Sunday, January 8, 2012

Paris Efsane

Ve Briamos Hikoba oğludur.Efsane Hikoba Paris'te doğdu önce hayal ve bir bütün olarak Truva ateşleyen ateşten alev koymak gider. Ve çocuk Truva atları için kötü bir işaret olacağını hayal yorumlanır. Ve elini kaldırdı ve Hikoba ayırın ve Tepesi'nde açık atmak "Ida".Hikaye bir çoban onu buldu ve hatta sponsorlar gücüne daha bilinmeyen anne ve onun yetişmesi VCB sponsoru unvanını söylenir olarak DKB onu anne sütü o gider "savunucusu."

 Paris sponsorluğunda iken sürüleri "Hera" ve "Atina" ve "Afrodit" bir araya geldi ve güzel Afrodit mahkum Atnazaan Oihn olması onu altın elma verilir ve hayatta en güzel kadın Ptzoejeh sözü "Helen". Son olarak, Paris da dikkat çekti oyunlarda yer olaylardan biri de şehre dağlardan düştü. Ben herkesin bir asil soyundan ve onun kız kardeşi "Cassandra", onu bir araya geldi ve bu rüya Hikoba yorumlanabilir diye düşünüyorum. Oğlu Briamos olarak ilan etti.

 Kısa bir süre sonra o Sparta "Mnilaos" King iradesine karşı "Helen" evli ve o Mısır ve Finike üzerinden Truva kaçtı sonra babası. Paris ondan almak Sparta kralı için, "Helen" geri vermiyorsa ve mücadele Truva atları hile hp Yunanistan tarafından onaylanan ve bir savaşta yenildi Troy ve Paris Mnilaos en ünlü savaş başladı gibi. Ama mücadele yenilenmiş ve kardeşi Hector, bırakın onu çağırdı "Ayşe," ama o reddetti ve kahraman "Aşil" ok Veloktitis diye düzeltti öldürdükten sonra yaralandı. Paris yine popüler hayal süzüldüler zaman güzellik ve yakışıklı bir sembolü olarak Avrupalılar.

No comments:

Post a Comment