Friday, January 6, 2012

Şeytan sırrı kitap

2007 yılında Prag, orada olan Çek Cumhuriyeti, başkenti şehrinin Milli Kütüphane'de orijinal konumuna tarihi el yazması koleksiyonu içeren bir çok büyük kitapta İsveç Milli Kütüphanesidöndü. Bu şeytan içinde tasvirleri ve çevresi türü efsane içerdiğinden bu şeytan kitap Şeytanİncil'in Kitabı olarak bilinen,

  359 yıl sonra ve her iki ülkenin diplomatları arasındaki görüşmelerin yıl sonra orijinal konumunabu kitabı iade, ben Ortaçağ döneminde erken Onüçüncü yüzyılda yani el yazmaları yazdı veBohemya ilinde Boodlazis içinde manastır Penidictan, hala el yazmaları olarak kabul edilirdünyanın merak ve Ortaçağ'da kendi türünün en büyük çalışma 1648 yılında Prag Kalesiİsveç güçler onu almıştır.

Legend el yazması Şeytan ve bilinen el yazmaları Jegas Kodeksi gigas (İngilizce Dev Kitap ya da en büyük kitap ortalama) yardımı ile yazılmış olduğunu da vardır. Efsaneye göre, kendi satır, bir dilekçe istedi, duvar mahalle onun vücut asmak için çalıştı ve ceza hapis cezasına çarptırıldı manastırın altında bir kenara keşiş olduğu bir gece bir kitap yazma sözü sadece manastır yüceltmek olanlar zalim üzerine uymadıklarına dair sonsuza kadar insan tüm bilgiler içeren

  Ve o gecenin ortasında yaklaştı zaman emin kendi içinde bu büyük görevi tamamlamak için mümkün olmayacaktır özel bir dua onu şeytan ve bitmiş kitap kendini satan karşılığında kitap bitirmek yardımcı olmak için Tanrı ancak şeytan (bu aynı zamanda Hıristiyan inancında gökten düşmüş melek olarak da bilinir) yönelik değildi yol açtı diye ekledi ona işlenmiş olan güzel keşiş Sayfa Şeytan Kaarfan onun algı.

Yani şimdi o efsane kökenini bilmiyorum, ama kim el yazması şaşırtıcı boyutu, efsane yayılmasını ama o zaman kilise rağmen öğrenciler arasında bu tür el yazması ele yasaklamak değil, o garip doğaüstü çalışmaları, olduğu düşünülen boyutunu saatler, sonra kilise Avrupa'da şeyleri kontrol ve arkaya oldu büyücülük yapan ve lahd veya Engizisyon tarafından ölüme sopa veya işkence yanarak.

İncil İncil hem de Eski ve Yeni, başlangıç ​​el yazmaları dahil olmak üzere beş bölümden uzun metin yazması oluşan Flavius ​​Yahudi Savaşı için konuşan ilk yüzyılda yaşamış Josephus, ve biri Ortaçağ'da ansiklopedi en popüler ardından bazı eski hikayeler, için tarihi iki eserler izlemiştir Eski Ahit, İspanya altıncı yüzyılda yaşamış Isidore çalışmaları.

Bu İncil'in Yeni Ahit sonra tıbbi bir grup ve iş takip ve son çalışma (1045 yılına kadar 1125 AD) Prag Cosmas tarafından yazılmış Bohemya ilinin tarihsel bir hesap, Bohemya ilk tarihini içerir. Orada af için çalışma el yazması kısa metinleri ve sayfa cennet Heavenly City şehir tasvir ve diğer şeytan ve anti-Şeytan bulundurmak veya kötü ruhları kovmak yöntemleri hakkında konuşmak gösteren sayfadan sonra yer alır önce bulunur ve son kısa çalışma ile aziz ve bellek kutlama tarihlerinin listesi Bohemia bölgesindeki yerel halkın (şimdi Çek Cumhuriyeti).

Eksik altıncı yüzyılda yazdığı manastır hayatı için bir rehber kitap olduğunu Benedict, rolü ve çalışmaları ile büyük Kitabın mahsup edilmiştir çalışmaları da vardır.Kutsal Kitap Eski ve Yeni yazının içinde Yahudi tarihinin (Josephus çalışması) ve kapsamlı bilgi (Isidore çalışmaları), tıp ve yerel tarih (Elçilerin İşleri Kosmas) hakkında bilgi içerdiğinden. Metinler ins, özenle seçilmiş ise Hıristiyan inancının en önemli kısmı el yazması 310 oluşur hem de lüks bir tür kağıt, muhtemelen Dana derisi yapılmış olan, genişliği 49 cm ve 89 cm uzunluğunda bırakır.

Ancak yazının kaynağını biliyorum, ama önemli yazılı göstermek onu Onlar Mdenhh Prag yakınlarındaki Brevnov manastırı transfer daha sonra 1295 yılında da Sedlak kasabasında bir manastırın sahipleri ve rahipler Boodlazis geliştirdi. Bohemia var Tüm bu manastır. Ama el yazması ortaya çıktığını kesin değil bir yerde Bohemia, ve belki de küçük bir manastır ve önemlidir.

El yazması sayfa 289 göklerde şehri temsil eder ve katmanları ve binalar ve kuleler (kilise kuleleri gibi) pek çoğu ve duvarların arkasında kırmızı da kulelerin daha fazla görülen her tabaka ile temsil edilmektedir resmi görmek. Bu şehrin özgür insan ve şeytanın aksine görüntüleme umut ve kurtuluş sembolü. Resim Şeytan en ünlü makalenin resim sayfa 290 yer alır ve bütünlüğü, kitap Şeytan Şeytan İncil'in Kitabı aramak için bir neden uzanır, şeytan o sayfada yer alan bir kentin iki uzun çizgi Asamawant görüntü değil, boş bir arka plan ile iki kule ile çevrilidir

Ve elleri ve bacakları ve dört parmak her taraftan ve her ayak şeytan pençelerini gösteriyor. Ve giymiş vücudunun alt kapsar ve kürk genellikle krallara layık bir görünüm ile ilgili ve bu karanlık Şeytan prens rolünü bir doğrulama olduğunu kaçtı. Bir hatırlatma çok portre sahneler nerede günah ve kötülük, ve, ama iki zıt olarak kasten hayat faydalar arasındaki büyük farklılık, hayatın iyi ve kötü eksilerini göstermek için aynı sayfada iki fotoğraf koydu.

   

No comments:

Post a Comment