Monday, January 2, 2012

Psikolojik hikaye vücut demir isabet

Eskrim Aradan oturumları yorum ekim Sih metal (Farsça "şiş") ya da "mürit" veya yüz gövdesine keskin bir nesne içeren Sufiler, yolunun büyükleri tarafından belirtilen ritüel oturumlarının tablolarından biridir Hit Bu toplantılarda serpiştirilmiş olan, aynı zamanda sıcak kömürlerin üzerine atlıyor ya da canlı bir yılan yiyin. Bu taraftan bazen diğer tarafa kişinin vücut için atılım "Kör" rağmen kanama yokluğunda bu olgudur. Rolü bu olayın meydana Müslüman Sufiler ile sınırlı olmasa da, Tanrı ya da özel yetenek "mucize" olması gerektiğini mistikler olduğunu, ancak Hindu bazı ritüelleri de görebiliriz.

 Çarpıcı bir folyo olarak sapkınlığı Şeyh herhangi gelmedi de burada bir erkek ve sofuluk içinde şeyh ve biz Şeyh Ahmed El-Rifai yolu Alrvaih yüzdesi ve Şeyh Abdülkadir Gilani ve diğer yolu Qadiriya yüzde sayabiliriz yolu takip edenler duruşma hayatımızın iddia ediyor. Bilim adamları bir sürü haline belirtilen din.

Edel Powell aşağıdakiler de dahil Tasavvuf yolu Qadiriya takip Irak'ta katıldığı bir toplantı ritüel şöyle anlatır:
 
Erkek halka davul ve tef üzerinde yavaş başlar. Daha sonra lider tekrar tekrar "Allah hayatta" gibi sözler söyleme başlar.Davul kendi kelimeleri ilahi büyük bir daire kendilerini Baldrawih çağrı kim Sufi ayakta iken.

  O zamanlar büyük bir yay önünde kendilerini atma ve ile. Birçoğu saçları uzun büyümesine izin ve bu da ileri ve geriye doğru bükülme gibi başlarını etrafında uçan. Şeyh ve merkezini arayıp duruyor, yumuşak bir sallanan, bazen gözlerini kapatıp dua ellerini yükseltir. Davul ve tef dayak daha hızlı ve daha hızlı yükselir ve ilahilerin orgazm aşamasında dervişler içine yüksek ve daha yüksek artış olsa da - ki onlar bir bahçe sahne tasavvuf diyoruz

Ama yirmi yıl ben Suriye çöllerine belirtilen halka gitti ve neredeyse küçük bir odada kazıklı yaklaşık yirmi dört adam vardı burada, onları tükendi ve davul ve ilahilerin kalbim sakin tutmak için bana bakım, yüksek tereddüt dayak. O zaman ben yerel polis bir adam mide bir şiş sopa görebiliyordu, ancak yere doğru yüzünde bir genç erkek öğrencilerinin uzatma komutanı ve boyun arkasında bir bıçak bıçak koymak ve sonra da diz baskı zaman gözlerim kapalı olduğunu itiraf etmeliyim.

  Rağmen o bu gün, eski kendini erkek daha az etkili görünüyor Kaçmak çünkü daha şaşırtıcı olduğunu ve vücutlarında bıçak Agrzn erkeklerin avlu durumunda değil gibi geliyor bana. Bu onu yemek başlar ve kafasında dikiş adam, onu kamera karşısında görülür herhangi bir yönde onun talimatları takip eden bir hançer vurmak önce bana verdikten sonra jilet kenarına dokunmak jilet yemek istedi.

Şeyh her ​​Sufi Qadiriya, Alexanzanah ve erkek başlamadan önce varlığı halinde ayağa kabul yüzlerce saflarında takipçileri duruyor ve muhtemelen kadar üç bin kadar kişi veya daha fazla. Bu gün ise, Ramazan Müslümanların Bayramı, bir Şeyh yaşamak için Irak'ın dört bir yanından gelen dervişlerin kalabalık geldi ve oldu Şeyh Rusya'da yardımcısı en önemli misafirler, bir Çeçen adlı Adem Shamlu patlamalar meydana geldi ve teori dini öğretinin, geliştirilmiş kim "Adam - Tanrı -. insanlığa"

Öngörü ve daha az yetenek duyusal Dağı hakları bu insanlar "istekli" yeteneği. Mtosfah ve şarkı üzerinde Vmajals ve ritim tırmanması ve yüceltme aşamasına duygusal erişim otonom sinir sistemi aktif hale getirmek için kişiye ulaşmak ve duyarlılık ve dünyaya güvenlik açığı dünyasından dışarı çıktığında daha yapmak spor ve ritüel tarafsızlık duygusu.

