Sunday, January 8, 2012

Mısır Zeibaq Efsanesi

Halk edebiyatının en ünlü isimlerinden Ctar.Kahraman hikayesi işi yapmak ya da düşman üstesinden gelebilmek ya da beladan kurtulmak ya da korku olmadan değerli bir şey bulmak için yetenek testi. O çocukları yerine popüler bellek Fodathm adlarını çıkardığı Ctar birine iki kardeş ile başarılı başarısız üçüncü oğlu, bu masal kahramanı haline gelmiştir. Bu hikaye böyle Bağdat'ın sağlayıcıları gibi yönetim en üst düzeyde, üzerinde çivi genel olarak çatışma içinde.

  O Savvy unsurlarının tamamlanması üzerine hikaye Zeibaq için çalıştı ve bilgi, yetenek ve tecrübeye sahip olmalıdır. Böylece "haydut Delilah" ve "Ali Zeibaq" sağlayıcıları Bağdat veya arasındaki çatışma kahramanın zafer terimi olarak bilinen test bir dizi dizisidir elde etmek anlamına gelir "manipülasyon." Ve annelik ya da anne veya anne anne ve özelliklerini gösterdikleri durumunu mercek altına alan destanlar bazılarını ortaya çıkan Mısır Zeibaq hikayesi ayak uydurmak ideal sağladı

.Ikincisi doğduğu yeri bulunmayan kapış ait olduğu ve bu çocuğun öyküsünde annelik el-Zahir Baybars biyografi farklı idi.Masalı "Ali Zeibaq" anne hayatı boyunca oğlu bakım ve bulunduğu veya hangi muhalifleri tarafından imzalanır daha ikilemleri kurtulmak içinde.Aynı zamanda kılık ve erkeklerin oyun oynamak ve yük ana edebiliyoruz hangi .. Ve davranışlarının yarısı gibi dişi aslan yapmak, oğlu için bir vahşi sonuna kadar korunabilir.Başlık Zeibaq hareket şekli ve hızına sahip ve onu yakalamak için zorluk yeteneğini elde edildi.

No comments:

Post a Comment