Sunday, January 8, 2012

Yirminci yüzyılın en büyük sihirbaz

Yaşam ve Qata Alistair Crowley (1875 - 1947) düşünüp İngilizce milliyet ve Ochehrshrh hiç yirminci yüzyıl ve büyük canavar olarak adlandırılan bu, dünyanın en kötü adam olarak gazete tarafından açıklanan kim olduğunu - ancak şeytanın kendisi tarafından tarif edilemez.

Bir yazar ve şair ve sosyal eleştirmen ve mistik ve mayın ve uyuşturucu kullanıcıları ve hedonist (zevk batmış) ve cinsel devrim ve hobi oyun satranç ve dağcılık en önemli sembolleri, en iyi Hukuk hukuk Kitabın en önemli kitap belirsizlik yazıları ile tanınan ve kitap metin Thelma İncil Thelema merkez kutsal metindir. Crowley gizli mezhep Altın Şafak ve Argenteum Astrum ve Ordo Templi Orientis ve Crowley hayatının üzerinden olarak bilinen ölçüde kötü ünü çok kazanmıştır dahil, bir dizi etkili bir üyesi olan "dünyanın en kötü adamı."

 1898 yılında o zaman maneviyat uygulama ancak grubun gizli ritüelleri için İngilizce en önemli ilişki olduğunu adında sihirli Altın Şafak, yapan grup katıldı tedavileri nefret adam daha kolay oldu - gerçeği Crowley arayışı (ona) Bilim siyah anlamına gelir Başlatıldı o yaşı on sekiz yıl içinde küçük kedi ve sunulan kurban öldürmeye başladı Crowley, gibi.

Crowley Meclis çekildi ve 1900 yılında Bolskaan bir tenha yerde deney karakter başladı. Takip eden aylarda gelişinden garip sesler ve şeytan prestijli aldığı saray içinde ve yakın bir köy içinde söylentilere uygulamaya başladı. Crowley, bu söylentiler umurumda değil, ama kendi bir şekilde yanıt verdi ve memurlarının intihar neden, kasap ve Bağ elinde bir arter kesim şeytani büyü Crowley Oppe isim ve sembollerin yerini kontrol ederken, işçiler Kilisesi ve şarap bağımlısı olur.

Bolskaan ml Crowley yaşam sihirli tüm sanat hakim ve yeni bir ilke taşıyan, kara büyü uygulayıcıları daha anlamlı sayı ayırmaya dünyaya gitti ama olmadığından, kötü kendine kötülüktür. Ve Mısır ve Amerika'da derinlemesine okudu. Şu anda, yani birden fazla sözleri ve konuşmalarında özetlenebilir ne temel felsefesi artış etmedi: "Senin gibi yap," Bu tüm kanundur. Onları pornografik performansları katılmak ve bir maymun rolünü temsil veya bir köpek ölür zorunda nerede - "kadın Alqurmzaat" olarak atıfta kim - Her zaman ısrarla kötü ve aşağılama Mahawkath birçok damping olarak kendine yeni başlıklar eklediği memnun oldu.

- Kitap Kahire Crowley tarafından yazılmış bir metin Thelma kutsal, - bu yıl 1904 yılında Mısır, kitap 3 bölüm içerir, bu Crowley iddia edilen 8 ve 9 ve 10 Nisan günlerinde arka ortasından başlayarak, bir saat her bölüm yazmaya aldığı kitabın yazarı o üst koruyucu meleği olarak daha sonra açıklanan Oioas Aiwass adlı bir ruh ya da varlık vardır. Veya Yüce Ruh. "Ilkesine dayalı Öğretileri istediğiniz ne

 Onun takipçilerinin artması Sicilya adası yakınlarında yalan Korfu adasında kalıcı bir üs almaya Crowley karar verdi. Ve o Thelma ve Thelama Alhglat kara büyü ayinleri ve arz, fuhuş, kötü saygı bunu tüm türleri tarafından kurulan denilen dağ manastır inşa edilmiş bir villada gerçekten orada yerleşti. O şeytani ritüeller ve kötü ve günlük yaşamın ayrıntıları ile tam uyumluluk yol yollarını anlatan uzun uzadıya yazdım. Ancak manastırın uzak olması rağmen, yetkililerin gözünden gizli değildi.Çocuklar 1923 yılında kaybolan ve Crowley bir teklif yapmıştı ki yakındaki bir köyden kaçırıldı yönünde söylentiler zaman, hiç bir seçim oldu ama onu kovmak için. Takipçileri Mpadth Evi yayılmış ederken, onun eserlerini yayınlamak başladı anlamda, Crowley ve grubu İngiltere'ye döndü. . . Kendisi için kötü kötü.Görüntüsü ise, grup Albafumit büyük bir üniformalı Crowley gösterir.

- 1944 yılında Crowley o zevkleri ve aşırı alkol zehir şımartmak için vücudu yorgun ve kilisede dua etmedi sonra öldü, ama namaz şeytan yüceltmek okuduğun gibi vücudu siyah yandı edildiği onun Ohiall töreni kaldı! Ama sırasında Crowley gözlenen garip şey çok bu yüzden, bu yerine ülke halkının görünüşe göre, dünyanın çoğu ülkesinde farklı karakterler için empati için olağanüstü yeteneği olduğu ziyaret yolculuk görünür onu ve vatandaşlar arasında ülkenin yerli ayrımı, fotoğrafları gösterildiği bir şey, insanlardan biri olamaz bir Baphomete şekillenme, ama Albafumit kemik! Ve şeytan temsil ve gizli bir ritüel ibadet yaşayan ve genellikle keçi şeklini alır vardı Tapınağı, Egemen Sipariş kaynağı olan bir yol Albafumt.

