Friday, January 6, 2012

Kırmızı cıva sırrı

Toplum insan ve toprak altında gömülü ve cinler onu korunan antik hazineleri büyük miktarlarda bir sürü arasında yayılır da bu hazineleri ortaya çıkarılmasına cinler kullanımında sahte doktorların ve şarlatanların yeteneği de dahil olmak üzere, ortak oldu.Aslında bu hazineleri özü ve bankaların kasasına para çalmak devasa koşum elfler bazı teyit varlığı ve Alkn farklı tahminler olduğu "kırmızı civa", bu inançlar ile ilgili ve müşteriye çalınan para yüklemek için sahte doktorların ve şarlatanların tarafından uygulanan sözde "download" göre ortaya çıktı cinler aracılığıyla.

Bir gerçek ve kırmızı cıva isteyen cinler, insan pahalı olduğunu bile binlerce dolar yüz milyonlarca kadar almak olabilir, cinler biri onu yem ve onun yaş uzatmaya yardımcı olmak ve onu genç bir adam yapar ve ona verin çünkü: Hamid Adam, bir şarlatan, bir vaiz Tanrı ve olmaya tövbe edenler adamın aldığı sürece kuvvet, bu kırmızı cıva, cinler üzerinde hiçbir etkisi olmayacaktır. Onu etkilemez olmadan, bu yüzden gelmeyi belirli güç ve saflık miktarlarda ona bu kırmızı cıva getirmek için Deccal ve onunla ilgilenen büyücü elfler sormak (% 93.7) ve bu ülkede para baskı, bankalardan çalınan paranın elfler insan büyük miktarlarda verir karşılaştırıldı.

Ona kullanılacak para verir elfler con adam cinler ve diğer cinlerden para ile bir bekçi olarak geçirdiği hafta veya gün içinde belirli bir süre geçmiyor. Böylece operasyon "download" cin ve insan arasındaki anlaşmalara uygun olarak karmaşık ve cinler ve cinler vardır. Adam Hamid o 1995 yılında bir halkın yararına bu işi olduğunu kabul ve miktar (800) gram, operasyon yapılmış ve doların kategorisinden cıva para sahibine elfler getirdi. Ve para Hamid büyü ve değişim şeylerin yöntemleri ekler ve o belirli bir süre ve uzun bir süre için diğer bazı büyü, bazıları göre para bir dönüştürmek bırakır olduğunu söylüyor. Ben para, dedi nerede kez katıldığı cinler sordu: Bu sahip olmak Kanada para birimi baskı biridir.

Hamid ve bu çalışma din ya da Kuran ile ilgisi olduğunu teyit etmektedir. Bu Şeyh bu sihirli öğrenme, mükemmel bir kişi ya da doğrudan Tanrı Yüce ve Peygamber ile ilgili iddia biliyorum iddia eden en ünlü Nijerya, ve Çadiyen sınırındaki bölgede Hintli bir araya geldi kabul eder. Bu garip isimler quacks kendilerini ruhların huzurunda olduğunu iddia bile onlarla anlaşma ve aptallar cinler isimlerini onlara bir aura verir aslında gerçeküstü olduğunu iddia kullanın.

Tümgeneral Ahmed Şafii, sorgulanmak üzere sanık adına Güvenlik Giza transferi için İçişleri Bakan Yardımcısı olan kırmızı civa son konular. Giza Soruşturma zaten eserler onlarla dedektif farklı dönemlerine ait, Osim firması bulunuyor Giza Valiliği adlı Saber, Bay ve cıva kırmızı içeren bir şişe sahip Okulu'nda Ahmed Mohamed Ahmed, bir öğretmen adında bir öğrenci tutuklandı gömülü yeraltı etkileri üzerine bu sayede Astdla iddia ve bulduk kırmızı renk araçlarına ek olarak yedi milyon lira tahmini değeri, bunu soruşturma hazine bulmak için onlara yardım ve üçüncü kişi elfler, elfler hazırlanmasında bu kırmızı cıva kullanılan ve bu onlardan biri evin altında gömülü etkilerini onları neden olduğunu söyledi dedi.

