Friday, January 6, 2012

Meksika'da bir garip yaratık

Yine de medya Meksika'da bulunan ve Dünya dışından olduğu iddia edilen küçük bir yaratık hikayesi kapalı, hikaye hala yayın televizyon kanalı Meksika beri yaygın olan ve beri ünlü haber (Bild.de) ile ilgilenen Alman web sitesinde haber yaymak birkaç. Ayrıca Çince ve Korece Arapça siteleri bir dizi konuşma yaptı.

Çalışanlar Meksika, toprak bir yaratık için canlı bir çocuk bulunan bir çiftlikte bulunan, bu deliğe Mayıs 2007'de tuzak kurmak ve bu konuda araştırma yapan bilim adamlarından oluşan bir ekip aldı söylüyorlar. Çiftlikte işçiler korkusu yaratık dışarı lavabo çalıştığı ayrıntılara göre. Öyleydi diye yüksek sesle bağırıyordu olarak, flop ve sürekli vücudunu sways. Üç başarısız girişim onu bastırmak ve birkaç saat için suya sonra nihayet onu öldürdü için sonra.

Çiftlik sahibi o çocuk keşfedilen uzak bir yere gitmişti, ancak geçen yılın sonunda bilimsel araştırma için yerel bir üniversiteye teslim etmedi. Ve zaten yaratık üzerinde bulundu aynı bölgede gökyüzü, ekin çemberleri ve UFO Crop Circles bilinmeyen uçan nesnelerin vizyonu hakkında basında çıkan vardı. Bu çocuk futbol yere onu ziyaretten sonra yaratıklar kat sol inanıyorum insanlar var. Törende bir konuşma yapan Jamie Maussane (56 yıl) ve UFO yerel çiftçilerin bir uzman onların çiftlik başka bir canlının varlığı, ama inşa edilmiştir tuzak keşfinden sonra kaçtı söyledim dedi.

Bilim adamları, nükleer manyetik rezonans görüntü teknik kompozisyonu kullanan diğer karasal türler ile karşılaştırmak için DNA (DNA) analiz edilmiştir.Çocuğun vücut modeli yapay zemin değildir ve vücudunun montaj diş köklerinin örnek olmaması için dikkat vücut Alazaip (orkide), kurulumu, ve uzun bir süre sualtı kalmak için onun yeteneği ile çok benzer, ama aynı zamanda ve bu sınav sonuçları adam Vmkhh gizlilik özellikleri ile benzerlik bulundu çok büyük, özellikle arka yarısı, unutmayın insanlarda gelişmiş öğrenme ve bellek sorumlu beyin dokuları.

 Bu sonuç, bu son derece akıllı yaratık için bilim adamları olduğunu. Uzak 4 laboratuvar inceleme tamamlandı. "Ben laboratuvar inceleme yine sonuç gelişiyle önce, yorum yapmak zor şimdi bekliyorum:. Bu çocuk yarımkürede dışında kesinlikle idi ve bu yaratığın nereden geldiğini tahmin etmek istendiğinde Hijimori yaptığı açıklamada, daha fazla kanıt olduğunu uzman Hijimori görüşüne göre üzerinde. Ancak, bu gezegenimizin yaratık olmadığını düşünüyorum. "

Konuşma ile ilgili son haber, onun biz karasal yaratıklar için yeni kanıtlar "ezici" hakkında uydurma hikaye görüşmesinden önce tekrar yapacak durumda yanmış-durdu içinde öldürüldü yaratık (mutant) bulunan kişi? Ya da dikkati çekmektedir ve çalışma olduğunu? Zaman zaman söylenen her şeyi inanıyor musunuz? Kanıt konuyla ilgili bilim adamlarının ifadesinde, ama burada soru belgelenen önümüzdeki günlerde bize gösterebilir: yaratığın çıplak arka aslında gelişmiş bir akıllı medeniyet oldu neden? Ve ailesi yer kalmamış neden? Bu yaratık net olarak, bu suçluluk duygusu gibi Akıllı Nesneler olacak mı? Yaratıklar tarafından kaçırılma deneyimlerini iddiaların çoğu, bir hata olduğu ortaya çıkmadı

Neden henüz keşfedemediğim küçük maymun nadir türlerin yaratık olmaz mı? Ya da tanıdık maymun örneğin, derisinin flaying mi? Bir başka dikkate değer var: Neden onu öldürdün? Onlar için bir tehdit mi? O nesnenin Küçük ve ilk yakalamak için tuzak kurmak?Tuzak odağı ve eşsiz bir yaratık ondan kurtulmak olmaz ve haber gerçekten insan ve diğer hayvanlar arasında melez yaratıkların üretimi için genler üzerinde yasadışı veya gizli örgütler tarafından yürütülen etik dışı deneyler olup olmadığını gerçekten bir tehdit olduğunu söz ve vermedi görüyor musun? Okuyucunun sevgili size güç bırakın. Henüz keşfedilen bilime yeni bir kara yaratık için var mı? Ya da haber ya da uydurma? Ya da insanlarla bir genetik ıslah deney ürünü? Ya da aslında bir kara yaratık ailesini terk mi?


No comments:

Post a Comment