Sunday, January 8, 2012

Gizli güç Alaurgun

Enerji varsayılan biçimi olarak enerji Alourgun orgon bilin ana Avusturya Wilhelm Reich ilk isteği, insan ruhunun cinsiyet, ya da sözde Libido Libido fikrine pratik enerji temsil önce geldiği fikrini icat ve geçen yüzyılın otuzlu sırasında terfi ve kabul ile psikanalist oldu Sigmund Freud modern çağın önde gelen psikoloji bahsetti. Bu nedenle enerji Alourgun nelerdir? Wilhelm Reich bu Alourgun kozmik yaşam enerjisi ve bize gizli olduğuna inanıyor, ancak hepsi değilse de bir çok şey için sorumlu, aynı zamanda nota layık bir olgudur. Charles R. Kelly (Reich takipçileri biri) enerji Alourgun tüm alt yapısının doğası olduğu sonucuna geldiği nokta için. Freud cinsel uyarılma ruh sağlığı ifade temel yapısını temsil ettiği fikir Reich ile paylaştı. Yani tek bir kutuda Alourgun dönem öfori ve cinsel ilişki katılın.

 Yaşamın doğal fonksiyonlarını test edilmiş ve o skandal etkisi üzerine annesi öğretmen Wilhelm bağlantılı olduğunu samimiyet, bağlantılı ediliyordu intihar zaman 13 yaşına kadar evde eğitim. Hayatının ve girişimler bu erken dönem şeylerin doğal sistemlerin anlamak için Avusturya ailesi kadar uzanan bir çiftlikte ve kurulduğu günden sırasında 1897 yılında Wilhelm Reich doğdudoğal dünya ve içine yerleştirilen insanlar ilgi tutuşturmak yol açtı. Dünya Savaşı sırasında Avusturya ordusunda askerlik hizmetinin sona ermesinden sonra ben Wilhelm genç Sigmund Freud'un çalışma ilgilenmeye başladı,

O seks ve cinsel uyarılma ile ilgili bir seminer düzenledi zaman, Freud'un çalışmaları dikkat çekti daha sonra Viyana'da psikanaliz bir üyesi oldu ve bu bir analist kendim olarak kendi deneyimlerini başlatmak için daha sonra onu sağladı. "Annie Pink" adresinden Wilhelm Reich Evli ve Dr Reich mutsuz evlilik boşanmayla sona erdi neden başka bir kadın tarafından dile arzusunun kontrolü kaybetmiş iki kızı, ama babalık. Ve böylece okudu ve yerçekimi ve zevk ile ilişkisi var, doğası gereği yaşamı kişisel anlayış yardım insan cinselliği. Bir erkeğin cinsel zevk ölçmek ve onları her bir elektrik yükü ile başlayan dört farklı aşamadan geçiyor. Bu ücret tüm canlıların enerji mevcut keşfedilmemiş bir formu temsil ettiğini düşünmek kaydetti çalışın, organik veya organik Amni hayati elde edilen b Alourgun enerji denir.

Üyeleri zihinsel ve duygusal sorunların belirli türde gösterisi olarak Reich farklı kişilikleri türleri de çalıştı.Sandalyede oturuyor ve önünde kanepede onun hasta koyar ilgisiz psikolojik eylemci bir "bekçi" almak yerine, kas sisteminin çalışma ve onun hastalara fiziksel güç. Ben Aainehm ve Telmushm ve test etme ve tepki görmek bazen Asttharhm. Ve cildin elektrik gerilimi ölçülür ve olağandışı değişiklikler arayın. Bu tekniklerin ve yeni teoriler Freud destekçilerinden psikoloji toplum uzman çizgi Genel görevlisinin onu uzak tutmak alınmış olması.

