Friday, January 6, 2012

Kristal topun gizem

Ortaya burç kehanet tek yönlü (kehanet) vahiy kehanet ya da (bir zihin gibi unutulmaz) onun aklında ne gördüğünü o şey içine bakan falcı devam ettikçe, parlak ve bir şey yansıtıcı. Yüzeyine bakarak görünür ya da bizden örtülü olmayan şeyler görmektir ortaya kaderde sanat geri başlarında eski Mısırlılar ve eski Arapların uygarlıklara uygulandığı, gelecek ve soruları cevaplamak algılamak için büyücüler ve astrologlar ve fizikçiler tarafından sanat tarihi kullanımı ve hatta bulmak için bir amaç kayıp ya da insan eksik, tarihinin belki de Nostradamus ay Arraf

Servet algılamak için kullanılan ancak bu amaç için kullanılan tek araç değildir en bilinen araçları kristal top (dedektör). Siyah ayna veya koyu siyah, durgun göl su ve mürekkep veya kan bardak vardır. Nostradamus su bir kase kullanılan gören pirinçten yapılır ve üç bacaklar dayanmaktadır. Diğerleri LCD ve hatta lambalar kullanılmış olsa da, Amerikan maneviyat Jane Deniz kristal kristal kafatası argümanı kullandı.

Bu kristal belirli Diğerleri Veron bir titreşim olduğunu iddia çünkü bazı görenler vücut kristal (LCD), türünün en iyi aracı tarafından görülen, bu tür aracın falcı kullandığı ne olursa olsun, ama kristal top sadece bir araç ve bu aracın kullanımı bir falcı özgürlük olduğunu sahibi ve anlatma kapasitesi veya kehanet, endişeleri yok ona hoş.

Yakın gelecekte bir parçası ortaya koyacaktır eğer gördüğü sırasında sözde vizyonları doğası kontrol etmek için kristal top bir deney yaparak gizemli olaylar ünlü hakkında bir ağda yazar Steven Wagner, o normal bir (belirli özelliklere sahip olması gerekir ve kolayca piyasadan elde edilebilir değil), ve daha önce bir kristal top aldımdeneme bazı hazırlıklar çok herhangi bir girişimi daha az gürültü ve evin oda ilk tercihi de yapılan ve o mutfak odada kendi seçtiği imzalanmış ve mutfak masa ve doğrudan kristal önünde mum koymak, ya da ya da görüş doğrultusunda sol olmayan bir durum yanında bir mum üzerinde kristal koymak, ama bir kenara başlangıç ,

Sonra ışıklar oda kapalı veya çok düşük olduğundan emin olun ve sadece gece yarısından sonra oldu. Güçlü bir odak oluşturmak için bu hazırlıkları hedefleyen ve dış dünyanın etkilerinden mümkün olduğunca her türlü girişimi kaldırarak, aynı zamanda alev mum dalgalanmalar katkıda bulunan o iddia ettiği tespit servet gücünü değişen ve bu salınımlar için Stephen Fan dolgu o istenen etkiyi elde edene kadar çatı ama söndürmek olmadan mum ışığı ve hava mumun konumunu değiştirmek için birkaç kez gerekli şekilde yeterince yakın kristal topun cam yüzeyine yansıyan imajını için mesafe de mum.

. "Bazı falcılar sonuçlar almak ve bazı tuzlu su ile kristal topu temizlemek için tavsiye edilir: Ayrıca bu alışmak için bir kristal kullanır ve samimi ilişkiler gibi aralarında güçlü bir ilişki oluşturmak için onunla devam kişi gerektirir Stephen diyor ve ekliyor:" Bu da bana kristal top, gibi görünüyor "bir durugörü Nostradamus falcılık ve rahat olması için kristal kullanan biri kullanılan aynı su boyalı ve onun görünüm hareket ettirmeden en az 20 dakika süreyle kristal belirli bir noktaya bakarak devam ederken diğer bir absinthe (çalı) yanan bir bitki sigaraya maruz tavsiye Daha sonra bir nefes alır ve bakarak devam

Ve bana görünmesini belirli anlayışlar başlamadan önce hava (bu süre boyunca gözlerimi odaklanmak Mrtahtan ve Vakedtan idi) bölmek için girişimleri bir dizi aldı ve resimleri hatırlamak ya da tercihen bir aile üyesi tarafından kaydedilen için. "Görerek söyleyerek görenler deneyimini anlatıyor ki birkaç dakika sonra kısa bir süre sonra görünür kristal ve görüntü üzerinde bir bulut gibi bir bakış göreceksiniz.

