Friday, January 6, 2012

Tarihinden önce Astronotlar

Arkeolojik bulgular, gezegen Dünya'ya dünya dışı ziyaret varlığı bazı önemli etkileri öneririz! Bu, çağlar boyunca farklı uygarlıklar bazı çizimleri ve heykelleri de yansımıştır Güney Amerika'daki Maya uygarlığı ve Mısır Firavunlar bağlı değil, hatta uzay üniformaları ya da uzay araçlarının formu giyen çizimler insanların formlarının bazıları açıklanmaktadır. Bu keşifler "astronotların eski" Ancient Astronaut veya Paleocontact olarak bilinen egzotik yeni teorisinin gelişmesine yol açmış, ancak bu teori henüz bilim dünyasında ilgi almadı

Bilim kurgu bir tür olarak sınıflandırılır ya da bazı bilim adamları uzun akıllı canlıların varlığı için başka açıklamalar bulmaya çalıştık Hangi. 1966 yılında, bilim adamları bilim adamları ve ciddi tarihçiler uzaylılar ile temas olasılığı iki odaklanmak için önemini vurguladı Hlovski Carl Sagan ve "evrende zeki yaşam" üzerine kitap tam bir bölümü ayrılmış. 1979 yılında, özellikle yetmişli yıllarda yabancılar ile iletişim teorileri destek dalgasının yayılması sonra, mitler ve çizimler sadece birkaç ilgi ve çalışma hak ettiği Carl Sagan (astronom lider) açıkladı ve geçmişte kişinin bu tür potansiyeli olmasına rağmen bu şüphesiz bunu kanıtlamak değildir.

Bağımsız değişken bir dizi hangi teorinin savunucuları gibi vardır:

Arkeolojik çizimler ve heykeller:

Destekleyenler Kolombiya ve Alokurador de Saqqara, Mısır Firavun kuş ve bulunan sanat heykelleri heykel, modern uçakların biçimlerine bakın kendilerinden önce çok gelişmiş uygarlıklar ile bağlantı maddi kanıt teşkil iddia, her ne kadar kuş ya da böcek formları gibi arkeologlar Vsrōha.Orta Çağ boyunca UFO simgesi olarak sanat formları, talep formları bazı çalışmalar içeriyordu. Tanrıların formları gibi arkeologlar Vsrōha inanılan rağmen Ayrıca, İtalya'nın bazı mağara duvarlarında bulunan grafik bazıları, ben adam bu astronotların giydiği kask gibi kask giyen insanların fazla 10.000 BC göstermek formları ile eski için taş devri dönemi geri geldi onları.

 Nazca çizgilerinin etkileri

O bu yazı tipleri hayvan çizimleri, maymun, bir örümcek, ne kadar eski çizim bulundu yüksek irtifalarda, at Peru çöl Chtsoerha uydu ve uçak topraklarının geniş alanlarda çizilen bu satırların yüzlerce Yazın geniş göstermek için ileri teknoloji yoktu bu satırları toprak ve doğruluk yüksek derecede! Bu bir sırdır.

 Dini kitaplar:

- Kuran'da Tanrı der ki: "ve bilmiyorum ne oluşturur" Bu üçüncü tür nesnelerin varlığını kanıtlamak cinlerden ve insanlardan farkı nedir?
- İncil - Eski Ahit: kuşlar Hzakiel kitabında adı geçen bir metal nesne.
- Hindistan'da Sanskritçe edebiyat: uçan makinelerin söz "Fimanas" olarak adlandırılan

Büyük anıtların etkileri

Geçmişte eski zaman birçok saraylar, kaleler ve tapınaklar 26 metre yükseklikte sütunlar sütun olarak 500 ton kadar olan büyük bir taş yüklemek nasıl, örneğin modern binanın gelişmiş araçlar yoktu inşa edildi! Lübnan'daki Baalbek antik kentinde olduğu gibi? Ayrıca nasıl Peru Mısır ya da Machu Picchu Giza'daki piramitlerin yapımı. Savunanlar Eskilerin büyük anıtlar inşa uzaydan gelişmiş uygarlık kullanılmış olabileceğini savunuyorlar.

 

No comments:

Post a Comment