Friday, January 6, 2012

Boş dünya teorisi

Biz jeoloji kitapları okumuş gibi içinden sağlam ve dünya gezegen üst üste yığılmış kaya katmanlarından oluşur, ancak bazı bilim adamları içinden boş Toprak, ancak zeminde gelişen hayatın varlığını iddia inanıyordu ve bu McCann Nazi Almanlar olduğunu hepimiz farkında ve Hitler sağlık inanıyordu. ve günümüze başkanlığında, orada bilim adamları hala ve sağlık grupları bu teoride inanıyorum.

Halley kuyruklu yıldızın kaşifi - - toprak oyuk teorisi hakkında konuşmak için ilk Astronomik Ligi (Edmund Halley) ise, şekilde görüldüğü gibi zemin üç kat bizim toprak altında olduğu manyetik alanın zemin yaptığı çalışmanın ulaşmak, her katmanı hava sahasını özel bahsettiğim (Halle ) bu karasal yaşam ve çok kalabalık ve atmosfer aydınlık ve parlak bir ışık kaynağının bu sınıflar.

 Daha sonra, on sekizinci yüzyılda multimedya katmanlarının teorisini geliştirdi ve içi boş bir katman oluşturan dünya İsviçreli matematikçi (Leonard Euler) çıktı, geri ve 600 mil çapında tarafından sıcaklık ve ışık (güneş) elde edilir , diğer kültürleri canlı Şekil II gibi, ortasında buldu.

Oyuk dünya teorisi hakkında konuşun (toprak içbükey teorisi) denir en şaşırtıcı teorisine kaçınılmaz olur ve bu teoriye göre, biz ve toprağın yüzeyinde yaşayan organizmaların ve dinlenme evrenin zemin dışında bir ve değildir:

Birçok Alman yazarlar bu teori hakkında konuşmak kitap yazdım, Hitler bu yüzden adaların biri olan bilim adamlarından biri gönderilen tarafından ikna edildi - İngiltere'nin yüz uygun olarak ve ona bir teleskop bir kameraya sahip ve yerleri onlara İngiliz misyon ve casus ateş gökyüzüne dikey yönelik koymak emretti.Mısırlılar, Dr Mustafa Abdul Kader, içbükey arazi modeli üzerine bir çok çalışma gelişiminin en önemli matematikçilerden biri de Dr Mustafa teorisine göre, gerçekçi hesap ağırlık ölçümleri dikkate alınarak ve ışık çizgileri en yakın, ışık bize dünyanın küresel olduğuna inandıran düz çizgiler dairesel yolları değil, seyahat edenevrenin ortasında sıfırdan hızlandırmak için evrenin ortasına kadar tüm bu yakın yukarıdan ve ışık hızının altına fotoğrafını ve nesnelerin uzunlukları en azından evrenin merkezine doğru Artfna kadar. zaman

Bu evrenin mevcut anlayış toprak sadece önemsiz küçük bir gezegen ve yıldızların ve göklerinDev, dünyanın önemli ne de yıldızlar ve gökyüzü daha az önemli daha az değildir yeryüzündeiçbükey gerektirir teorisi ile karşılaştırılabilir kabul, ancak içerdiği dikkati çekiyor ve biz Kuran'dabulmak Kutsal Tanrı Yüce her zaman yer Mkaronta cennet söz ve önemi açısındanMottagarepettan olduğunu ve en söyledi eğer: (göklerin ve yerin Komitesi) toprak gökyüzü içinhatırlamak ve bize batı teorileri söylemek için çok küçüktü, o yüzden Tanrı'nın yeryüzü gökyüzü ile birlikte söz! !

Ve benimle umutlarını bu ayet: (Ey cinler ve insanlar size ki, gökleri ve yeri Fanfzu değil siz,ancak otorite ile arasında Tnfzu çapları ki), Allah anmak (gökler) notu ile çap zor erişim eşitgöklerin çapları erişmek zor mudur (toprak ülkeleri) dedi toprak? Bu durum elde edilebiliryalnızca Dr Mustafa teorisinin geçerli olduğu varsayımı
!.

 

No comments:

Post a Comment