Wednesday, December 28, 2011

Mısır iyi efsane doğurganlık

Yukarı Mısır Medinet Habu Batılı sivil Luksor Firavun Tapınağı'nın avlusunda geleneksel olarak bu iyi görmek istiyorsanız, ittifak bakan bitki her iki tarafında kapı ve aşağı merdiven girip su durgunluk sonunda eşikleri ile kaplı ", iyice karıştırın" adlı bir de korkutucu insanlar var. Bu, tüm iyi taşlarla kaplı ve çok iyi korkunç adaletsizlik bazı ve çatlaklarda dispels ışığın iyi gizlice kiriş çatı bir delik yoktur, büyük yarasalar yaşamaktadır. Efsane kadınlar kadar çocukların çok iyi alınır ve orada sert erkeklerden iki erkek ile inmiş ve kadınların bilgisi olmadan, iyi düşüş iyi delik, taş yükü ile atmak için yurt dışında bir kişi atanmış ise bunu korkarak, onları tutmak için iki erkek yanında, suya yakın yerlerde oturup olamaz o var. Ve yüksek sesle ve şiddetli su kalmayıncaya kadar suya taş atmak için aynı ölçüde korku ile, kadının yüzünü ıslatır ve sonra gebelik bozar.

Konuyla ilgili birçok popüler hikayeler oluşturulması yeterli popüler hayal rol oynar o da Firavun ruhu olduğunu ve iyi, o giyindi Firavuncu alanında dolaşan ve altın sürahi ve Tsta tutun ve o sadece gece sadece Aalghemra gördüm gece bazı gördüm. Yaşadığı söylendi

Bir çalışma pek çok sabit sosyal araştırmacı ruhsal Ezz El-Arap Abdülhamit tarafından hazırlanan ve bu ziyaret etmeye çalışmıştı ve doğum verdik. Kadınlardan biri ve ona onu sıcak doktorlar da kızı ve kabul etti ve hiç ya da kocası tarafından olsun, üremesini önleyen, ancak ziyaretin ardından hamile ", iyi karıştırmak" ve doğurdu olduğu sağlık raporları analiz söyledim.

Araştırmacı bu ortamda eşik seviyeleri (iyi, heyecan) oturmak üzere yapılandırılmış kadın daha manyetik uyku gibidir korkunç bir fenomen yabancı Kalkhoariq ve mucizeler gibi görünebilir yapmak için manevi gizemli mümkün titreşim nesil bu koşullara katkıda bulunabilir korkutucu olduğuna inanır, ama bilim açıklamalar için de olabilir yoğun korku, kadınlarda hormonal değişiklikler bir rol oynamıştır bir şekilde çocuk sahibi olma yeteneğini etkileyen ve en doğrusunu Allah bilir.

Kadınlar Pazartesi günü gün batımında etrafında yedi kez meydana gelirse terk edilmiş bir mezar içinde uyuduktan sonra hamile kaldım ve o kadın Yukarı Mısır Qena Valiliği şehirde QUS kutsal olduğu iddia edilen, gebeliğin hemen öncesinde ortaya çıkabilir.

 

No comments:

Post a Comment