Friday, January 6, 2012

Mısır'da Meryem görünümü

Şeyh Muhammed el-Gazali: Meryem ışık hayalet ortaya bu "söylenen zeytin Kilisesi'nde insanlara Meryem görünümü, (Kahire'de bir semt) (Mısır Meryem tezahürü okuyun) ve gece, binlerce Kabe, ortak ve dolu vadi. . kilise kulesi üzerinde ve gece Albhim ve ölü olarak rahip ve diğer testere Mısır basını bu söylenti ile bir tarih olduğu gibi, orada gizemli, bir anda, küçük bir haber tüm olmuştur ve bir resim kule şanslı yayınladık, aşağılayıcı güvence hikayenin sonuna yalvarıyorum; cesaret vurmak, onlar her gece Kutsal Transfiguration tekrarını bildirdi.

  Ve ben gittim ve Şeyh Muhammed Ebu Zehra ve diğerleri, biz ufuk izlerken, uzun gece kaldı ve bir şey ararken, havada bakmak, yok bir şey bulabilirsiniz. Biz söz ve biz, biz gördüklerini yazdı biz şaşırdık ve yayın önlemek için kontrol. Hatta Mkdhuba eğer hükümet şimdi, bu alanda bir turist, para için kendi ihtiyacı için ve haber ilgilenen kalması gereken bize bazı uzmanlar söyledi. "
Onu "St Elmo yangınları" adına, kitaplarda, tanımlar belirten Kahire, bu olay için bilimsel bir açıklama Prof Dr Muhammed Cemal El-Din Alffendi, Profesör, Fen Fakültesi tarafından yazılmış, Cilt XXIV içinde, Encyclopaedia Britannica bildirilmiştir, ilk sayfada , adı altında: St Elmo en Yangınlar, h şöyle dedi: "Elmo yangın: yavaş elektrik deşarjı, hava-toprak eşlik parlama.

  Ve birlikte, genellikle, gürültü, çatırtı, kilise kulesi benzer genellikle nesnelerin ucundaki far şeklinde doğanın laboratuvar deneyimleri bilinen "fırça", görünür, sivri, ve direk gemi ve hatta darbelere düz arazi boş karşılık gelen bu akıntı ve hırıltı. Ve kar ve sonrası fırtınalar sırasında, kış aylarında, düşük seviyelerde, gördüğünüz ne fazla, Elmo ile ateş görmek;. Toprak, Ksuari gemi yüzeyine önde gelen bölümü, eğer hava oluşur boşaltma ve Hjia net sevkiyat ciddi durumlarda alanlarına maruz kalma "

Bu konuşma tam Virgin tezahürü için tarif ederken, bildirilen "Al Ahram" maçları olduğunu, "tüm vücut, ışıktan, zeytin Kilisesi'nin dört küçük kubbe üzerinde, ya da kubbe büyük, ya da kilise çevreleyen ağaçların üzerinde çapraz en üstünde görünüyor."

Fenomen ve krizin vizyon öncesinde hava, geri dönersek, bu ülkenin çok soğuk hava dalgası ile harap olduğu açıktır, soğuk Avrupa aştı, zarfı çünkü istikrarsızlık, elektrik dalgalarının nesil uygun olarak sağladı. Ve sık sık ağaçlar ve dağlar, Vttohj tepelerini bu fenomen göstermek ve yanık gibi görünüyor; genellikle pilotlar bazı aldatılmış, ormandaki bir sahte, neredeyse yapışmış Bhamat ağaç yangınları açıklandı, ancak havada uçarken harika haleler, neden, uçaklara alır gördüğünü açıkladı iletişim cihazlarında girişim.

Ayrıca uçağın yanma sonucu, ani bir karşı gelen yük boşaltma sürecinin doğrudan bir hedef olabilir. Bilim adamları bu fenomeni üzerinde sayısız deneyler için acele, bir uçağın küçük bir modeli koymak çünkü statik elektrik yüklü, bu dairelerin etrafında ortaya, uygun koşullarda. Sonra pilotlar yangın veya yangın ne düşündüğünü, sadece, aslında, tamamen doğal bir fenomen olmadığını öğrendim.

No comments:

Post a Comment