Friday, January 6, 2012

Hipnoz nedir

Çoğumuz hipnoz Hipnoz duymuş ve çoğumuz bu kelimeyi uygulamaları kara büyü veya doğaüstü güçlere sahip ya da masum insanları ve büyük olasılıkla geri geçmişte film ve Alrawayat etkisinde bu fikirleri zarar verme amacıyla kullanılan bağlantı. Onu Khvaya bir sır, insan zihninin hala ayak egzersiz rağmen ancak hipnoz ile ilgili gerçek nedir? Aslında, hipnoz tam olarak ne psikolog biliyorum ama bunların büyük çoğunluğu hipnozun bir geçiş devlet veya başka bir durumda farklı bilinç durumu ve belki de bu davanın en önemli özelliklerinden keskin ilgi odağı olduğunu ve ona hipnoz vermek önerileri artan açıklık olduğunu kabul etmek zorunda değildir .

Firavun Mısır'da aile özelliği hastalık sonucu depresyon vakaları tedavi etmek için hipnoz veya psikolojik tedavi tarihin en eski yöntemlerden düşündüren kullanılmış ve onlar öneri ile insanların şifa için bir doğaüstü güce sahip iddia çünkü terapist itibar ve eski Mısır önemli bir yer buldu.

  Ayrıca Hipnoz bu şekilde geleneksel şifa zaman işe yaramadı ve arkeologlar hipnoz üç farklı seviyede gösterdi "Manu Kanunu" başlıklı eski kitaplar vardır keşfetti hastalıkların tedavisi amacıyla tapınak hipnoz denilen tapınaklar bir çeşit adamak Hindu gazileri, önemli bir rol oynadı: uyku . ecstasy ve derin uyku ve uykuda yürüme bilinen ne göre, söz konusu hipnoz için Batı tarafından tanınmıyor sonra o on sekizinci yüzyılda yaşamış olan Dr Franz Masamar (1734 - 1815), bir fizikçi, bu olayın araştırılması bir Avusturyalı Dr Masamar, hangi Almismria onun adını ve hala henüz bu kelimeyi kullanmak oldu.

Ama kelime hipnoz Hipnoz kaleme James Gurur, bir cerrah Scot, bir bilinç durumu ve bu durumda uyku olmadığı halde kişi girecek hareketli bir nesneye ya da bir zaman sabit bir süre bakmaya devam Pride teori sonrasına kadar görünür, ancak bilinç arasındaki durum yoktu ve bilinçsiz ve bu keşif sonra, James Gurur açıklanan "önde gelen hipnoz."

Hipnoz hakkında bilgi

Hipnoz uyku veya mıknatıs gerçeği ile ilgisi yoktur.
Hipnotizmacı baskın sesi sadece Kışkırtıcı uyuyan bir duygu ve farkındalık ol.
Bir hayalperest - - sonra rahat ve hipnoz derinleşmesi sürecinin giriş fotoğraf çekmeye başlar uyku: hipnotik ses yavaş yavaş şekilde zor kelimeleri duymak ve sonra gibi kelimeleri içeren görev tekrarlamayın azaltır.

Biz manyetik birisi Btnoam ve su Serechvh sonra Noukza uyku Sabesq kişi daha sonra tiksinti ve bu kadar zihnini bu fikrin dünyanın herhangi bir kişiye mümkün olmayacaktır ve için ellerinden tekrar Tnoima gerekir alınan biber dolu olacak ona öneren: hipnoz için basit bir kasa ve yaygın örneği.
Hipnoz altındaki kişi onu onu istemediği yapmaya zorlayamaz yerde hiçbir istemiyorum çalışmıyor.
Kişi açık gözleri kalır ve anlamak hipnoz sürecinde tüm ne onun etrafında oluyor ama kişiye göre cevap veremez, ancak hipnoz bir çalışma.
Hipnozun yeterli deneyim ve onun kişiliği ile bilmek zorunda olduğumuz saygı ve saygı ile karakterize ve kişisel irade gücü ne diğerleri hakim böylece sevgidir.

Herkes için hipnoz çalışır mı?

