Sunday, January 8, 2012

Roswell olayı sır

1947 yılında ve o atmosfer Shawwa'nın, vizyon ve açıktı zamanda, uçak 3000 metre çalışma ışıkyükseklikte parlıyordu (Flash) de, Washington eyaletinde dağların yükseklikleri üzerinde uçan,Kaptan Kenneth Arnold tarafından yönetilen küçük bir düzlem tipi hafif iken gibi olan KennethArnold, bu kaynağı görmek için gökyüzü inceliyor ışık kullanıcılar grubu parlayan 9 uçak ve metal nesnelerin oluşur!Anda neredeyse üç kat herhangi jet uçaklarının maksimum hız için eşdeğersaatte 2.600 km Tahmini hızı.

Olayın çeşitli yerlerinden benzer raporlar bu görüşleri (UFO olarak bilinen bilinmeyen uçan nesneler için) dünyada türünün ilk değil, aynı zamanda yeni bir fenomenin doğum ilan değildi Amerika, semalarında Biz son derece şaşkın ve sırdır hala dolaşan başladığından beri. Belki de Roswell olayı fenomen tarihinin ve ünlü iddia edilen New Mexico çölündeki tabak kaza uçan ve araç kalıntıları ve yabancıların ceset! Askeri yetkililer daha sonra bir basın toplantısı ile açıkladı: "Roswell de filo Sekizinci Hava Kuvvetleri bir dizi bombardıman uçakları da şanslı istihbarat subayı uçan daire almak için dünden beri yemek uçak Aslında birden çok söylentiler oldu." Haber başlıkları başladı diyor ki: "Hava Kuvvetleri sahip daire uçan!"

 Ama bu açıklama sadece 24 saat sonra, ordunun hikaye ve "uçan daire" olduğu düşünülen UFO, aslında hava koşulları yakındaki bir çiftlikte düştü izlemek için bir balon (balon) olduğunu söyledi. Anahtar tanık, Binbaşı Jesse Marcel istihbarat subayı kaza yerinde gitti ve enkaz toplamak ve dışarıdan görünen ama son derece katı kırılgan bir görünüm ince metal olarak nitelendirdi. Bu Kkhcb balsa (hafiflik ahşap özet) ve kesilmiş veya yanmış olamaz. Benzer tablolar ile bu ifadeyi sağlık inanan birkaç dışında kamu tarafından ciddiye alınmamıştır zaman göz ardı edildi.

 Olay Roswell geçen hafta aynı zamanda yemin sonra temel komutanı Albay William Blanchard, bir düzen, 2006 yılında litre Haute öldüğü konferans düz çökmesi olayından sonra basın dedi adam sözlerini Teğmen Walter Haute, 1947 yılında hava üssünde bir halkla ilişkiler görevlisi sonra daha şaşırtıcı bir yöne Testere onun ölümünden sonra kadar ifadesinde sırrı için tespit olmaz.Geçen hafta metin için tespit ve meteorolojik balon hikayesi gerçek hikaye örtbas etmek için kurgu olduğunu ve bu olmuştur yılında ordu tarafından bulundu hangi amaçla depoda bekletildi

O tüm uzay aracı görmediğini ekliyor, ama yabancıların organları ilk tanık olan canlılar hakkında konuşuyor değildir. Hanouti yerel Glen Dennis de Roswell de yetkililer kısa bir süre kaza uçan daire sonra onunla temasa geçmiş ve tabut küçük Kahjam çocuk sayısı getirmek için sordum ifade etti ve o temel geldi Nesnenin kuşlar bilinmeyen (UFO) kaza bulundu olduğunu (daha sonra kaybolduğu) ona hemşire söyledi Uzayda gibi insanlar küçük canlıların organları! Aracın kalıntılarının incelenmesi, ancak, o yararlı canlıların cesetleri gördü ve L Haute üssün komutanı William Blanchard ve filo Komutanı Sekizinci Hava Kuvvetleri, Genel Roger Ramsey tüm katıldı nerede bir üst düzey ona hazırlamaktadır toplantı söz ettiğini iddia litre Haute sadece tanık kalır

