Friday, January 6, 2012

Bölümü Delfosse yanma

1971 yılında meydana gelen durum, Delfosse kasabasında ve fiziksel kanıtların durumunedeniyle tanımlanamayan uçan nesneler (UFO) olgusu tarihinin en iyi belgelenmiş durumdabirinin Kansas eyaletinde bulunan ve zamanın geçişi rağmen sorunu bir tek ayırt edici özelliklerikalmıştır olaylar:

(Ron Johnson), 16 yaş, köpeği ile birlikte aile çiftliğinde sürüden bir koyun cızırtı kaybetmek bir göreve (Kar Topu) adlı rağmen gece mantar şeklinde UFO görmek için sürpriz olmuştu. BuAleoffo metal yakındaki bazı ağaçların duruyordu (Ron) ve 23 metre sonra üzerine tıraş oldu.

Neredeyse yerden 50 cm hareketsiz yüksekliğine bağlı olarak vücutta çok renkli ışıklar vardı. Deneyin (Ron) yakından bakmak, ancak araçtan yayılan ışıklar o Aleoffo herhangi bir kesin detayları tespit edemeyeceği noktaya şiddetli parlama oldu. Cesedi o moda eski çamaşır makinesinin neden olduğu titreşim gürültüsü gibi olarak tarif gökyüzüne doğru yükselmeye Aleoffo başlayan bir ses vardı ve yaptım da çok hafif ölçüde altında parlak oluyor ki (Ron) söyledi (Ron), parlaklık ışık yoğunluğu neredeyse kör.

(Ron) açıkça tekrar kaçtı ve annesi (Irma) ve babası (Dorel) anlatmak için eve koştu görmek, o zaman o çok yüksek Aleoffo oldu ve olabilir ne yurt dışında babam (Ron) Aleoffo görmek için koştu ve boyutu gibi kaybolur önce hızlı bir bakışta görmek başardık benzer boyutlu sanal ay neredeyse. Yaralı (Ron) ve onun çok onları daire (bir daire) görmek için sürpriz otopark altında yerde parlayan ve tamamen Aleoffo sinek olduğunu. O bölgede ağaçların bazıları garip parlak.

Zemin üzerinde parlak aile üyelerinin alan anlayışı ve onlar ", bu kristal gibi yumuşak ve yapışkan toprak kristalize gibi bir tabaka gibi garip bir şey" olarak tanımladığı ve (Erman) bacak tozu almak için çalıştığı zaman onun bacak yanı sıra uyuşmuş parmakları ve yaymak uyuşma vurdu zaman alan dokundu ve birisi kayıp duygusu vurmak gibi hissetti söyledi. Bir daha ya da döner Aleoffo olarak bilmek kadar bir süre için aile (Johnson) bekledi, ama artık artık Aleoffo.Aile üyeleri ertesi gün sabaha kadar o geceyi ve ardından halka yerine döndü ve bir gece önce olduğu gibi hala edildi bulundu.Yüzeysel ve derin çünkü o gece düştü ıslak yağmur daire içinde toprak parçaları ise sürpriz bir nedeni olarak cüzleri dış (daire dışında), kuru (arazi) olarak toprak.

Ben aile bir araya geldi (Johnson) Bayan (Thadia Smith), gazete Delphos Cumhuriyet toplulukları için bir muhabir.Halka yere aile yazışma (Johnson) eşlik etti ve ben şu raporu yazdı:

"Daire açıktır ve açıkça görmek kolaydır. Toprak kuru ve bir tabaka oluşmuş gibi. Toplam çapı veya halka 2.50 m, neredeyse orta daire içinde toprak ve son yağmurlar nedeniyle dış bölge çamur. 31 civarında cm ve renk açma içinde devre bölgenin toplam genişliği kuru bu yüzden. tamamen parçalanmış olarak ve iniş sırasında kaza ya da kalkış UFO yakın kırık ağacın etkilerinden görünüyor. "

Basın muhabir (Smith) Emniyet Müdürlüğü devriye Kansas eyaletinde ve olayda karayolları bildirilen olay, Bölüm verilen (Ainlo) aşağıdaki ifadeyi araştırmak için belediye başkanı (Enlow) ve yardımcısı ve bir polis devriye (Iaquer) idi:

"Biz ortada bir deliği olan yuvarlak kek benzer yuvarlak gördük. Devresi tamamen kuru olduğundan ve her yerde çamur sınırları dışında bir daire vardı. Tamamen yerinden sökülüp ağaç ve ağacın kırık dalları vardı."

