Sunday, January 8, 2012

Kış aylarında anormal olaylar

Kış aylarında doğaüstü olayların veya Almaaroaúah etkinliğini arttırabilir miyim

Cevap "evet" Çoğu insan olası nedenleri fikrini almak, gerçekten iddia edilir:

Biliyorsunuz biz kapıları biz şeyleri işitme veya görme deneyimleri yaşamak ve bazı durumlarda biz gözlemci olması bizim hissediyor kapatıldı evlerimizde içinde daha fazla zaman, kışı geçirmek olduğu bilinmektedir, bu doğa olayları dışında faaliyet bir artış demek? Değişen şeylere bir göz atın, ev şimdi kapalı ve sessiz olur.

Ev sessiz olur, bize normalde Snsamaha şimdi duymak için mümkün olmayabilir sesler böylece.

 Kış aylarında her zamankinden daha evde daha fazla vakit geçirmek, bu bize bir şey deneyimi büyük fırsat sağlayacak, bize şimdi alabileceğiniz şeyleri bakalım, biz daha uzun süre evde, sonra daha evde şeyleri maruz kalan

Fırınları Calcovaj ısıtma amacıyla ya da yemek pişirmek için de çalışmak ve diğer mevsimlerde olduğu gibi havalandırma değil, her Alnuazh ve kapıları kapalı ve üretim gaz monoksit karbon ile bazıları neden olduğu bilinen bir metafizik özellikleri ve de halüsinasyonlar gibi duygular. Biz ilk esrarengiz olayları araştırmak çalıştı ise Nguetna dedektörleri ve karbon monoksit bir dizi, yerine dağıttığınız.

Aslında, bir garip olaylar karbon monoksit gazı rolü bilimsel olarak gösterilmiştir ve bu durum 1921 yılından bu yana bilinmektedir

 Bu bağlamda, bir eve taşındı çiftin durumu için Oftalmoloji American Journal of yayınlanan ve daha sonra baş ağrısı muzdarip başlayan, güçsüzlük ve Hosat böyle garip biçimleri ya da garip ya da olağandışı hissi, ayakları gibi görsel-işitsel .. vb. Son olarak izlemek ve fırında bir kusur var ve gaz sızıntı vardı neden bulmak.

Bu şu soru neden olabilir:

Kış doğanın ötesinde olayların etkinliğinin artmasında karbon monoksit kaynaklanıyor?

Son zamanlarda orada Asthmamha ise "hayalet" gördükten sonra bir nefes alıyor duygu durumunda bulunan bir kadın hakkında 2005 yılında belgelenen deneyim oldu, ama kim sızıntı ve gaz yayılmasına yol, su gaz çalışır ısıtma için bir cihazın varlığını keşfettiler ve doğru bir biçimde monte edilmiş itiraz yanıt evinde karbon monoksit.

Ayrıca soğuk aylarda otomobil ısıtmak için aracın park ve ısıtıcı için oda bazı evler içeren ve bu da karbon monoksit sızıntısı sorumlu olabilir.

Karbon monoksit, ve tüm bu olayları açıklamak için yeterli tek nedeni var mı?

Da çok tehlikeli olduğu evde metallerin kaynak eseri, ev tamamen kapatıldı Can, biz yüksek doz inhalasyon kendimizi olacaktır. Bu işlemlerden bazıları garip şeyler hissettim kişi ile bir bağlantı vardı.

Toksik maddeler ve ilaçlar

Ev ve çevresindeki toksik maddeler insanların ev kaydedilmiş olacak, bu garip şeyler hissetmenize neden olabilir? Eğer fabrika veya madenlerin su ve hava kirliliği neden olan yakın mı yaşıyorsunuz?Cevap "evet" Yukarıdaki sorulardan biri ise, o zaman bir garip olaylar nedeni Akchwtm olabilir.

Ayrıca uyuşturucu açıklanan onlarla garip şeylerin meydana yiyenler ve kişiye bağlı olarak ilaç farklı tepki ve bu nedenle çeşitli yan etkileri olduğuna inanılıyor sokakta yan etkileri ya da satılan, bu etkilerin bazıları paranoya (paranoya), veya olağandışı hayal de olabilir, ve hayalleri ve uyanık halüsinasyonlar.

Bu amaçla ve gizemli olayların içinde ulaşmak için, öncelikle bu garip deneyimlerini sahipleri kapsamındaki ilaçların doğanın emin olun.

Manyetik alanlar ona garip bir deneyim yaşamış anlıyoruz beynin frontal temporal lob kişi veya permutation düşünme yönünü saptırabilir. Manyetik alanlar ev var bu mu? Evet, çok. Bu evde elektrik kabloları bulunabilir ve yatağın saatli radyo yanında biter. Ben araştırmacı olarak gizemli olayları manyetik etkilerin bulunmaması emin olun gördüm eğer.

Daha sonra olası nedenleri fikir almak bir "doğa olayları arkasında," biz bütün sebepleri bahsetmiş ve sadece kelime "Mauraúa" Paranormal aslında açıklanan odaklanmak böylece insan yapılır dahil değildir.
 

No comments:

Post a Comment