"Yaşam ya da organizmalar için zararlı organizmaların iki farklı türde, tek bir hücre tipi (a) organizmaların varlığı için kontrast fikrine dayanır bu evrendeki her şey sürece: 1936 yılında bir kitap Psikoloji Ötesi" Psikoloji arkasında "başlıklı ve söyleyerek Reich yazdıorganik yıkım üzerine kurdu. ikinci tip (b) organizmalar hayata inorganik maddelerin yayınlanan bir yaşam oluşur. ", O kanser nedeni bulundu inanmak Reich için fikir, yaşam yok organizmalar adı olduğunu Led "T - Basile," T ilk kelime mektup ölüm anlamına gelen Yunanca Thanatos T-basiller, o kanser dokusunda buldum nasılyerel hastane.

O, yaşamın yıkıcı bu organizmaların protein arıza oluşan ve uzunluğu 0.2 0.5 mikrometre ve bir neşter cerrahi gibi şekil arasında değişmektedir iddia olduğunu yazdı. Ve bu farelerin vücutlarında dikilmiş iken iltihaplı doku ve kanser idi. Dolayısıyla yaşlılık ve yaralanma vücutta düşük enerji Alourgun, hücreleri biyolojik çürümeye ve ölüme maruz sonucuna varmıştır. Bu başladığında organizmalar T-basiller öldürücü hücreler içinde şekil alır. Bu nedenle, Reich görüşüne göre, bu organizmaların büyümesini atfedilebilecek kanser kaynaklanan bir ölümdür.

 Dr Reich tarafından yaptırılan 1940, enerji Alourgun toplamak için ilk aygıt ve bir fon atmosferden Alourgun yakalama ve ele alındı​​, bazı cihazlar laboratuvar hayvanları için tasarlanmıştır ve diğer adam, ben Reich düşünüyorum nereye enerji Alourgun kozmik bir enerji türü olduğunu sonra oturup genişleyen büyük (primer eter) hava ve gökyüzü ve yerçekimi ve biyolojik ifadeler, duygular ve cinsel arzuların renk sorumludur. . Hayati (aura) Aura etkinleştirmek için yardımcı Fonu kapsamında Vtaatkatv biyo-enerji kozmik (Alourgun), belirli bir gün için tahta bir kutu içinde basit hasta ilkedir Oturma: bir toplanma noktası (bileşik Alourgun) varsa, bu hareket eden enerji aşmak olmalıdırdurgun enerji (DOR) üzerinde (dinamik Oregon).

- Derleme Alourgun cihazlar elektrik direnci yüksek derecesine demir metaller ve yalıtkanlar katmanları üretilmiştir.Cihazlar büyük ve içi boş olan elektrokimyasal kapasitörler Kondansatörler benzer, Reich karmaşık Alourgun içinde oturan kanser ve diğer hastalıkların tedavisi için bir yol gelebilir inanıyordu. Ne yazık ki, basın ele zaman o söylentilere dayalı olmayan kontrol fon Thaajat milliyet oluşturmak için cihazlar olarak nitelendirdiğini belirtti.

- Çarçur sonra bulutların arasından yağmurun oluşumu teşvik ve hava Alourgun enerji akımları idare edebilmek iddia son bilinen sözde "evcil çizmek" CloudBuster vardır. O vakum tüpleri büyük ölçüde Yüksek Vakum tüpleri üzerinde yapılan testlerde nerede Bu tüpler gibi nispeten çok düşük gerilim etkisi altında gazlarda iyonları (iyonları) oluşumunun bir durumda sahip olarak anormal etki gözlenmedi. D olarak iddia etti. Reich kuraklık bir süre içinde Arizona ABD devlet için bir görev sırasında, o tanımlanamayan uçan nesne UFO UFO ve görüş dikkatini veya Asthoudarhm getiren bu Oregon rolünün varlığı dikkat çekti.

