Sunday, January 8, 2012

Legend Zeer Salem

Yırtık bin Rabia Alnglbe kahraman biyografi ve popüler tanınmış adıdır. Bu biyografi onlara Zeer Salim barış ve güvenlik içinde yaşadıklarını insanlar söyler Yemen Vaghtsb topraklarını ve liderleri babası Rabia Zeer Salem kalbinden tütün Hasan heyeti. Onun nişanlısı büyük bir zaman kız, amcasının kızıyla evlenmek istediğini tütün Hassan ikinci intikamını klip.
 
  Klip Hsana öldürüldü ve ilan kendisi bakir toprak kralı ve üstesinden gelmek. Cassas ve açgözlülük kral ve tütün Suad Hassan kardeş onu teşvik etti. Onun hayalleri gerçekleştirmek için fırsat deve Bsous ok Verdaha Fastgatt Bjdzisas IPC klibi attı ve daha sonra kuzeni klibi öldürdüğünü oldu. Için öğrencinin ceza Zeer Salem Cassas Bekir arasında adalet Fdart azgın savaş ulaşmak ve aşmak ve zafer her zaman Salem Bakanı müttefiki ne zaman

Baker ve Zeer Salem karşı savaş yürütmekle onlara yardım etmek kralın yeğeni Hasan tütün gitti Yoosuf ile bu konuda en fazla daralmış, ancak zafer bir müttefik Zeer Salem kaldı, Yoosuf kişi öldü. Ve Bir ateşkes Vtaliboh saygın bir münzevi onlara yanıt gönderdi hile insanlar Cassas başvurdu. Fakat bu ihanet arkadaşlarının yokluğunda tarafından saatlik uyku onları durmadı. Ve Vangadwa onu ve Otkhnoh yaralar oğlunun cinayet için intikam olarak ortadan kaldırmak için kız kardeşi, karısı arkadaşım, "Hamam" ve kardeş Cassas onu taşıdı.

Ama onu merhamet ve uygulama bir kutuya koydular yürütülen ve denize attım.Dalgalar Beyrut onu itti ve kral Vokhrjh önünde Fon arasında imzalanan ve onların iyileşmesi için onun yaralarını tedavi. Ve onu bu Kralı güçlerinin komutanı yapılmış ve düşmanları karşı savaşlarda onunla birlikte katılmış ve onları kurtardı.Kral ailesi üzerine cesaret haysiyet ve onur onu gönderdi ödüllendirmek istedi.Savaş Bekir arasında yeniden patlak verdi ve şiddetli savaşlar yendi aralarında yer aldı ve bir klip "Hagras" oğlu ve Cassas onu yetiştirmişti olduğunu sonradan öğrenmek ve o oğlu Shailesh bin defa insanlar arasında yayıldı. Ve büyük Hagras ve döşemeli bin Wael için annesiyle birlikte sol ve onun kızı ile evlendi ve onun kabilesi kral oldu.

Daha sonra onun kabilesine Hagras bin klip döndü ve amcalar amcası Zeer Salem ortadan kaldırılmasında yardım etmeye çalıştı. O, olağanüstü güç rakipleri öldürme onu engeller hissettim ve Al Yamamah Hagras hitaben ve amcası Zeer Salem söyledim Hagras Balzar Salem, bir araya geldi. O kardeşinin klibin öldürülmesine misilleme olarak rolüyle Zeer Salem bir klibin ortaya çıkmasına haklı varisi üzerinde olduğunu hissetti ve adalet ellerini yapıldı ki babasının öldürülmesi ve Jdzisasa intikamını almak için oğlu Hagras Hagras ısrar etti.Başlık, abartma birçok Zeer Salem erkeklik tanısı bu biyografi Osmanlı egemenliği gölgesinde Memlûk dönemde kaydedilen büyük olasılıkla olmasıdır.

    .

No comments:

Post a Comment