"Kırmızı civa" adlı bir maddenin varlığını kanıtlamak için henüz nereye farklı yorum ve spekülasyonlar onları, ama "kırmızı civa" varlığı son derece gizli bir dosya var gerçeğine cevap ifşa olmadığını şüphe ve Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerin ulusal güvenlik etkileyebilir nedeni Her ne kadar medya kanalı Al "gizli" bu konu için Cezire ancak spekülasyon ve spekülasyon aşağıdaki hesap yükseltmek yapar ve kullanımı:

Merkür kırmızı zaten var ve nükleer bomba yapmak için kullanılır: ve bu durumu aşağıdaki dayanmaktadır: İngiliz gazeteci ve araştırmacının elinde imzalı, "Gwynne Roberts," Rapor "Eugenie," cıva kırmızı için bir Rus istihbaratının başında zaman olduğu Rusya Dışişleri Bakanı, dikkatini için hazırladı. rapor, bu sembol ile bu makalenin (H925 B206), yoğunluk bir madde (23) santimetre küp başına gram, bildiklerini Sovyetler Birliği olarak bilinen Nükleer Araştırma, kimyager ve uzman "Dubna" 1968 yılında bu belgelerin üretimi başladı belirtti

O saf metaller civa yoğunluğu santimetre küp başına (6.13) gram sıcaklık ölçümünde kullanılan bilinen dahil olmak üzere dünyanın bilinen herhangi bir materyalin yoğunluğu daha yüksek olduğu için bu, Batılı bilim adamlarının kafasında yoğunluk karışıklık yüksek derecede yarattı iken santimetre küp başına gram (20) biraz daha az saf plütonyum yoğunluğu. Kırmızı cıva 100 bin ile kilogram başına 300.000 $ kadar bir çok nadir materyal ve fiyattır.

Red Mercury Red Mercury plütonyum veya uranyum gizlilik ve aslında nükleer silah üretiminde kullanılan ve izotop birinin bir Devlet veya kod askeri nükleer programı için bir madde, ancak gizli bir adı (kod) değildir.

Radar tarafından izlenmesi ya da sözde görünmezlik teknolojisi Gizli önlemek için askeri uçaklarda kullanılan kaplama malzemesi adıdır

Sahte malzeme El Kaide veya nükleer silah elde etmek isteyen bazı üçüncü dünya ülkeleri gibi terörist gruplara dolandırıcılık amaçlanmıştır. Bu durumu Nerede nükleer silah üretiminde yardımcı olur ve bu nedenle çok yüksek fiyatlarla satılan bir madde olarak mafya (muhtemelen istihbarat belirli devlet için çalışan) satıcıları teşvik, ama aslında sadece cıva ve butik karışımı oksit ve boya kırmızı ile karışık civa veya civa poliklorlu iyodür bir kural olup,polis, "kırmızı civa" bugüne kadar kaçakçılık itiraf kaçakçılar, onu bulmak mümkün ne dayanmaktadır.

Zahi Hawass, cıva Mısır Red hikayesinin kökeni hakkında Asharq Al Awsat Mısır ünlü bir arkeolog konuşmada diyor ki: Geçen yüzyılın kırklı yaşların da Hanedanı 27 sonucu onun tabut içinde mumyalanmış olan ".. Amon Tamamlanan Nakht" da ordunun üst düzey komutanlara ait bir şişe keşif oldu arkeolojik Mısırlı Zaki Saad, kahverengi bir renk ile bir sıvı döneminde "Amin. yerine getirmiştir. Nakht" Mısır ordularının komutanı bir mumya alt temizleme eğilimi sonra mezarlığın çünkü. kırmızı civa hakkında konuşmaya başladı zamanının çalkantılı siyasi olayların dedesi dışarı mumyalamak mümkün olmayan orijinal bulundu aile (27) sıvı şişe mühür ve Mısır hükümetinin amblemi kalır hala ve orada Luxor Mumya Müzesi içinde.