Stephen dedi ki: "Bana yüzümü bir yansıması olarak bir maske ya da dağınık ışık bir grup gibi şeyler göstermeye başlamışlardır ama bundan emin değilim." Nispeten uzun söylemek başladıktan sonra: "Ben Mars'ta bir piramit görmek eğer, fare veya bir değişken biçimleri, gezegenimizin parçalanmış bir yüzey gibi bir şey benzer bir görüntü ...., yüz özelliklerini döndü ..., dev bir kule, görüntü iki ağız dönüşür .. "ve daha bir süre sonra söylemeye başladı:" bu benim yüz, ama bu tamamen siyah üçgen yüzüme bir yansıması değildir ... .. köşelerde .. ortasında ışık ile ... posta kutusu yuvarlak var .. "Bir diğer dedi süre sonra, "bir Avrupa tren, patlama .., bir Avrupa tarzı tren patlar gibi oldu, yangın .. .. .. Chubb roket ateş .. Bu bir kapı .. bir antik Mısır, takvim kapısını ... ... çatal. gitar dalgıç ... .. .. Walker, TV .. .. .. Draih. "

"Eğer yakın gelecekte gördünüz mü Yoksa hepsi benim hayal yapıldı Ama emin değilim:? Bir saat 45 dakika süren deney sonunda, Stephen ve soruyor" Ben açıkçası bu şeyler, özel bir deneyim, benim görme gerçeği ile beni şaşırttı "diyor Ben gördüm görüntülerin anlamları mümkün açıklama irade "falcılar görüntüler rüyalar olduğu gibi çoğunlukla sembolik gelip düşlerin yorumunu takip aynı şekilde yorumlanabilir diyor ve Stephen aşılmaz olan fotoğrafların son grup dışında gördüğüm şeyler çok okumak için kolay oldu onun için anlamak, ve diyor için: "olay Avrupa'da yakın gelecekte (olmamak umuduyla) bir tren çarpışma geldi, ben çok bana ne sürpriz olurdu." Ve onun okuyucularına son Stephen tavsiyesi bu tecrübeyi tekrar girişimi ciddi bir sürü bunları yapmak değildir.

Gelecek başkanları ve krallar için Belki de "kristal Dergisi" ve onun dergisinde yayınlanan siyaset ve sanat, sanatçı ve tanıtım veya solma Nujomathm geleceği için onun beklentilerini Yıldız ile birçok Alusi bağlantılar olarak adlandırılan bu konuda bir dergi servet, ortaya çıkarmak için kristal top kullanmak en ünlü falcılar sürekli Alusi. Ve beklentiler

Psikoloji ne diyor?

Eğer hafif köpüklü KDU mum ile, düşük ışık veya yakınındaki karanlık olarak oda sıcaklığında donatmak ve Goa idealdir bize psikolojik Sekoumantiom Psychomanteum denilen tam bilinç durumunda farklı bir ruh hali bizi alabilir etkiler (diğer bilmek daha) oluşturmak ayna zaman, bizim atmosfer azaltmak vizyon gibi etki sonucu, renkleri birbirinden ayırt etmek bizim yeteneğine duyusal veya odak yansır Ganzveld sanal körlük oluştu. mum veya Allambadir değişken ışık halüsinasyon bir devlet oluşturmak için bazı durumlarda yol açabilir.

 Bu aynada başkalarının karanlık belirtilen derinlik karşılamak ve göz bir şey ve bu yüzden daha az ilgi odaklanmıştır tutmak gerekiyordu. Tutanak, kitabında 1993 yılında 300 amaçlı hakkında Sekoumantiom üzerine yaptığı araştırmalar sırasında, 1981 yılında yaklaşan ölüm ve ölümden sonraki hayat deneyimi hakkında bir kitap yazdı ve bize yardım ve biz bu durum var ve odanın atmosphere depresyon tedavisine yardımcı bir tedavi aracı olabilir görüyoruz Dr Raymond Moody, ayrıca bize şeyler hakkında fikir olarak oluşturur.

Birçok medeniyete ve inanç sistemleri tarafından falcılık için bir araç olarak kullanılır, belirli bir veya özel ideolojinin geleneği ile sınırlı, ama değil kehanet (kağıt Tarot ve kap ve kum ve kabukları okuma) ve kendini diğer (Albarasiklogi) bilimsel topluluğun Ataaad henüz arkasında bilim başka araç gibigeleceği tahmin ya da kullanmanın bir yolu olarak doğrudan kontrole tabi olayları görmek mümkün değildir.
 

No comments:

Post a Comment