Friday, January 6, 2012

Göl canavarı Nessie efsanesi

Zamanla romantik hafta sonu Fshahada görev yapıyordu o henüz bir erkek ve bir kadın hakkında haber konuşan gerçeği doğrulanmadı İngiltere'de Loch Ness Canavarı Loch Ness Canavarı (Nessie Nessie tarafından sevgiyle adlı) hakkında Şubat 2009 gazete Highland News haber yeni meşgul edildi yaratık Valtqta burada belirtilmiştir onlara yürüme mesafesinde, ve öyle görünüyor ki yaratığın Loch Ness Canavarı önceki görüşlerini için geçerli bulunuyor. Uzmanlar şimdi bu yaratığın varlığını ispat için tesadüfen alındığı resimde araştırıyoruz.

Ian Moncton ona otuz kutlamak için Loch kıyısında yaptığı nişanlısı Tracy Gordon eşlik vardı. Bu gece saat on bir köylerine araba döndüğünüzde, bu yol boyunca durdurmaya karar verdi ve daha önce araba durdurmak gölde çalkantılı suyun hareketinin sesini duydum ve onlar arabada projektörler ile göl kaya bankalardan gerçekleşmiştir ise Ian lens kamera hareketleri şey bir resim aldı onun penceresinden göle iddia edilen canavar kanıtı gibi görünen açık.

Bir veri analisti olarak çalıştı Ian, "Açıkça görüldüğü gibi yakın mesafeden hayvan deniz görünüyor ve ben her zaman bir canavar gölün gerçekliği sorgulayan iken ben de, yamaç aşağı ağaçların başında izlerken benim kız arkadaşım Tracy olarak duruyordu suda çok büyük, ama bu deneyim yaşamış sonra sanırım düşünüyorum diyor biz hayvan fikrini kabul etmek daha açık fikirli olmak, ve şimdi kamera merceğinden yakalanan ne bir açıklama istiyorsunuz. Bu Loch Ness ve hava hafif bir esinti ile güzeldi benim ilk ziyaretti. "Da Loch projenin başkanı Loch doğal tarihinin araştırma hayatının yıl boyunca Sayın Parlatıcı dedi yorumladı: "Biz bazı ekipman gönderdi ve biz site araştırmalar yapacak, ne yaratık yeterli bilgi Yakalanan görüntü vermeyin."

Bir kamera Web üzerinden göl şüpheli bir şey onlar canavar Nessie olduğunu iddia görüşlerini binlerce alan göl, dikilen hareketine ziyaretçiler izlemek için internette Mikko Takala sitelerinde çalışır "Ian aldığı bir fotoğrafın analizini bir ölü balık ve söylemek sonucuna zaman:". O resim aldı . karanlık ve gün ışığında görüntüleme koşullarına göre ışığı yanıp detayları bulanıklaştırır de "O ekler:" Bir ölü balık veya balık düz bir şekil olabilir. "

 

No comments:

Post a Comment