Sunday, January 8, 2012

Gökten düşen tuhaf şeyler

Her zaman yağmur gökten geliyor, ancak kurumların olayların düştüğünü nadir olay hala düşme olan bu nesnelerin en önemli bir gizem söz aşağıdaki ile, insanların hayvanlar veya kusurlu kırmızı kar, vb canlı sanmıyoruz:

Balık, kurbağa ve örümcek

Balık veya kurbağa gökten ve deniz kasırgaların oluşumunu açıklamak hipotez birinin düşüş beraberinde isimleri, kurbağa ve sonra Tsagthavouk şehirleri ya da uzaktaki ıssız yerlerde taşır. Fakat bu hipotez hipotez açıklamaz kasırga sürükleyin neden olduğu diğer olmadan hayvanların belirli bir tip seçimi arkasında ne olduğunu açıklamak ve onun yolunda ve her şey kaldırmayın neden alanları istila göl veya denizlerden uzun mesafelerde taşıdıktan sonra kalan hayvanların hayatta? Ölmüş olması gerekiyordu. Arjantin'de garip bir fenomen örümceklerden bir yağmur temsil vardır. Ancak bilim henüz bulmaca çözmek değil.

 kanlı kar

Iklim garip durum kar bir yer almazsa zaman sakinleri bir anda güney-doğu sınırında kanlı kırmızı kar iniş tarafından şaşırdık Rusya dahil dünyanın parçaları meydana gelmiştir. Bölgede zaman ya da alışkanlık olmadan son derece kesim buz düşmesine yol açan bir depresyon geliyor. Ve bu renkte koparma kar ve karakteri ile karıştırmak ve iklimsel olayların yabancı sadece bir örnek yorumun tüm almamıştır olan Rusya'nın doğusunda ne oldu kırmızı toprak ile karakterizedir Moğolistan komşuları, bir çöl taze duş fırtınalar kum denk olan bilimsel olarak makul ve hala bulutlardan kan iniş cennet halkı arasında meydana gelen çatışmalar sonucu, ancak suni veya doğal (örneğin bir patlama yanardağ uzak gibi) Htoulh kirleticilerin sırasında yağmur düştüğünde aslında doğanın fenomen oluşabilir asır önce, ilgili inanç nerede olduğu gibi bazı korkutucu olan Vijtlt kırmızı renkli oksitler.

Saç Angels

Iklim fenomeni bilimsel bir açıklama şimdiye kadar kabul edilebilir ve tüyleri denir ya da meleklerin saç (Angel saç). Bu "tüyler ile büyürken sonbahar CSV şeffaf cam elle dokunulduğunda ise eriyip nedeniyle yaygın olarak inanılan kuş şekli gibi kanat melekler vurulur" tüy olduğunu "ortaya almadık yeni. "

yıkıcı toplar

Nadir bir fenomen olarak, basketbol her birinin büyüklüğü yaklaşık kartopu hangi düşer taş gibi sert gibi kırılgan buz toplama farklı evleri ve malları da tahrip edebilir, ve bazıları gizemli bir şekilde başkalarına göktaşları kar küçük bir yükleme olarak görmek atmosferde oluşturarak bilim adamları varsayalım süre uzayda.

Ateş ve roket şimşek Balls

Hepimiz yıldırım bulutlar bazıları da, uçak jet yukarıda bulutların varlığı olmadan görülemez Asama renk üst kablo doğru roket ateş olduğunu yere doğru iner biliyoruz örneğin

- Ateş olarak bilinen vardır ki Fırtınalı havalarda makaraları notlar, adı "ateş" öneriyor ama sopa Kaljdran Vtnfjr korkutucu sesi kadar gerçekten elektrik beyaz ışık yayan vücutta hava akımı mavi eğik topları olmasına rağmen.

No comments:

Post a Comment