Aşağıdaki basın belediye başkanı (Ainlo) dedi ki yeni bir aile (Johnson), onaylamak için son ilerleme görmek için tıklayınız:

3 Kasım 1971 günü yaptığı 2 Kasım 1971 günü sabah 7:30 da gördüğü Polis Şefi (Leonard Simpson) için şehirde Sokak No 416 (Ergaal) (Minapouloas) Bina (Lester Aanzbergr) ikamet söyledi Nora düşüş dikkat çekici Delfosse alanında üzerine gökten "

Dairenin bölgesinden toprak örnekleri almak ve toplamak için araştırmacı (Ted Phillips) Aleoffo onları indi gerekiyordu ve 7 bağımsız laboratuvarlar tarafından analize tabi ve ne yazık ki sonuçlar malzeme bileşenlerinin doğanın tespiti için belirleyici değildi bu testler ve doğuştan gelen benzer kompozisyon maddi varlığının tüm gösterdi olduğunu akkor daire alanı hala etraflarında olup biten bir tartışma konusudur. Ancak, Billy Booth, araştırmacı ve fenomen Aleoffo eğitim ilgilenenler birine göre bu: "parıldayan, hikaye daire (Delfosse) - Kansas State Eğer aile içinde bir çiftlikte bu bölüm için herhangi bir nedensel normalin altında suçu koyamazsınız tüm Aleoffo tarihinin kanıtları izlemek için en iyi durumlardan biri (diğer bir Johnson). "

UFO izlemek için 4 gün (Ron) sona ermesinden sonra, gözlerini ve kriz baş ağrısı (Ron) ağrı hissediyorum ve hafta boyunca birden fazla kabus zarar ve daha sonra Aleoffo ile olan çatışma bu yana olağanüstü bir yetenek (duyusal üzeri) elde iddia ve iddia kısa bir süre sonra Wolf-Kız vahşi kızıl saçlı ve onlara dokunmaya çalıştı kaçtı ve dört listeler üzerinde çalışan vardı yırtık bir ceket giymişti ile UFO deneyim Mstizbh kiz view!

 Bu kapasite (Ron) bu olağanüstü iddia gelmek nasıl belli değil! Ancak söyleyerek gerçekten dürüst ise, üç yıl aynı şehirde (Delfosse) de olay Aleoffo önce aile ve diğerleri tarafından görülen aynı kız Almstizbh Stots nedir? Aynı kız olmasına rağmen mi? Bir çocuk, terkedilmiş evsiz ya da garip bir yaratık bir olay Aleoffo bağlı olarak mı? Ya da vahşi bir kız ve olay Aleoffo sadece Okdhuptin öyküsü her iki?

Onu kurt hikayesi çocuklar yerel nüfusun tamamı (belki yorgun hissi nedeniyle) tarafından icat ve hikaye insanların dilleriyle kontrol ve Thblbelt dışarı çıktı olduğu son arama göster. Ve belki de dönüş ile fabrikasyon bir sarışın kız Almstizbh ile yüz hikaye (Ron Johnson) esinlenerek.

 Ve Mstizbh Wolf-kadın düşük bir kurt şeklinde olan bölünmüş bir anne olduğu üst kısmında etiketli olduğu gece de gezme bir kadın ile bir çatışma için Alabama eyaletinde yakın bölgelerde ikamet iddiasıyla 1971 ilk bahar kadar uzanan garip son raporu oluyor. Polis, iletişim ve raporlar olduğunu araştırmak için çalıştı ama kesin bir sonuca popüler bellek (folklor) gömülü imal yatıyor veya yaratıklar olarak bu kez şaşırtıcı değil ulaşmadı.

 

No comments:

Post a Comment