Biz yüceltme ve tutku derecesine ulaşmış olanlara bulaşıcı sıvı incelerseniz, bu akıntı bulaşıcı zirve yaptı ve onları ve gecikmiş sonra ağrı arasında bir engel olan salgıları onuncu sinir ile ilgili mide ve düşük volt duygusu ve yüksek gerilim beyindeki duygu için taşıyıcı bozulur ve aşkınlık anda vücuda yaydığı sinyal artışı olduğunu fark anlamda herhangi bir anlamda geçersiz. ödeme itme veya delinme kan çıkar ve bir kanama var ve hatta buna uygun olarak yara iyileşmesi değil cilt ve Avath daralma meydana otonom sinir sistemini aktive neden kas kasılması, için yüce ve Aenzv nedeniyle bir şey anlamına gelmez. Bu onurlu havaya uçurmak için tek yol iddia edilen çekmek için ona sormak Allah'ın rahmetinin bağışlamak eğer o ölür çünkü Perde ya da Sih veya kalbine bir bıçak ve onun iradesini yazmak için söyledim!

Söyleyerek, "Ve onların isimlerini olacak neredeyse evildoing kâfirlerin çok sayıda olanların büyü kapı Kafr farklıdır yapar ve onu öldürmek söylendi bazı ortak oluşumu ve Hz Veli tam Şeyh Ahmed Alvesqh Al-Rifai Kudüs secret izleyerek anlamlar ruhu yorumlanması bu mucize işareti Alusi gizli gösterir bilinmeyen anlam Atlunha yangın girerken, silahlarla dayak küfür ve onu Kafr azından, söz ettirmiştir ile olduğu olası değil onlar Tlsv Tlsv HIV HIV o, o, O yangın veya kollarımı Tamam, yemin yarattı ne kötülük dolu Allah'ın sözleri sığınırım zaman ki bunlardan bazıları kuyumcular ve hafif Hamd ve Muhammed barış mahalle onun üzerine olsun Tdhara veya çocuk şekilde zarar vermez, Şeyh El Rifai Kudüs Sarah Aziz zamanında değildi yıl sonra daha çok insan olduğunu ve en önemlisi Mazan yenilik önlemek ve onun takipçilerinin kuyruk tutunarak onun ders yürüyüş yoldaşları sonra, onun sır kutsanmış değil bazı gelişmeler onu ilişkilendirmek

 Şeyh İbn-i Teymiyye dediği gibi: "Bu Almkhariv o ateş girerek bu Alambtdon yapar ve yılanlar alması, iki tür, onlar gidip ateşe yürümek ve böylece ona zarar vermek için değil böyle sürmüştür Bngstha olarak yaşam zehir engeller bunlardan biri, içmek gibi bilinen normal yağlar gibi hile yapmak o birisin . Sudaki organizmalar ve canlı cilt ve Ahacoh öldürülen yılan arayüz yemek ve ne kadar bunların takipçilerinin böyle ikinci tip yakalamak istiyorum: Onlar Taatarém şeytani, şeytan epileptik gövdesinde girişim olarak onlara vermek en büyük koşullara sahip ve daha sonra ateş ve yılan ve akrepler devam

Ve şeytan o kadar insan mızrak dönem başında medial ayakta görmek, ancak ayakta şeytan ve insanlar bir yangın korumalı görmek ve eksenleri ve mekansal ve medial Elhsha onun dilini koyar zaman kötü oluşturma olan kardeşlerinin kendi şeytanları ile ilişkili olduğu gibi, bunu yapar biridir, ancak yapılacak bu kadar girdi ve insanlar onları yılan, yılan vb yapan görmek ve onlar şeylerin Allah'ın velileri olduğunu iddia Sigara müminler Almlpson yoldan olanlar bu Alambtdon göre daha bilgili bir şey, ama onun kanunlarına Yakılan Oaade kendi sınırlamaları ve cahil bir ihlal eden Şeytan, - bu durumlar için, şeytani ve doğal - Aznohm Allah inkar edenlerin ve sapkınların düşmanlarının seks Allah'ın velileri, ama bu gibi durumlarda koşulları "

    -

No comments:

Post a Comment