Tuesday, January 10, 2012

Hayalet uçuş 401 olgu

29 Aralık 1972 günü, uçak 178 yolcu, ama iyi tamamlanması gereken 401 seyahatiniz için hiçtahmin taşıma, New York Doğu Hava Yolları, Doğu Hava Yolları N310EA iştiraki çıkardı, o uçakdüştü ve Florida, ABD eyaletinde yer alan Everglades tepelerde, yakınlarında düştü .

Bundan sonra, yetkililer olay yerine koştu yolcu sayısı öldürülen 99 77 yolcu ile birlikte, hayatta ve hala canlı olan ve Kaptan Luft ve kısa sürede hastaneye transfer edildikten sonra ölen asistanıDonri kaldı ve birkaç hafta sonra iki hayalet Görüntüleme bildirilmiştir bulundu ölü yolcu sayısı için.

O bu yeni durumda, istemeden direksiyon CWS kontrolü statüsüne yükselmeye kontrol otopilot durumunu geçiş ve ne zaman direksiyon Yun Kaptan baskı olduğunu Soruşturma Ulusal Ulaşım Güvenliği Kurulu NTSB Bürosu keşfedin, otopilot geri direksiyon hareket Kaptan tarafından belirlenen yükseklik koruyacakdiğer, ancak araştırmacılar otomatik pilot çalışma durumunu Kaptan sağ arkasında oturur uçuş mühendisi, konuşmak için dikkat çalışıyor bir süre içinde birkaç kez değişti inanıyorum teker manuel CWS direksiyon, bir kontrol sisteminde uçağı yavaşlatmak için baton ışık baskı açtı.

Ama zaman gece ve uçak Everglades ve tepeler üzerinde uçan ve herhangi bir zemin ışıklar veya uçak aslında bir bataklık içinde iniş doğru yavaşlatmak diğer görsel göstergeler vardı. Ayrıca bir süre sonra bu vizyonu kontrol keşfedilen beyin bölgesinde bir şişlik fark etmişti de kaptan (Luft) olmadığı kaydedildi

 Ve hata Kaptan belirtilen nihai raporu kendisinin ve yavaş hız varlığını doğrulamak için son dakika da dahil olmak üzere uçuş donanım sırasında ekibi, yerde bir çarpışmayı önlemek için bekleniyor fark etmedi. Eylül 2009'da kaza ek bir sitenin kalıntılarını bulduk.

Takip eden aylar ve yıllar boyunca personel ölü mürettebat üyelerinin görüşlerini bildirdi havayolu Eastern Airlines başladı, ancak bir uçak başka bir L-1011 olduğunu.

O uçak N310EA (uçuş 401) bazı yerlerinde çekilmiş oldu hikaye ve bu gibi L-1011 olan, uçaklara takılan gelişmiş ve şirketin filosuna ait diğer uçaklarda uçak ve yeniden kullanım bazı parçaları geri olmasına rağmen, olay sonucu toplam kaybı oldu uçak yapısı N310EA.

Yaşam vizyonu (Ribot olmadan) ve (Bob Luft) dahil Görüntüler (27 kez ulaştı), bir haber şirket, işten çıkarma çalışanları uyardı şartıyla şirket Eastern Airlines yayılmış gibi resmi Peter Piot, şirket Frank tarafından açıklanan, hayaletler bunlar Ptnaql hikayeleri Burman "son derece gülünç" ve iftira ve hakaret suçundan 1978 yılında üretilen Uçuş 401, bir hayalet filmi "Uçuş 401 hayalet" üreticileri dava eylem olarak. Garip olan şey şirketin uçak hayaletler (bazı kaynaklara göre) çıkarmak için bir rahip işe olmasıdır.

1979 yılında albümü "Üç Kalp", "uçuş 401 hayalet" olarak adlandırılan üç Hearts şarkı şarkıcı Bob Welch şarkı kaydı

Film "hayalet uçuş 401" kitabından uyarlanan sırasında bir olay kaza esinlenerek televizyon ve olay, tiyatro ve sonraki çabaları Alankad türü ayrıntılarını söz ve NTSB elde 1977 yılında basılmış kitap Rob ve Sarah, esas iki "kaza kaza uçuş 401" için üretilen iki filmde bahsedilen Fuller. Ayrıca olay Maiday Mayday beşinci sezon da ortaya çıktı (ayrıca "soruşturma değerli çöker" olarak bilinir) ve bölüm başlığı olarak bildirilen "el kontrol kimdi?" Ve ayrıca ünlü paranormal televizyon dizisi Supernatural başlığı "Ghost 401" dördüncü bölüm (ilk sezon) yapılır ve olay koşullar Mauraúah meydana geldiğini açıkladı.

 

No comments:

Post a Comment