Sunday, October 30, 2011

Μέθοδος καλάθι για την παρασκευή των αλκοολούχων ποτών

Που αναφέρεται στο βιβλίο "Ο γύρος του κόσμου σε 200 ημέρες» του συγγραφέα είναι γνωστή ως Anis Μανσούρ, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ινδονησία αξιώσεις μέθοδο της οποίας η δημιουργία μιας συνόδου ταχυδακτυλουργικά με τη χρήση ενός καλαθιού, είναι ο τρόπος με τον τύπο των μέσων ενημέρωσης μηχανισμός Klouh Aluiga όπου η κίνηση μολύβι και χαρτί για να γράψετε τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που έβαλε στο «πνεύμα έφερνε στο μυαλό" αντί να χρησιμοποιήσετε το δείκτη στην παλέτα Albulanceto Aluiga, η ακόλουθη παράγραφος που περιέχονται στο βιβλίο για το θέμα αυτό:

 Καλάθι Καπέλο .. Καλάθι με πολύ συνηθισμένο. Βάλτε το μακρύ κομμάτι ξύλου, με τη μορφή του σταυρού, και να θέσει στο Σταυρό T-shirt. Top T-shirt και μια πολύτιμη εικόνα του χρώματος προσώπου σε χαρτί και να θέσει στην κορυφή του κεφαλιού του θυμίαμα μπαστούνια και τοποθετήστε τα σε ένα μικρό καλάθι στο μπροστινό μέρος του το προβάδισμα. Τοποθετήστε το στυλό ανάμεσα στις οπές, μπάσκετ, μπορείτε να το καλάθι, έτσι ώστε εσείς και ο φίλος σας στις παρυφές των δακτύλων, από την άλλη τους συναδέλφους να κρατήσει το χαρτί μπροστά από το στυλό, το θυμίαμα, φώναζαν λέξεις: Jalan γεγονός .. Jalan Pace. Και μπορεί να διαβαστεί σε κάθε φως, ή έτσι άκουσα τα λόγια ενός θρησκευτικού ... τότε ένα λεπτό αργότερα, θα δείτε οποιαδήποτε Tndfh μπάσκετ προς τα εμπρός και να γράφουν τη γλώσσα της ψυχής, που τους έχει πλήξει Μπορεί μιλώντας υποδοχή, να ζητήσει από σας και θα απαντήσει -.; Γραπτώς - ρωτήστε στη δική τους γλώσσα .. από το πνεύμα με το οποίο θέλετε .. Παρακολουθήστε μακριά .. "

Είναι η ζωή που είδα την ψυχή της γραπτής γκαζόν πέθανε στην πόρτα του τελετουργικού. Named Mahmoud Saleh .. Λέει αστεία .. TCT είναι πολύ παλιά, και δεν Nsamaa ποτέ, και φαίνεται ότι εργαζόταν Knassa ή πωλητή λαχανικών στο Κάιρο, η κουλτούρα που δεν υπερβαίνει ότι .. έχει παρατηρήσει το καλάθι γραμμένο σε αργκό πολύ Σημείωση:. Δύο μεταφέρουν ένα καλάθι, δύο Ινδονήσιοι δεν ξέρουν αραβική λέξη που ένα! "

No comments:

Post a Comment