Friday, January 6, 2012

Uzaktan yeteneği

Kendini yer ve kişi veya bilinen beş duyunun kapsamı dışında hareket tanıma kapasitesi için aşağıdaki Uzaktan görüntüleme bilir ve bazen ikinci bir başkasına gönderme zihinsel görüntü bağlı olduğunu da Telepati telepati ile karıştırılır.

ABD istihbaratı tarafından gol bir dizi için aşağıdakilerden kullanılan çok sayıda insan işe olmuştur Projesi Star Gate de öngörü gücü yüksek güvenilirlik ve farklı hedefleri, Jüpiter üzerinde petrol arama veya dağlar kadar ve bir çocuğun kaybolduğu için arama ya da vücuda sahip bir bilmek kaybetti binlerce kilometre uzakta, ya da gizli bir toplantı açıklanması sürüldü rehine ve tutukluların yerini Milli Savunma Bakanlığı (Alentagon) veya Kremlin gerçekleşti ... vb.

Bu projede gerçekleştirilen işlemleri öğrenmek için nerede Hava Kuvvetleri ve aynı zamanda Afrika'da kayıp bir uçağın keşif bulunan sitenin bombalanması için o dönemde Libya'nın ABD işgali Libya lideri. 16 yıl ABD Ordusu'nda atmosfer Mkmonagl hizmet ve basiret kapasiteli çoğu zaman bir casus çalıştı ve o ABD Başkanı Jimmy Carter'ın başkanlığı sırasında İran'da rehine bulun iddia, öngörü Ed tutmak için Mayıs Ulusal Coğrafya desteklenen bilimsel programın yeteneklerini test etmek Mkmonagl yapıldı Bu test,

Yerlerde temsil eden bir kap dosyaları saklayabilirsiniz sonra araştırmacı Rachel Curran San Francisco Boğazı'nda 6 yerleri fotoğraflandı ve sayılı 6 iki grup yer açmak içinde, avukata fotoğraf verdi ne zaman test için hazırlanması ve mu: marina, kaya tepesinde, dev ağaç bir ağaç kırmızı eğilimi, Stanford Üniversitesi'nde futbol sahası, Palo Alto Havalimanı, Dumbarton Köprüsü.

Köprü Dumbarton: testi resmi görmek için daha sonra avukat konteyner dosyaları açıldı ve o bu dosyalardan birini eline bakan olmadığını söyledi ve zarflar altı kümesinden sayısına göre bir zarf seçimi için bir taş zar attı ve numarasına karşılık Atzlam zarf ve Rachel açmadan, avukatı seçilen zarf açmak için izin ve zaman , köprü siteye sonra başladı ve bu nedenle objektif basiret tabi olacaktır. Ofisinde bir araya geldi Mae ve Mkmnoguel Mayıs tüm önemli araştırmacı Rachel ya da ne zarf görüntüleri bilmek öngörü kendi özelliklerini kullanarak Mkmonagl Rachel, ya da ne şimdi, Mkmonagl çizmek resim ve Ed ile yüksek sesle konuşma masa etrafında Mayıs olduğunu görüyorum, hiçbir bilgim yoktu Mayıs ve not edilmelidirmülakat, Ed Mayıs barış Resim Rachel Mkmonagl ve sadece bir yerde San Francisco Boğazı'nda ona sırasında şöyle Mkmonagl gösterim geldi:

Ark tarif, bir karanlık, karanlık, belli bir türde bir geçit gibi bir tünel veya Chaabah yoluyla bir yere arabasını durmak ve geçmek gerektiğini hissediyor yüksek az, başının üzerinde bir sütun var, bir bahçe, ortasında bir açık alan, ağaçlar, bir sanat eseri olarak hizmet varmerkezinde.

Şüpheciler Mkmonagl ancak köprünün açıklamasını yaklaşan şüphe, ancak ağaçların olduğu yerde doğru tarif etmedi ve bir sanat eseri ile çevrilidir, ve neden Usame bin Ladin'in nerede olduğunu bulmak için ABD Savunma Bakanlığı kullanmayalım? O deliğe Saddam Hüseyin'in saklandığı yerden görmek için bu kapasiteyi kullanmak için olsa da, ben okuyucu kural sevgili bırakın.

No comments:

Post a Comment