 Haute-litre ve o toplantıda ve Atfhsoua için katılımcılar üzerinde uçan daire kalıntıları kendilerine yapılan malzeme tespit edebilmek onlardan biri değildi dağıttı. Ayrıca yerel halkın önceden etkisi yerde biliyordu, çünkü o bir basın toplantısı olduğunu söyledi, ancak aracın daha adet sol açısından daha önemli için diğer Active bilmiyordum. Plan ikinci en hassas olduğu kapatmak için yerel bir çiftçi tarafından keşfedilen ilk sırada, içinde çökmesi olayı ne onaylamak oldu.

Aynı zamanda bir büyük veya küçük olayın izlerini ortadan kaldırmak için birkaç ay yayılmış moloz kaldırma işlemi normal olmadığını tarafından o kalan tüm parçaları için alan gezdi ve herhangi bir iz veya işaret silinmiş burada., Ordunun Oaqrad süreci Albay almak için nasıl da bize Haute söyler Haute oluşuyor binaya Blanchard No 84 Roswell bir depo ve ben aracın kendisini görmek Haute şu şekilde açıklanmaktadır:. metal oval ve 1,8 metre ile 3.6 den 4.5 metre uzunluğa kadar. Ayrıca bu pencere veya kanat ya da diğer uçak bulundu gibi kuyruk olmadan söyledi.

Yerde iki ceset kısmen (polyester, suya dayanıklı kumaş) Baltarpaulin kapalı gördüm. Ve alışılmadık Tberh edildi 1,2 m ve başlarını uzunluğunda olduğunu söyleyerek onları açıklar.Sonuç kadar ifadesinde sonunda: ölümünden önce birçok röportajlarda, kendisinin rolü yoktu gizlediğini Walter Haute ilgili en ilginç "ne şahsen Btfhs araç ve uzaydan gelen öncü ekip bir tür olduğuna inanıyorum" bu iddialara göre yetkili! Gerçekten şöhret istiyorsanız bile hayatında araç ve organlar için ortaya oldu! Alay korkuyor? Ya da ölümünden sonra ifadesinde bir yatakta ölen insanlar tarafından yapılan itirafların bir tür oldu?Olayı örtbas etmek için çalışmış kim ya da sonuna kadar sadık olan kişiler mi?!

Çünkü Temmuz 1994 ve Genel Muhasebe Dairesi bir isteğine yanıt olarak olay Roswell doksanlı yıllarda ciddi baskı altında ABD hükümeti, Ordu Sekreterliği Bürosu başlıklı Roswell hakkında bir rapor yayınladı "gerçek ile kurgu arasındaki New Mexico çöl," Raporda bu olay Roswell ile ilgili proje Moğol, bir proje süper gizli balon Alttm belgeleri sadece kamuflaj bir hikayeydi. balon zamanda Sovyetler Birliği tarafından yapılan herhangi bir nükleer testler için önleyici herhangi bir kanıt için casusluk amacıyla atmosferde yüksek uçarlar ve sensörler ve cihazlar ile donatılmış kullanır, ancak uzaydan yaratıklar hakkında hiç bir gerçekleri gizlemek değil . Ayrıca, o aslında "test mankenleri" balonları çıkarıldı söyleyerek, yaratıklar toplanan cesetlerinin varlığı insanlar tarafından teşvik iddiasıyla Hava Kuvvetleri şüphe yayımladığı ikinci rapor kaldırıldı. Tabii ki, şüpheciler olayı L ve Haute bıraktığı sertifikaları almayacağız.

Ve son olarak ... Roswell olayı şaşırtıcı bir hikaye kalır, ama bir dizin değil. 60 yıllık bir süre olmasına rağmen hala gizemini Roswell sırrına kefen konumundadır.

 

No comments:

Post a Comment