Sunday, January 8, 2012

Insanlar ve cinler arasında evlilik Efsanesi

Bazilarinin inandigi gibi insanlık ve cinler arasında gerçek bir çiftleşme var mı? Bu yazıda kutsal ve hadisler ondan rivayet avanslardan "Jane ve Şeytanlar" sinyalleri bir dizi ikinci tartışacağız.

Yüce Kur'an da

Allah şöyle buyuruyor: {ve O cinler insanlar ve onların ailelerinin Acetkthertm olabilecek tüm gün insanlığın Rabbimiz birbirlerine zevk dedi ve bize ulaşmış bize gecikmiş olan Mthoakm Allah'ın Rabbin, hüküm ve hikmet sahibidir bilendir ne sadece yaşayacak yangın dedi onları toplamak} (sığır - 128).

(Ey cinler insanlığın Acetkthertm olabilir) arasında burada unutmayın.

Yanı sıra arası (Lord birbirine keyfini çıkarın).

Cümle anlam yakın, ya da benzer bir anlam yapmak. (Insan olabilir Acetkthertm) eski, Begrudging anlamı ve nasıl yapılır hakkında bariz bir soruyu akla getiriyor bu Acetkthar çiftleşme ve yavrusudur? Veya Acetkthar ait fikri aynı veya benzer bir tamamen Şeytan ona başlık (yakın arkadaş) uygulamak için bir insan eğilimler, fikirler ve iş olursa? Veya birlikte Balaanmalen .. Herhangi bir çiftleşme ve ait?

 Tevrat'ta

Eski güven olursak:

1 ve birçok dünyaya gelen insanlar, ve onların Tanrı'nın oğulları erkeklerin kızları gördüğünü 2 doğan kızlarına ne oldu başladı, onlar iyi işler vardır. Kendilerini seçti tüm kadınların kaynakları için. «Değil insanda ruhsal ve sonsuza kadar, Zhiganh için, insandır: 3, Rab dedi. Onun gün yüz olacak ve eski yirmi yıl »4 o günlerde yeryüzünde zorbalar idi. Tanrı'nın oğulları erkeklerin kızları geldi ve onları erkek doğurma Ve sonra da, bu güçlü erkek adıyla yaş insanlar beri. Vardır (Tekvin - sanitasyon VI)

(Tanrı'nın oğulları erkeklerin kızları gördüğünü, bunlar iyi işler vardır kendilerini seçti bütün kadınların kaynaklar için.) Ifade ettim.

Yanı sıra ifade: (ve sonra da Tanrı'nın oğulları erkeklerin kızları geldi ve onlara erkek doğurma gibi, bu adı taşıyan yaş insanların bu yana güçlü erkek)

Bu insanlar ve cinler arasında gerçek bir çiftleşme varlığını işaret mi?
O zaman Tanrı'nın çocukları anlamı nedir?

Bu cinler ve şeytanlar Almottagsudain bir insan ve onlar reformcular melekler iddia?

P (Achille) örneğin, var kirliliklerin İsrail bir çok giriş, ama burada efsanevi tarihsel bir olayı (biraz) gerçek anlamda olmayabilir okumak hiç şüphesiz, ama Yunan mitolojisinin bu anlamlardan çok söyler özellikle bu yana, ne kadar doğru iditanrı Zeus ve Hercules oğlu ve Homer'in İlyada Troy gibi insanların herhangi gibi yere Mottagsdan edildi. Yanı sıra bu alanlarda yaşayanlar, onlar çocukların akranları onların ilerleme ve bilimsel tanrı veya yarı tanrı olarak görmek olduğunu bilerek, Atlantis ve onlar çözmek bölgelerin sakinleri ile evlilikler kendi kıtasının batan boyunca dünyanın birçok yerinde taşındı sakinlerinin Alchwevon kıtası için konuşmak mitlereski mitler zaman insanlar.

Bu evlilik nasıl?

Sonuç erişim sağlayabileceğiniz bu "insanlık ve mümkün olduğunca cinler arasında evlilik," ama iki durumda:

Insan formunda formülleri yer alan bir cin onun için tüm malzeme uygulamak ve gizli kökenli bilmeden başkalarına görünür olun.

Sizin evlilik doğrudan ona olmadığını:

Bunları ve servet ve çocuklarda Boukalk ve paylaşımında ses ve ayak getirmek ve bunları hazırlamak ve kime gelen {Ve Astvzz onları Şeytan sadece bir yanılsama (- İsra 64) söz

(Ve servet ve çocuk payı) arasında burada unutmayın.

Bu katılım da dahil olmak üzere birçok sebepten dolayı karısına Amadadjath sırasında bir adamın şeytanın katılım olduğunu görüyoruz nereye burada bizi ilgilendiren, (erkek) olduğunu bir ya da öylesine Allah örneğin makatın içinde ilişki, ya da anormal hayal katılımı onları yasak ne uğraşanların eğilimler şeytani iki hayal eğer bir veya her iki eşin, kadının kendisi ya da başka bir adam adam silah kendini başka bir kadının kollarında hayal. Sözcükler hiç kimse Benjoihama aralarında şeytanın varlığını unutmadan bildiği gerekçesiyle birçok durumda kullanılan veya anormal çirkin ve tabu vardır.