 . Crowley Tüm sadece sadece çevresinde için sevgi No 666 başlık dünyanın ünlü yaptı ve konuşmalarında tarafından imzalanan ve aynı adı taşıyan kitabı tam adresini yazdı - Bu sayının hikayesi nedir? Neden başlık ona Crowley tarafından alınan? Bu şeytan ile ilişkili mi?

Yeni Ahit, 13. bölümde Vahiy sağlar - diriliş ve dünyanın avlu yaklaşırken (1) Belirli bir sayı olduğu için (81) bu rakam canavarın önünde olacağını sayısı 666 ve bu ayetlerini, bu canavar Şeytan'ın somut bir örneği. Eski zamanlarda söyledim, ama Hıristiyan dönemin NBIA düşüş Hıristiyan Eon ve aynı şey onun olumsuz bir imaj canavar yedi başlı ve on boynuzlu, ve Crowley kabul edilir gibi aşağıdaki Peygamber dönemi anlatan Vahiy Kitabı'nda söylenmiş bu yana Crowley yeteneklerini hak olduğunu, çünkü n . onun konuşmalarını adına imza bir canavar olmak: Herhangi bir canavarın Beast konusu, Yunanistan tarihsel bir kökeni vardır, örneğin, onu 888 çağrısı üzerine Rab İsa Mesih barış olması sembolize ve neden mükemmellik rütbe olduğunu en - üç Spat - tek bir üçgen. Şeytan ve çünkü alt hayvan sayısı 666 NH kimse mükemmel üçgen sırada yer aldı. Crowley bu keyfi unvanını almaya geldi mi? Ya da o tamamen farkındaydı: Bir yansıtmaktadır? Insan şeytanın kendisine Thsid olması.

 Çok siyah büyü ve modern hala duydum korkunç büyümeye devam o Ebu topluluklar gizli bir uygulayıcısı olarak Crowley hakkında bilinen ve bu tarih boyunca en önemli İngiliz etkisi hakkında 2002 yılında BBC tarafından yapılan bir referandum ile doğrulandı kişisel Crowley 100 73 sırada geldi .

Kitap, birçok CV Crowley, ancak elde veya İngiliz istihbarat iddia edilen bağlantıları bunlardan biri arıyor, ama Idaho Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı olan Profesör Richard Spence, "Aleister Crowley başlıklı son yayınlanan kitabında ortaya vermedi - Secret Agent 666 - ve Crowley hayatının yeni gerçeklere İngiliz istihbarat topluluğu "onun karakteri hakkında sorular ortaya çıkarmaktadır.

 - Spence belgeleri inceledikten sonra Arşivi, Amerikan, Fransız ve İtalyan, Lusitania Lusitania ve feci şekilde Crowley el için bir İngiliz gemisi lüks yolcularının 1198 öldürerek, İrlanda tarafından 'iribaş patlatıldı olduğunu keşfetti savaşta Almanya'ya karşı birçok ülkede kamuoyunun dikkatini boğulma, olay yakaladı Birinci Dünya, Crowley de komplolar Hintli ve İrlandalı milliyetçiler folyo yardımcı oldu. Colluded ve uluslararası komünist ve siyah 1941 yılında Rudolf Hess ve uçuş rol oynadı

- Spence diyor ki: "Bu istihbarat içinde işe düşünebilir bir şüphe değil bu yüzden bir insan olarak onun görüntüsüyle Crowley rakam kamu örtüşme görüntü diğer K faaliyetlerini desteklemek için bir örtü olarak onun toplumun Crowley kullanımı insanların kafasında kötü bir adam bir şekilde Sense hayranlık Gösterilen nerede bulmak zordur. olması değil, çünkü sırada bir casus potansiyel zeka en iyi seçimdir görmüş olabilirsiniz. "

- Saldırı Lusitania bir gemide olduğunu Spence göre Crowley savaşa girmek için Amerika Birleşik Devletleri sürüklemek için kamuoyunu düşmanca Almanlara gösterildi yardımcı oldu Crowley kesinlikle Amiral Hall, İstihbarat Rabtanih Marine Başkanı isteklerine izleyin "Spence diyor," Bu Crowley psikolojik amatör ve usta oldu insanların zihinlerini etkilemeye ya da gizli hipnoz (manyetik) kullanılır ve başka bir şeyi derinlemesine çalışmalar yapılmış ve bir madde ile köri yemek ve karışık baharat ile arkadaşları davet etmek için kullanılan Mescalen meskalin etkisini belirlemek amacıyla uzun New York, ilaç kullanımı gerekebilir kral esrarengiz yeteneği yedikleri ve daha sonra onları izliyor ve davranışlarını not almak ve bu madde meskalin o davranışı değiştirmek için ya da zihin kontrolü için deneyler için istihbarat örgütleri tarafından kullanılan burada belirtmek gerekir gıda meskalin. "

  

No comments:

Post a Comment