Herkes üzerine hipnoz yapamaz, çalışmalar insanların yaklaşık% 10 hipnoz için herhangi bir girişimde yanıt vermeyen bulundu ve 1970 yılında, hipnozun bir derin devlet girmek% 5 ila 10 arasında oranı bir araştırmacı psikolog Ernst Hilgerd bulundu en hipnoz etkilenen insanların zihinsel ve Moduaaon onlar da bulunan hipnoz seansları sırasında komutlara yanıt veren kişi acımasız çocukluk yaşamış olanlar vardı ve hayatlarının şartlardan uzak kalmak için hayal yaşama eğilimi için ceza olduğunu Hilgerd, hayali deneyimlerini meşgul edebiliyoruz kendilerini ve dışa dönük ve emin Bu nedenle geçmişte zor ve olgu çalışma için en iyi başlık temsil eder.

Eğer şahitlik manyetik Tnoima olan tanık, güvenebilir miyiz?

Hipnoz ölçüde tartışma konusu kullanımı hipnoz bir oturum sırasında tanık ya da mağdur söylemek ayrıntılar onaylı Dr Orne, Amerika Birleşik Devletleri Pennsylvania Üniversitesi'nden psikoloji profesörü: "hipnoz kullanımının yeterince çok geri gizli anılarını ayrıntıları olduğunu iddia ne hala farkla göreceğiz. "

Bazı uzmanlar bu toplantılar aynı zamanda da Tnoima önce zaten kişinin zihninde mevcut olmayan yeni anıları implantasyon bir sonuç katkıda inanıyoruz çünkü polis, hipnoz seansları bir dizi yürütülen çünkü bir durumda, Dr Orne duruşma başlamadan önce bir kişinin ifadesini kabul etmek için uyardıBtnoima Buna göre Hipnoz titresim gerçekte ne olduğunu tam gerçeği erişmek için güvenilir bir mahkemelerinde veya bu şekilde değildir.

Uzaylılar tarafından Hipnoz ve kaçırma

Adam kaçırma ya da bazı insanlar geldi tecavüz vakalarının ayrıntıları bilmek de Hipnoz kullanın ve belki de en meşhur olay, bu canlıların ayrıntıları gerekçe göstererek, bir araba, Focefa uzay aracı bir gezisinde iken uzaylılar tarafından kaçırıldığını için hipnozun toplantılarında belirtilen Barney Hill ve eşi oldu Barney göre yaratıklar semen örneği aldığını ve eşi silindirik onun göbek üzerine yerleştirilmiştir aracı geldi, ancak bazı psikologlar gibi Rawayat kurgu köy hipnoz seansları sırasında bilinçaltının ortaya etkilenen bu yorumlamak nerede, onlar yaptığı ayrıntılar üzerinde çok fazla güvenmeyin hipnoz seansları sırasında.

Bir tedavi olarak Hipnoz

Şu anda sinir sorunları, uykusuzluk, baş ağrısı ve bir kişinin akrabaları veya onunla arkadaş varlığı şart alkol veya uyuşturucu bağımlılığı tedavisi için bir kaç özel doktor ve psikologlar hipnoz kullanır. Hipnoz ayrıca sigara, alkol ve cinsel inhibisyon ve korku ve aşağılık duygusu ve bazı psikolojik ve fiziksel ağrı kurtulmak için de kullanılır.

 Bu adam diye düşünüyor ya da ne istediğini olur böylece kendini bir görüntü oluşturmak için yöntem yavaş yavaş karakteri ile birleştirme. Ve bir süre kendi kendine hipnoz için bazı Amerikalı doktorlar bakımı, kendi kendine telkin elde edilen bir teknik ciddiye rafine ve kişisel özgürlüğü bazı kötü alışkanlıklardan ve daha uygun, diğer elde yardımcı olur.

Yeterli deneyime sahip olmayan bir kişi tarafından uygulandığı takdirde hipnoz özellikle tehlikeli olabilir, bu nedenle bir uzman elinde bu konuda daha fazla bilgi edinmek zorunda kalmadan kendinize veya başkalarına yapmayın.

 

No comments:

Post a Comment