 Şeytan korusun ve katılmak evlilik ihanet ekle, ve bu durumda, kadınların gebelik ve doğum yeri hissi olmadan iblisleri dünyaya verebilir, hem de erkekler insanlar onları Bamadadjathm tanımadan, kadın cin şeytanları olan, bunlar Adajon insanlar kadın ve dişi şeytan olduğunu onlara meydana gelmez bu kadınların organlarının Mottagmush ve ilişki sırasında yakalama ve tersi. Bu Alamadajat ile insan doğum kesinlikle faul şeytani kötü olacak ve En doğrusunu Allah bilir.

Bu ayet onun yorumunda dışı Kurtubi, Mücahid şöyle dedi:

Bir erkek cinsel onunla Allah Ahalilh Fjama yer elfler adını vermedi varsa, şöyle diyor: onlara Atmthen ve Jean} unutun.

Allah barış Messenger ona olsun: Bu ​​Aa'ishah dedi 'den rivayet edilmiştir "sizi yabancılaşmış," dedim: Ey Allah'ın elçisi ve Amorbun? Dedi ki: "onlara katılmak edenler cin" ("Megaupload varlıklar" el-Hakim el-Tirmizî rivâyet etmişlerdir.)

Harawi dedi ki: o garip bunları yarışa girdi çünkü yabancılaşmış adını verdi.Cinler ve Allah'ın ebeveynlerin Saba tane Kraliçesi iyi bildiği iddia edilmektedir.

Şeyh 'Abd al-Khaliq Al-Attar, "biz bahsediyorsun bir iblis bu tür spektrum incelmesi dikkatli bir nesne heyecan konumda insanlara cinler heyecan ve tahriş tarafından hazırlanacak bu cin türü ve insanlar arasında Allah'ın izniyle, insan vücudu ve onunla ilişkili ve evlilik giren biri olarak tanımlanmaktadır büyük içecek medial erkek ya da kadın ve ot için medial kız iffet yerinde daha heyecan verici ve tahriş bir şey değildir ve su atmak için gebelik yol açmaz bu evlilik tecavüz kızlık zarı neden olmadığı insanlığın oğullarının kızları sağlamak bile güvenli Hejeha yükseltilmiş su cin olmayan herhangi bir Mütevelli Heyeti,

  Bu çalışma, mastürbasyon benzer ve heyecan yerini rüyasında heyecan verici ve sürtünme şeklinde aralarında sonra insanlık arasında kiloluk kadın erkek, evlilik birlikte kullanıldığında lezbiyenlik da bilinen gizli bir alışkanlıktır, ve, o tam bir ıslak rüya gibi bir güvenlik, sonra gerçekten adam uyanma, ancak herhangi bir değişim somutlaştırmak ve cin yansıtmak durumundamaddi bedene, onu görüntü tabi olduğu için bir insan gibi, bu durumda bu durumda, bu tür medial tam olarak onu ve insan Altnakh ve çapraz döllenme ve üreme ve çocuk arasında oluyor gibi erkek veya dişi bir cin, olur olur "tarifleri formu ve mükemmel insan özelliklerini alır

 Kadınlarda arzu şeytan yükseltmek, böylece yırtılma Pkradtha parmak veya başka bir makine ama Awfi İbn Abbas, Mücahid ve Dahhaak gelen ayette diyor Mayıs "gayri meşru çocuk demek," Ali bin Ebi Talhah İbn Abbas da bilgisi olmadan, çocuklarının çılgınlık tarafından öldürüldü ne söyledi o Katade el-Hasan el-Basri şöyle dedi: "diye Tanrı'dan servet ve çocuk Mgesoa ve Hudoa onlarla paylaştı ve destek ve olmayan boya İslam, Dzúa şeytanın kendilerine düşen boyalı," Ebu Salih, İbn-i Abbas şöyle dedi: "O aday çocuklar Abd el-Hâris ve Abdullah güneş ve Abdul SMB İbn Cerîr ve ilk kelimeleri her bebek Tanrı'nın nefret ne ismiyle kadın isyan Tanrı'ya doğduğunu söylemek, ya da Tanrı veya annesi ya da onu öldürmek, ya da Tanrı'nın yapıyor itaatsizlik olduğunu, ya da çocuk olduğu doğar şeytanın katılımı girdiği başka şeyler zina tarafından tercih edildi olmayan din, girmek doğru Allah diyerek tahsis edilmiştir çünkü ya da ona: vektör ve salaf her açıkladı ne "Ve zenginlik ve çocukların paylaşımı", hangi kelimelerle Tanrı ya da ya da şeytana itaat ya da yazıyı bütün bu çubukları anlamı olmayan şirket anlam ve bu bazı tutulumu vardır Allah barış Messenger onun üzerine olması Ayaz bin Hammad ve Sahih Müslim rivayet şöyle dedi:

Yüce Allah onların dinden ben tevhid Fjathm Vajtalthm şeytanlar diyor ve onlara izin verilmedi. "

"Içlerinden biri o gelmek isterse Eğer Allah onun soyadı, şeytanın şeytan tarafı tutmak söyledikleri razaqtana onlar şeytanın hiç önemli değil o bir çocuk olduğu tahmin edilmektedir." Allah barış Messenger onun üzerine olması doğru söyledi

Biz Cinler insanlığın evlilik onlarla şeytanın varlığını hissetmeden çift olan ilişki paylaşmak olduğunu yukarıdaki çıkarılması. Burada, ayet çağırmak: {Allah} (sığır - 128) birbirine keyfini çıkarın

Ve burada Balamadadjah keyfini sürmek için karşısında daha fazla zevk muhtemeldir.Diğer yönleri, şimdi açıklamak için oda ile çok var
 

No comments:

Post a Comment