Tuesday, January 10, 2012

İnsanın üçüncü kol fenomen

Şizofreni Şizofreni sırlarını çözmek amacıyla Cenevre Üniversitesi'nde 64 yıl onun doktor yaşlı kadın dedi ki - onlar görmek ve soluk ve yarı-şeffaf olarak tanımlanan ve üçüncü beyaz sütlü renk eğilimi kolunun varlığını hissediyorum İsviçre ve Dr tarafından davanın incelemeden sonra Masters bir nörolog seslendi. sinir in vitro testi içinde inanılmaz bir fenomen bulundu.

. Olarak söyleyerek doktorlar tarafından bu konuda İsviçre Haber Ajansı söyledi inme İnme, acı birkaç gün sonra kadınlar için kol ortaya çıktı: "mümkün onun kısaltma SPL sembolize organik kronik yanılsaması olarak bilinen şaşkın doktor, alt satırda olduğunu en olayların Tllk olgu olduğunu Kadınlar onun yanaklarında kaşıntı hissi, bu katı kullanarak kaşıntı yerini ovmak edemez ve yalnızca ihtiyacınız olduğunda daha önce kol (hayali) varlığını tanımadığı bana aynı dar veren duygu kurtulmak mümkün olan azami ölçüde spektrumunun tedbirli davranmalısınız. Ancak bu bir kişinin doktorlar bilinen ilk vaka hissetmek ve görmek ve aslında, o üye olmamasına rağmen kendi isteği üyesi vücut hareket edebilir bir durumdur.

Doktor arkadaşları manyetik rezonans görüntüleme MRI ile görüntüleme kullanarak hastanın doktor beyin zaten ya da yanıt verir ve beyin aktif etkisi noktası konumunu belirler bilmek sağlayan bir araçtır, ve zaten kadınlar fiziksel olarak hissediyorum sınav sonuçlarını açıkladı beyin incelendiğinde eleçağırır. Onu sağ ve serebral korteks ve görsel işleme sorumlu alanlarda hareketin beklendiği gibi, Catalyst parçaları taşımak için kadınların araştırmacılar istedi. Ben kadınların hayal zaman o sağ elinde taşındı ve ben elini taşındı düşündüm zaman da beyindeki aynı etkinlik oldu beyinde aynı yanıtı ne oldu araştırmacı olaraksol, ancak sağ yarısında bu sefer.

 Ama kol üçüncü hayali tepki taşımak için doktorlar sorulduğunda onun beyin kol gerçek vücudunu bulunan ve hareket gibi çok garip ve serebral korteks Visual Cortex görsel bilgi işleme sorumlu bölgede önemli aktif olduğunu eklediğiniz tüm bu gördükleri belirtir oldu sanal kol zaten diğer yanılsama Egayr yoludur. ona dokunma beyin anlamında (sanal kol kullanılarak) olan aktif alanlar yanaklarından sıfırdan istendiğinde!

 D söylüyorlar. Ele: kol hayali "nadir görülen bir olgudur ve 9 olgunun varlığı sadece hasta gördü ve kol varlığını hissettim Bazı araştırmacılar, kalp krizi, sürekli yapar ve etkileşim bazı beyin fonksiyonu için çok nadir durumlarda zarar da yol açabilir inanıyorum bilinen bir sır" arkasındaki neden kalıyor! "hayali bir vücut üyesi ile. başkaları için vücut deneyimi vücut dışında vücut hayali ve deneyim üyeleri arasındaki kayıp halka, okuma (o üst hastanın vücut görür ve örneğin, ameliyat sırasında ona ne olduğunu açıklayan bazı durumlarda ölüm yaklaşım ortaya) olduğu durum anlamına gelebilir olarak amputasyon 50 ila yüzde 80 oranında yaşanan sık sık kesilmiş vücut üyesi olan kişilerin sanal bağlantı, ölümü yaklaşan deneyimi ile ilgili. üyeleri. çoğu durumda, Ağrı bilim dergisi Klinik Dergisi'nde 1984 yılında yayınlanan rapora göre, acı verici

 Ve son olarak .. Bu nadir durumlarda, beyin şeyler algılamaya benzersiz bir şekilde sunabilir. Bu gerçeklik yanılsaması üyelerine açmak ? Evet, o kişinin akrabası tarafından gerçek kalır yapılan bazı durumlarda.


No comments:

Post a Comment