 Dr Reich bu enerjiyi enerji dönüştü ve kısaltma DOR ile sembolize edilen "ölümcül Alourgun", enerji, bu tür ölümcül ateş olabilir keşfetti. Veya Deadly orgon Radyasyon, DOR enerji ve zararlı Alourgun olmayan bir doğal oluşturur. Bu, Dünya'nın atmosferi farklı yerlerinde dağınık ve bu ölümcül noktalar ozon alanı olarak artmaya devam eder.DOR statik olmayan animasyonlu enerji ve atmosfer hem de doğal Alourgun tarafından ve yaşam organları içinde biyolojik olaylar, (metabolik) ciddi engel. Açık mavi veya gri görünüm, DOR etkilenen bölgelerde, koyu görünüyor süre gökyüzünde görüşmek için doğal Valourgun ve bazen de koyu mor veya siyah olma eğilimindedirler.

Alourgun doğal enerji sürekli hareket ediyor, akan taze, güncel, ya da yaşam ile pırıl pırıl.DOR statik ve saldırgan iken. Zihin DOR musallat atmosfer durgunluk her türlü kirlilik için savunmasız hale getirir.Nüfuslu alanlara yayılan olduğunu duman DOR nedeniyle durgun gökyüzü görünür. Hayvan ve yoğun bu negatif enerji, özellikle hassas olan bitkilerin enerji Alourgun dış (Aether kozmik) alanında dayanır (metabolik) biyolojik olaylar, ciddi bir dengesizlik yaşayacaktır bu hayatının unsurları desteği (eter ile kişisel etkileşim yoluyla) ve hayatta kalma sürdürmektedir. Sürekli maruz kalma ve bu negatif enerji devam biyoenerji alanlarında büyük bir dengesizliğin sonucu olabilir ve bu nedenle ölüm kaçınılmazdır.

Belirli bir şekilde enfekte atmosfer Pal DOR ölüme maruz ağacı aşağıdaki gibi özetlenebilir: ağacın doğru üstten DOR polarizasyonu. Böylece ilk bölüm pw negatif enerji ağacının üst bölümüdür olur. Tatf kağıtları ve ölmek ve solmaya başlar, kabuk soyma. Şube başkanları doğru uzanan, ve ağaç, etkilenen aşağıdaki bölümün üst genellikle. Koyu renk bir dalin başlarına kabuk açma ve sonra kaybolur. Ağaç dışarıdan içeriye yukarıdan aşağıya doğru ölür ve.DOR siyah renk eğilimli kayalar dönerek ağır odaklı alanlarda. Siyah noktalar şeklinde başlayan küçük, sonra kaya yüzeyine daha fazla alanları kapsayacak şekilde genişler.

 DOR bu işin özel Reich tarafından kaldırılır Bundan sonra, birikir ve dışarıdan cihaz üzerinde yoğunlaşır. Ve bu konsantrasyonları hayati tehlike olabilir.Çalışmalarda belirtilen ve Reich'ın çalışmaları bu konuyu ele bütün bunlar alınması gereken bazı işlemler vardır. Reich ve dedesi göre, Alourgun tüm zamanlarda ve yerlerde var olan tüm biyolojik süreçlerin temelidir. Ve prensip bir galaksi itibaren aynı olduğunu kaydetti vardı .. Aşağı hücre veya mikroorganizma seviyesi.

1941 yılında d. Reich bunu tartışmak istedim önemli keşfi hakkında bilgi verdi amacıyla fizikçi Albert Einstein (görelilik teorisi) bir mektup yazarak gönderdi. Dr. Reich, Princeton profesör ziyaret etti ve yaklaşık 5 saat konuştuk, o montaj Alourgun test etmek için kabul dünya Einstein'ın Alourgun fikrini kaldırdı. Bodrumda bir ziyaret Thanihqam Einstein test cihazı montaj Alourgun üzerinde laboratuvar Reich bu, bir ısı kaynağı olmayan bir cihaz içinde ısısında artış kaydetti Einstein şaşkın ne Reich Bankası Einstein gönderilen bir mesaj, enerji Alourgun kaynaklanan sıcaklık değişimi, kendi deneylerinde bilimsel topluluğun güvenini kazanmak için bir mesaj Alourgun Einstein ilk adım ile Reich fikri nasıl sıcaklığı olan hiçbir açıklama olduğunu söylediğini iddia etti. Ancak Princeton'da Einstein'ın arkadaşları bir sonraki tartışmalar deney yorumlama d. Reich ve Einstein arasında 5 yıl boyunca devam rağmen enerji Alourgun varlığı hakkında Reich çabalarını engelleyen daha Einstein tarafından onaylanan konveksiyon akımları sonucu fenomen yorumlanır.

