planlama, hatta ayrılmanın içerir ) herhangi bir fikir boş Kalakl.

Bazıları elde etmek ve bir çok farklı görüş ve yorumlara ama hayalleri ve bir gerçekliği vardı bu yüzden orada bellek ürünü küçük ve isteyen insanın bilinçaltının pozisyonları ile ilgili söylemek hayal görüş bir fark var. (Dahlka olmadan sanatçının çalışmaları resmi).

Hayal sırasında umut ve başarılarının bir sürü yapılmış hayal vardı, ya da gelenleri biri olarak hayal ve gerçeklik ve farklı dönemler için onu çevreleyen koşullar ayrı bu atmosferde eğlenceli yaşıyor olabilir ve sorun böyle bir durum halinde, görevleri kadar bir kişinin performansını engelleyebilir olduğunu Bu şansı çok kayıp ve hatta onun enerjisini, zamanını dağılımı için tehdit ve günlük sorunları ile bu tip, ister ekonomik, sosyal veya siyasi ya da başka.

Bireyin dalgınlık bir tür rüya sırasında oluşur ve normal olarak tatmin edilemez arzu ve duygusal stres ya da benim vücut veya tam gevşeme bir devletin zayıflığı ile ilişkili Bu durumda gelir karşılamak için umut katılımının Btejelath sonucunda gerçeklikten izole yol açar. Ve hayal bazı en önemlisi faydaları, yaratıcı hayal gücü ve dalgın algı desteğinin geliştirilmesi, ancak limit artışı durumunda makul ve limit otizm ve hatta gerçek hayatta ihmal bir butik yol açabilir.

Bir çoğu hayalleri günlük olaylar ve sıradışı yaşam görevlerimizi hatırlamak için bize yardımcı olduğunu geçen yüzyılın seksenli yıllarda Eric Klinger tarafından yapılan bir çalışma. Çalışanların% 75'i bu tür işçiler (koruma) çalışmalarını rutin bıkmış duygularını hafifletmek ve araştırmacı da kurmak için açıkça hüsnükuruntu için kurtarma ve kamyon sürücüleri çare olarak "sıkıcı" istihdam bir çalışma olarak gösterilen rüyalar az% 5 işçiler hayal az huzurunda şiddet fikir olarak milliyetin cesur fikirler içerir dikkat.

Ve başka bir çalışma hayalleri beyin ve yardımcı insanların hayal sorunların türleri sınıflandırmak ve böylece başarıya ulaşmak için hangi öğrenme sürecini geliştirir o gece sık sık benzer rüyalar olduğunu yakın zamanda gösterdi.FMRI resimler karmaşık problemlerin çözümü ile ilgili beyin bölgeleri hayal dönemlerinde motive olmak olduğunu gösterdi.

Bazı insanlar ortak bir onlar bölgelere göre hayal zaman geçirmiş olması olduğunu bulundu başarı Kalmquaol Richard Branson ve Peter Jones ve Albert Einstein ve Leonardo da Vinci ve Beethoven ve Walt Disney yaratıcı seviyor gibi dahilerin ulaşmak sağlayan hangi uzmanı Dan Jones modelleri okudu hepsi.

Uzmanlar sporcular başarı görüntüler akla Görselleştirme getirmek için yardımcı olarak, hayal olarak onlarla temas etmeden yıllardır spor psikoloji, bilgi kullanımı ve çalışmalar zihinsel görselleştirme kullananlar sadece egzersiz düzenli olarak kullanan kişiler daha büyük başarı elde göstermiştir. Şimdi zihinsel algı hayal aynı durumda beyin girdiği bilinmektedir.

 Ikiye hayalleri ayrılmıştır:

Pozitif hayal

Böylece bireysel olarak psikolojik rahatlık ödenen ve gerilim kurtulmak ve sinir sisteminin geri kalan yol ve beynin sağ bölümünde aktif olarak gelecek için beyin ve sinir planlama bağlantıları güçlendirmek ve belleği geliştirmek için hangi çözme yaratıcılık ve sorun bu yol.

Negatif hayal

Korkutucu ve küçük sosyal ilişkilerin yoğunlaşması ile bireysel uğradığı korkunç tutum gözden geçirilmesini, negatif birey tarafından ödenmesi ve bu nedenle daha fazla korku, insanların bu tür şiddetlenir ortaya fırsat olmadan aniden ve bazen de intikam çok Fagill ve isyan Taatnebah nöbetleri ağlamaya kişi olmak ve hatta saldırılar olabilir başkalarına ve bu çatışma tamamen öldürebilir.


No comments:

Post a Comment