Friday, January 6, 2012

Insan Yanma olayı kendi

Yangın bilinen ya da belirli ve kısaltma SHC veya Kendiliğinden İnsan Yanma sembolize bazı yanıklar, küçük deri veya duman tüm vücut içerebilir ve ikinci bir ateşleme neden olabilir dışında herhangi bir neden olmaksızın kişinin vücut otomatik olarak büyüyecek olan "ateşleme fenomen ayıran nedirinsan kendi kendine, "

Bu olgunun House on analiz ve tartışma bir çok olay fiziksel kanıt bulunamadı, ama yine de orada Afteradan ne iseler ortak olan ve ortaya nasıl, ilk varsayım yangın büyük bir yangın ve ikinci varsayım dönüşmesinin için teşvikler bulmak sonra ilk ve çok küçük bir nadir türüdür statik elektrik veya statik deşarj, teorik olarak insan vücudu yağ ve tamamen tüketilmesi gereken yeterli olarak depolanan enerji içerir, ama normal şartlar altında kendi cesetlerini yakmak değildir.

Öz bilinen bir neden yanan kişilerin 200 raporlar daha fazla kayıt, 300 yıldan fazla. O mahkeme karısı "kendi kendine ateşleme" tarafından öldürüldüğü memnun iken karısı öldürülen bir suç işlediği kocası sanık olay Nicole Millett, gerçekleri kaydettikten sonra bu olgu üzerinde vaka ve çalışmalar bir dizi içeren Fransız Jonas DuPont kitabında basılan ilk kaydedilen olay 1637 yılında güvenilirliği bağlıdır , yatağın üzerine vücut Millett küllerinden, alkol Albariciat Mufirtat içme birinin vücudunun kaldı bulundu, sadece kafatası ve parmak kemikleri kemikleri, yatak ödeme küçük!, Jonas Kitap popüler dünya mirası, olgusu dışında ve sadece yanık olmadığı burada garipön plana söylentiler.

Başka bir durumda, ben Grace Evi Ipswich şehrinde yaşayan 60 yaşlı, alkol bağımlısı bulundu - vücudu görünüşte onu etkilemedi bir alev varlığı olmadan ahşap yakma kül vaat döndü sanki İngiltere yere atılmış, kızı ilk onu gördüm hiç onun yanında yer!

1951 yılında onu kafatası ve tüm sol ayak hariç kül yığını 2 Temmuz 1951 tarihinde sabah onu dairesinde Mary Riceir bulundu ve bu olgu, bir kez daha Mary Riceir insanların dikkatini durumunda ortaya o tarihten insanın kendi kendine alev fenomeni hakkında herhangi bir kitap için olay referans temeli haline gelmiştir SHC

18 Mayıs'ta, 1958 sadece ona ayakkabı ve gövde parçası vardır Pennsylvania Batı Philadelphia 68 yaşında ben Martin, için çözünmüş vücutta bulundu, adli rapor 1700 ile 2000 ° C arası sıcaklık bahsetti.

5 Aralık'ta, 1966 Dr J. küllerinden bulundu. 92 yaşındaki Irving Bentley, banyo kara ateş ve bacak üçte ikisi yanmış ve vücudunun geri kalanından ayrı banyo duvarına boya etkilenen olmamıştır bulundu.

67 yaşında Mary Hardy Riceir bir durum, en ünlü, Florida oldu ve o 1 Temmuz 1951 yılında sandalyede otururken vücudunu alevlendi, bir sonraki sabah Ajawar onu çok sıcak dış kapı kolu yaşıyor ve ardından tıbbi yardım başladı ve geri onun komşusu fark Mayıs Bayan Riceir veya ne sol en bulmak için dört metre çapında zorlayıcı dairedir.Bahar taslak başkanının astar ve bir beyzbol ve futbol ayak ve yanan kül 5 kg boyutuna miktarda sırtını ve Bakaaajmjmtha kemikleri bir parçası: 79 kg ve onun başkanıdır ağırlığında kadının vücudun geriye kalan tek şey oldu.

O yalan izmaritleri tarafından verilebilir yangına son derece yanıcı rayon-asetat malzemeden yapılmış gece elbisesi, taktığı zaman Bayan Riceir duman kütlesi döndü, polis tarafından bir rapor. Ancak adli tıp raporu kül kalıntıları vücudun dönerek 3000 ° C sıcaklık Bu da herhangi bir katalizör veya yangın hızlandırıcı değil iken aslında zarar, kirli Balsoadwi küçük ve tavan ve duvarların üst oldu, tüm evin yanmasına yol açtığı beklenen gerektiğini ifade etti!

Ve Charles Dickens kişisel romanı Kasvetli Ev içinde Crook, ya da kıyamet House adlı 1852 yılında yazdığı Charles Dickens bu tür olayları gibi roman bazı ünlü yazarların hayal Etkilenen. Kişisel Crook alkol bağımlısı ve bunun yeni ve bu olaylar için bir zemin olarak ilham kaynağı olarak alkol aşırı içme bu tür olayın oluşumu, Dickens kendine ateşleme 30'dan fazla olay durumlarda bir göz olduğu için zaman popüler miras kalan Nerede: Kntzh Connelaa de Pandey gizemli ölüm ve olay Nicole Millett detaylarını bu Jonas Dupont gerçekleri yüz yıl önce yazdı.

Alkol kötüye kullanımı: Kurbanların çoğu alkol bağımlısı, ancak on dokuzuncu yüzyılda yapılan deneyler alkol ile doymuş vücut bu olgunun bir sonucu olarak önemli ölçüde yanık olmayacağını gösterdi.

Yağ vücutta depolanır: ince .- ilahi ceza geri kalanı ise Kurbanların çoğu obez: yüzyıllar boyunca insanlar ne oldu Tanrı'dan bir işaret ve ceza olduğunu hissettim

Statik elektrik (elektrostatik): Henüz statik elektriğin deşarj biçimi gibi zarar olarak ortaya çıkabilir bilinmektedir değil insan vücudunda zaten derin.

Kimyasal reaksiyonlar insan vücudunun sindirim sisteminde patlayıcı doğası ile ortaya çıkar ve bu kötü beslenme nedeniyle.

Insan vücudunda bulunan elektrik alanlar bir şekilde temas veya kısa devre kısa sürede büyük ısı neden seri nükleer reaksiyon olarak bilinir neden olabilecek olması gerekiyordu.

Henüz gizemini korumaktadır bu olayın kesin bir yorum vermemiştir.
  

No comments:

Post a Comment