Arıtma cihazı kolektör enerji Alourgun ORAC sonra saf suda anormal efektler yaratmak ele "XX" olarak bilinen deneyin. Biz enerji Alourgun doğasında yaşam enerjisi canlı organizmalar için benzer şekillerde hayata kendini organize edebilir ki "Reich" açık kanıtlar bulduk, hücrelere benzer dakika formları görünür ve adı "Albaionat" Bions tarafından ateş hayat ve hayat dışı arasında bir bağlantı, temsil gibi görünüyor.

Sistem değerlerine bir tehdit ve Enstitü Orgonon Orgonone ancak Komünist hattı ile Reich sempatizanı tarafından yönetilen Soruşturma Federal Bürosu kabul anda ABD'de güç tasarrufu kurumlarının vizyonu ile (liberal) aşırı özgürlük çatışma vizyon Reich bulmak için 1947 yılında daha sonraki soruşturma başarısız komünizm ve Reich ya da arkadaşları arasında herhangi bir ilişki.

1954 yılında Reich ve enstitü hala bir dava Enstitüsü tarafından ya da Amerika Birleşik Devletleri, onun üzerinde mahkemenin kararını ihlal d. Reich gözaltına alındı​​, aynı yıl arasında yükseltilir fikirlerin yayınlanan ekipman herhangi bir transfer durdurmak düşündüğünüz zaman güç tarafından kaldırdı yetki için bir tehdit temsil edildi bu şikayet. Reich mahkemenin kararını ihlal kabul edilen araştırma konuları olarak yayınlanmıştır ve onun mahkum edilmesi hapiste iki yıl hapis cezasına çarptırıldı

- Cezaevinde kaldığı süre içinde Ergonon Enstitüsü Gıda ve İlaç İdaresi FDA yapılmış ve Reich sadece kanser tedavisi için teşvik bir şarlatan olduğunu ve ekipman montajı argon yok ve enerji Alourgun ilgili kitap ton yanık buldu.

- Reich nedeniyle yüreğinde kesintileri (60 yıl) uykusunda öldü ve Pennsylvania 3 Kasım 1957 yılında bir hapis cezası yerine getirilmesi sırasında ve Oregon gömüldü. Onuruna bir kitap psikolog yayınlamak değildi.

Bir efsane olduğu gibi satmak Günümüzde yayılmış mağazaları ve web sitesi bir hiyerarşik kristal formları ve mühendislik hiyerarşi form ve malzemeler bu enerji Alourgun hayati toplamak için etkili bir araçtır, kuvars kristallerinin üzerinde bu formları içeren söyleniyor, burada, bu elektronik mağazalarımızdan birini ziyaret edebilirsiniz bu nedenle hayati kuvveti (Alourgun) artan piramit rolü şekil ve Mısırlılar (çürüme vücudun tasarrufu için) nereye ölülerini kurtarmak için piramit kullanılan iddia, dedikleri gibi, ama son zamanlarda Busters Mit mitler mücadele ve Discovery Channel Discovery televizyon sunulan bir ekip programı tarafından yapılan bir bilimsel deney bir efsane olmadığını söyledi temelsiz, bu formları hiyerarşik olamaz (altın oran) ve elma ve ya jilet içine koymak keskinleştirmek çürüyen önlenmesi gibi.

      

No comments:

Post a Comment