Sunday, January 8, 2012

Vücut açmadan ve yaşam kullanarak Cerrahi

Dernekler insan hastaların tedavisinde, ölülerin ruhları, ya da mahallelerde bazı hayatını kullanılabilir ruhlar çağırarak iddiaları, ancak tedavi edilemez hastalıklar, Oeit doktor tedavisi dahil.Dergisi "Dünya Ruh", Dr Saber Gabra tarafından Haziran 1948 makale, diyerek diyor: "Birçok hastanın Avrupa ülkelerinde, ve Mısır kendi içinde, bu şekilde, maneviyat tedavi, Tanrı anında ulaşmak için ortaya, ve yaşam gözün bakışta tedavi edilir gördüm ve nitelendirdi. . formlar ve nasıl tedavi edildiği ve kullanılan cihazlar maneviyat, daire maneviyata izleyici çok şey var, onlar meraklı kendi gözleriyle ışıkları ile testere ile farklı formları vardır;. kıvılcım elektrik gibi göründüğünü de dahil olmak üzere, mum gibi göründüğünü de dahil olmak üzere ve hasta ısıl işlem ve gücünü hissetmek masaj, ya da ruhsal tedavi sırasında enjeksiyon. "

Dr Mustafa Demir Kuş, İslami Araştırmalar Akademisi üyesi ve el-Ezher de yorumlanması profesör:. "Tedavi manevi, bu, birçok durumda, hastalık tedavi edilemez ve diğerleri gerçekçi ve yararlıdır Biz kesinlikle, ama biz söyleyemeyiz biliyordu olanlar yaşıyor tedavi , ölen insanların, ruhlarını vardır; Jane hayatını olabilir, ben bir verici tedavi katıldı ve tedavinin hayat uyandırmak istiyorsanız daha fazla oldu.

Ameliyat olmadan hastanın karın Vishqha makinelerde elini geçerek onlardan biri, ve anestezi ve ağrı hastalar ile ilgili harika bir ruhsal enerji olduğunu Filipinliler iyi bir sayı iddia etti. Daha sonra eksize parçaları zarar ve karın hasar görmüş parçalar ve onların gözleri önünde insanlara vermek, sonra cerrahi hiçbir iz, ilk olarak yara, karın Fterdja elini geçer, kan kanama, dikişler kullanmaya gerek yoktur. Bu harika, ama birkaç dakika sürebilir ve kan sadece biraz drenaj değildir. Sadece sadece karın yapılan, ancak beyin, kalp, kafa, göz, ve insan vücudunun her yerinde ameliyat dahil, ancak bir kez, gider ve maliyet, pratik olabilir. Birkaç dakika içinde.

O 24 yaşına ulaştığında Filipinler manevi on cerrah, ve Muhsin Salih fazla 17 yıl çalıştı ve babasından miras varlıkları adı "David", olayları diyor. Bu günlük 17 ve 18 operasyonları, arasında değişen, normal bir günde, cerrahi operasyonlar maneviyatın bir sayıdır, sayı 100 işlem belki 50 pazar günleri de atlar ve. Bu işlemlerin süreleri standart alır.

Birkaç yıl önce, gazeteler özellikle gazete "Bugünkü Haberler" in, "Alex", Mısır Filippini lanse, adam yineledi ve bereket ve enerjiler ve Kramath söyledi. Sonra yakında ortaya olduğunu büyük hüner; Mısır hasta sayısı olarak gitti ve her biri için işlem yürütülen "Alex", bir araya geldi; safra kesesinden Vastasal dalak ve çıkarılan taşlar ... vb. Bu hastaların röntgen onları ortaya tıp Mısırlılar, profesör bir grup sunulan Kahire, döndüğünde, dalak büyümüş ve hala var, ve safra kesesi taşları olmadığını, yerde hala!

Başka bir olayda mide ve ABD önünde bir hastalık hakkında şikayet olan bir kadın için "David" ameliyat, Dr "Noeleen" cerrahi töreni namaz ve dua ile başladı. Yardım ve karın pamuk üç küçük parçalar koymak, sonra yardım antiseptik getirdi, hastanın karın tarafından dokundu. Bu hastanın göbek yoğrulur gibi, çıplak elleriyle, "David" görünen ve birkaç saniye sonra, hastanın karnında yanı sıra, Ajnha olan pamuk parçaları, ortadan kayboldu.

  Aniden ve pamuk kaybolması birkaç dakika sonra, kırmızı sıvı parmaklarının arasından koyu Linz başladı. Bu noktada, onun parmaklarından ortaya çıkmadı, ancak falanks veya el ve parmaklar diğer elin avuç yanında zihin, kanama, sıvı kırmızı sadece kan değil aslında, hastanın karın içinde ve bu, onlar lavabo düşündüren gelişme gösterildiği sonra çevrili ve gizli oldukarın. Yaklaşık bir dakika sonra, beş santimetre uzunluğunda, hastanın karın, bükülmüş kırmızı, bir parça "David", sol elinde, kaldırmak; sağ elinde karında su altında iken. Ve bir kan pıhtısı ile ne rivâyet olduğunu ilan etti. Parmaklarıyla oynanması ve yakında elinde kayboldu pamuk daha fazla parça, yardımcı olmak için geliştirdiği hasta, karnında döndü "David."

Birkaç dakika sonra, uzun ve selefinden daha büyük blok kaldırmak; mide bozuk değil sadece doku rivayet edilen bu not aldı. Bu işlem üç dakika sürer sadece.Hastanın karın incelemek için Dr Bader "Noeleen" bir yara ya da çizik bir iz, ya da herhangi bir işaret, abdominal insizyon gösteren ve kanama ve bu dokuların ortadan kaldırılması bulamadı. Pamuk parçaları, sıvı kırmızı ıslak, hızla kayboldu ve doku bozuk ortadan kalktı; sınav hiçbiri orada yetkisi olmadığından, sipariş Pep için bir sır değil; Valjrah manevi doku iddia ortaya olduğu iddia edilen ve yangın ona yardım alevlendirmek için, bir kapta teslim. Bir keresinde, o ameliyat maneviyat yapıldı vardı, Kanadalı bir işadamıydı.

 O işadamı College taş alınır iddia da onlardan kurtulmak önce, Fajtafha Kanada onu hızla, bir kase içinde yangın alevlendirmek ona göstermek için elini yakaladı ve bir hastaneye götürdü cerrah manevi "Ojbawa Tony" tarafından. Kan olduğu gerçeği kanadı ve doku bozuk yok edilmesi ve karın kesilmişti, ama ne oldu hileler uydurma hareketlerinin en fazla, hareketleri başarılı oldu; Valonsjh bozuk, örneğin, sıvı kırmızı Sadece kesilmiş pamuk Jnha değildi ve burulma yönettiği , vücudun dokularına benzer ve çakıl ama sadece şeker bir parça.
  

No comments:

Post a Comment