Tuesday, January 10, 2012

Vatikan ve gizli gizli örgütler arasındaki çatışmanın gerçek nedir

Yazarı için yeni "Şeytanlar ve Melekler" Angels & Demons Adres dünyasına 2000 yılında bir bestseller olan Amerikalı Dan Brown, bir roman gibi, Vatikan Alelominata Illuminati veya "Illuminati" adlı güçlü bir organizasyon ve yeraltı karşı 1000 yıl daha eski bir gizli savaş savaştı Neden kendi tarih ve eylemler için Vatikan tarafından bu aşırı gizlilik: Dan Brown önceki da Vinci Code DaVinci Code, hikaye ve diğer gerçekler arkasındaki gizli gerçekler hikaye gibi birçok sorular doğuruyor açıklanmıştır orada yatıyor Orada gerçekten gizli örgütler Alelominata dışında mı? Alelominata Vatikan yok etmek için bir komplo dokuma mı? Ya da daha geniş emelleri var?Melekler ve bu iblisler kimlerdir?

Kelime Illuminati Illuminati, aydın, bu adı da gerçek grupları ya da hayal kreasyonlar olup olmadığını, tarihsel ve çağdaş grupları dahil olmak üzere çeşitli gruplar, ifade eder, ve tarihsel olarak 1 Mayıs'ta kurulmuş bir gizli grup grup Elomoonati Bavyera için Elomoonati olduğu anlamına gelir anlamına gelir tek bir kelime Elomenatos illuminatus Latince, bir çoğuludur 1776 bir öğrenci Cizvit Cizvit başlangıçta Anjulstadt Üniversitesi'nde fıkıh profesörü oldu Anjulstadt Adam ve Aizhaobt (ö. 1830) (Yukarı Bavyera), bu entelektüel bir hareket, "aydınlanmış düşünce" bir parçası olarak ücretsiz olduğu dönemde bir dizi vardı 1801 yılında kitabında Joseph Mounier ve sahip oldu - Seth Payson gibi yazarların bu hareketin eyalet hükümetleri, Avrupa, gibi Augustine Barwil ve 1789 yılında Fransız Devrimi arkasında harekete John Robinson gibi diğer yazarlar tarafından iddia, bir Jane reddetti iddia kalbine bir komplo Ttzlll temsil inanıyordu filozof ve inşaat ücretsiz (masonlar) ve Alelominata Fransız Devrimi'nin etkisi.

- Onlar kendilerini "idealistler Ataiwballn" Perfectibilists çağrı rağmen, grubun adı "İlluminati" nin takipçileri çağrısında oldu da "aydın grubu" adını kendi grubu olarak adlandırılan ve aynı zamanda "aydın Bavyeralılar" kendisi aydınlanma illuminism açıklanan hareketi oldu. 1777 yılında, Karl Theodor Bavyera hükümdarı oldu ve olan aydınlanmış bekçisi bir şampiyonu ve 1784 yılında hükümet Alelominata dahil olmak üzere gizli gruplar her türlü, yasakladı.

- Alelominata yasal olarak faaliyet gösterdiği dönemde, Ferdinand Brunswick ve belgeler bir çok grup evinde bulundu hareketin faaliyetleri, 2 numaralı olan diplomat Xavier von Svak dahil olmak üzere kendi üyeleri arasından bir çok düşünür etkili ve ilerici politikacılar, ne zaman muayene.

Amirlerine için Alelominata itaat üyeleri ve bunların her sınıf veya sınıflarda bir dizi 3 ana kategoriye ayrılmıştır o 10 yıllık süre içinde 2000'den fazla üye bir ilişki rapor edilmiştir kıta Avrupa'nın çoğu ülkesinde bir sistem şubeleri vardı, böyle Johan gibi eğitimli erkekler çekmek için düzenlenen vardır Dukes Gyota ve Weimar güç ve Alelominata anda var olan mason localarının kendi üyeliğini geri çekti, böylece grup Serbest Masonlar ve masonik bölüm bir uzantısı olarak değiştirme kurucusu ve Eicherobt dahil Wolfgang von Goethe ve Johann Gottfried Hurdar. Ancak düşme halefleri hakkında hasar ve panik, hangi zaten 1785 yılında Bavyera hükümeti tarafından yayınlanan bir laik kararı getirdi. - Adem ve Eicherobt kurucusu bir portre çizmek için var.

 - Bu "hükümet arkasında güç" ve mevcut hükümetler ve şirketler tarafından dünya işleri kontrol ve grup İlluminati Bavyera devam ediyor bir canlanma olduğunu ve bu bağlamda, kelime İlluminati kullanımı genellikle iddia ettiği gibi gölgelerde iddia edilen komplo bizim sürede kelime "İlluminati" kuruluşları,yeni Dünya Düzeni bakın ve Alelominata yeni bir dünya düzeni ortaya çıkmasına yol açan olayların arkasında beyni olduğu komplo teorilerine çok inandığını için.


No comments:

Post a Comment