Tuesday, January 10, 2012

Hayalet olgusu ve bilimsel yorumlanması

Bilim şimdiye kadar yorumlanması gelmek mümkün olmasına rağmen kesin ve hayalet (veya cinler, İslam inancına göre) olgusu doğru, ancak bazı araştırmacılar görmek anlatmaya çalıştı ve hipotez sayısına göre ve biz bir hayalet ne olduğunu bilmek zorunda varsayımlar belirterek? , Hayalet, birçok insan göre ölen kişinin ruhu şeffaf bir şekilde yer alan ve genellikle belirli yerlerde ya da hayatının günlerinde onlarla bağlantılı insanlarla yaşamak ve kısmen yok özellikleri, ya da acı bir zamanda olduğuna inanıyorum. Bu tanım bilimsel bir açıklama değil, testere görünümünü desteklenen ya da onlarla deneyimleri yaşamış ve İslam teyakkuz durumunda mahalle bulunamaz hukuk çoğunun hayalet farklı bir tanım ölülerin ruhu dayanır, ancak bir rüyada yaşayan ziyaret edebilir ve kendi içinde bu hala tartışmalıdır ve dini yeri, tabii ki, burada değil

Gibi, cinler ruhu hakları yaşamı boyunca eşlik etti ve bir gol ona genellikle herhangi bir şekilde sıfatlara sahiptir komiteler yeteneği, bu olmasını istedik eğer dini bilinen yanıltmak için vardır bir , ölen ya da giysi gibi aynı özellikleri Görünüm Hayalet elbiselerini bile ölen ve şekli ile tutarlı tefsir,türleri hayaletler ve bazı insanların formlarına sınırlı değil, hayvan şeklinde ve hatta trenler, gemiler gibi cansız olabilir ve aynı zamanda zaman (hakkında bilgi edinin: Gettysburg savaşçıların hayaletleri) bu yana savaşta bir ordu olabilir. O kral babasının hayalet görünce onun filmlerinde ve edebiyat Kalrwayat etkilenen insan kültürünün Vtnolha Hayalet hikayeleri, ayrıca mit ve mitoloji ve farklı dinlerin bazı çok etrafında gerçekleşti, Shakespeare'in Hamlet bir oyun olarak Hamlet oynuyor.

Dünya'nın manyetik alanı

Bu Kanada'da "Orntian için" Üniversite Profesörü "Michael Bersinger" gibi bazı araştırmacılar manyetik alan tektonik hareketler (levhalar yerkabuğunun hareketleri) ve güneş aktivite (güneş rüzgar) tarafından oluşturulan zemin değişikliklerin bulur, bu beyinde temporal lob uyarır ve böylece oluşturabiliryerler ile ilgili çok sayıda deney "yaşadığı". Gibi istatistiksel araştırma olarak hayal teması Dünya'nın manyetik alanı ile hayalinizdeki bazı bağlantının varlığını göstermiştir. Birden fazla yol ve fenomenin başlangıç​​ süresi arasındaki ilişki doğrulanmış bazı bilim adamlarının hipotez bir yandan, diğer yandan dünyanın manyetik aktivite ani artış yaşadığı söyleniyor yerlerde yaygın olduğu test edilmiştir.

Ve manyetik aktivite belirli bir tür yer "perili" ilişkisi olup olmadığını test diğer bilim adamları. Yanı sıra çalışma, farklı manyetik alanlar kişinin yaşadığı yerlerde meydana deneyimleri benzer deneyimleri onu meydana ile beynin temporal lob etkileşim yolu ile ilgili laboratuvarda diğer deneyler dahil. Ama bu çalışmalar hala sonuç çıktı ne kabul etmek değil çok ve tartışmalı tartışmalar vardır.

Ses ötesi altındaki frekanslarda aynı zamanda "altında nedir böyle bir az 20 Hz (saniyede darbeler) ötesi" ses altında bulunuyor "Genellikle duymuyorum denir ki bu görüşleri, Valtrddat, araştırmacılar Richard Rab ve Richard Wiseman ve sonuç geldi başka bir nedenle ses ses "yerinde tuhaf ve sıradışı ırkların bir kişinin deneyimlerini duygular neden olur. Kaygı, üzüntü ve duygusu gibi bir şey hatta bir gözlemci ve titreme. Örneğin, havalandırma fanı evde "ses altında" frekansların nesil nedeni çalışma normal moda göre çalışamaz.

Karbon monoksit

Karbon monoksit CO nedeniyle zehirlenmesi onun 1921'den beri yaşadığı yerlerde hayalet olay için gaz açıklama oldu insanlarda görsel ve ses tanıma sistemlerinde değişiklikler ve bu konuda kehanet Oracle almak "Delphi" Delphi tapınağına sığınma eski Yunanlılar için tarih konuşuyor neden olabilir ve almak Örneğin savaş, ilgili kararlar, ancak arama var garip vizyon ve halüsinasyonlar çeşit neden oldu tapınağın zemin altında karbon monoksit önemli miktarda varlığını gösterdi.

Fiziksel etkileri sınırlı bilinç

Bu gün için, bir bilimsel komitelerin araştırmalara göre yer ölülerin ruhları tarafından iskan olduğu konusunda inandırıcı hiçbir bilimsel kanıt bulunmamaktadır. Bu görüşlerin malzeme adamın yorumlar (fiziksel) kaynaklarının sınırlı bilincinin sonucu olduğunu görerek, hayaletler görmek için tanık eleştiren kişiler, örneğin, aniden kapı uygulanabilirliği için evde hava basıncının değişmesine neden olabilir veya hafif geçen araba yol açtığı ve gece pencereden yansıyan ışık olabilir .

 Albaridolaa Pareidolia

Albaridolaa standartlara uygun görülen modeller rasgele tanımak ve bazı şüpheciler insanların uygun olarak, bu hayaletler gördüm, ve göz (Zwightha) tarafından hayaletler izlerken hakkında konuşmak raporların bir örneği periferik görme Çevrebirim duyarlılığını bağlı olabilir inanmak sürücüleri olduğunu düşünüyorum anlamak için içgüdüsel eğilimidiraraştırmacı "Joe Nikel." Periferik görme çok hassastır ve kolayca daha yorgun ve eğilimli beyin vizyon ve seslerin gerçekleştirilmesinde hata geceleri özellikle geç Tdilna olabilir. Araştırmacı ayrıca yer hakkında kişi perili olduğunu sadece inanç Vigdaa diğer kanıt destekleyen sıradan şeylerin yorumunu etkileyebilir inanıyor, onun fikir perili yaşadığını düşünüyorum. Bir kez yayılmış evde bir hayalet fikri mantıksal veya fiziksel nedenlerle ev konunun amacı herhangi bir hareket olabilir, ama gerçek hayalet gelen olmaz.

   

No comments:

Post a Comment