Bu sözde hakkında tüm söylentiler yayılması şişe ana nedenidir "kırmızı cıva Mısır." Bu mezarlığı gömüldü bu yana araçları açık vermedi vardır ve "Amin. Tamamlanan. Nakht" sitesini Bamoumia açık tabut iken bazıları (tuz natron ve talaş olan mumyalama işleminde kullanılan malzeme ve reçine sakız, yağ ve aromatik araçları yanında bulundu , keten, rulo ve Trentana). Sonuç olarak, beden ve adı geçen malzemeler üzerinde tabutların kapatılması, bu şişede durum ve analizi de (90,86%) sıvıları, insan figürleri (su, kan tuzlar, doku ince) ve içerdiğini bulduğu var malzemeler kuru mumyalama ve beden arasındaki etkileşimin bir süreç oldu bu sıvı üretti (7.36%), mineral tuzları (sodyum karbonat tuz) ve (0.12%) ve sabunlu solüsyonu (% 0.01) amino asitler ve (1.65%) mumyalama malzemeleri (reçine, sakız + protein).

O, Zahi Hawass diyor diyor ki: "anıt cıva Mısır Kırmızı 27.000.000 $ içeren bir şişe bazı satışı olan anıt kişisel önde gelen Arap maruz birkaç yıl önce tirajlı gazete de dahil olmak üzere dolandırıcılık ve sahtekarlık, bir çok olay için şişe keşif haberleri yayıldınumarası (17 768) idari bölüm altında olayın ücretsiz dakikalar bir suç, Mısır Arap Cumhuriyeti kurdu. "

Onlar bir içinde büyüleyici Kamerun yerine ne satılır sonra hızlı para rüya bazı gençlerin sihirbaz karşılamak için gitti, kırmızı cıva kullanımı yoluyla bir dolar oluşturmak için Kamerun ve bir büyücü olduğunu Shubra Shihab il Qaliubiya Mısır köyü halk arasında yayılmış, bir bin dolar toplamayı başardı Kahire otelleri, ve büyücü yemeğe davet ve sonra, o kırmızı civa ile dolar doğmadan önce onu alır bin dolar tutarında onları var

 Bundan sonra o kırmızı cıva gibi makale kırmızı su Ohmanm koymak sonra dolar özgün ve su yerleştirerek yaptığı ve gibi büyücü dolar koymak ve tüm kağıt ve başka bir kağıt aynı boyutta yapıştırdığınız üç genç adam söyledi ve saniye sonra perişan gençler arasında yüz dolar beyaz kağıt döndü teslim edildi sihirbaz gençler üç bin dolar deneyim ve bu dolar gerçek ve sahte değildir ve gerçekten Mısır kilo Millenium dolar döndü ve neler olduğunu sanmıyorum emin olmak için başka bir para birimine dönüştürmek için dolar döviz yere gitmek istedi.

. Bu sihirbaz gençler kırmızı cıva dolar doğmuş olduğuna inanıyoruz, ve her ikisi de bir araya geldi ve sahip oldukları tüm bu aldattı satış sonrası dolar dönüştü yarım milyon pound toplamayı başardık olan hikayesini anlatmak için köye gitti atmayı başardı.Sihirbaz kendi kendilerine geldi ve aynı önceki süreç, ama onlara doğmuş plastik torbalar bildiri koymak için söylüyorum ve dolar miktarının çokluğu nedeniyle 12 gün sonrasına kadar açılmaz, sonra büyücü dışarı çıktı ve tabii ki, onunla dolar gerçek oldu.

Belirtilen süre erkekler çanta kapalı açıldı ve beyaz olmayan kağıt renk ve şok sürpriz bulamadı ve bilinçsiz düştü ve renkli kırmızı sol yaprakları ve sağ, onlar umut ışığı bulabilirsiniz dönüm tuttu, ama ne yazık ki ikna edildikten sonra bir çekirdek dünyanın kurbanı kim Mısırlıların bazı bu kez odak başardı edildi kırmızı civa efsanesi icat etti. Ve her yerde köy halkı ve kafeler için tabi konuşmak oldu.

. Ve onları büyüleyici Kamerun onlara toprak ve para kendi herşeyi kaybetmek yapılan hırs, kurbanı aldatmış, ancak köyde bilgi ve onların arkadaşları bu paranın bir kısmını toplamış ve bu para kadar borç geri ödeme haline gelmiştir genç erkek bulmak için, elbette, başarılı olmadığını tamamen kesinlikle yok Kamerun bir çoğunluk, bu zayıf insanlara anıt onun hobi uygulama başka bir yerde görünür ... Bu dolar oluşturur yeni kırmızı cıva vardır.

No comments:

Post a Comment