Monday, January 2, 2012

Büyü ve ilgili semptomların olması

Out gerçeği başka, ve sihirli sihirli döviz şey hiç göz alır bile gerçeği ile, aynı zamanda bulur düşünüyorum ve Sonra onu teşvik ve düzenlenir. Görmüş ve büyücü tarafından sözlü veya yazılı kelimelerin fiziksel olarak mağdur ya da kalbi ya da beyni etkilediği ona doğrudan değil değil , onu öldürdü ve hasta vardır ve onunla eşi Fimnah ilişki için bir adam alır ve bir karı koca arasında fark ne gelen ve bir diğer nefret ne gelen bazı. edilir

Büyü ve el çabukluğu ve büyü ve büyücülük arasında karışıklık çoğu zaman birbirinden farklı bu şartların tümünü ile eşanlamlı olarak sözcüğünü kullanın. Fajfah el not edilmiştir imkansız bir şey ilham olduğunu eğlenceli bir sanat olduğunu ele beceri ve hafiflik kökeni değiştirin.Diğer şarlatanlık o bir kişi istediği ve bu büyük olasılıkla indirim veya güç erişim kurtulmak ve büyü ayinleri sürecinde genellikle olmak istediği değişiklikleri yardımcı olmak için görünmeyen güçler Asthzar yetenekleri ile Maiatkd dayanır.

Gerçek sihir, büyücülük ve mecazi sihirli hayali: bilginler büyü çeşitleri söz, onları sekiz çeşit üç çeşit olarak söyledi sözde.

 Ve gerçek ve hayali sihirli kapsamına girer:

1 - anten sihirli: Magic hava akımına maruz kalan daha fazla rüzgar büyü etkisi artmıştır geçti.
2 - Su sihirli: deniz, nehir, kuyu atılan büyü ve su yollarına
3 - Yangın sihirli: Magic gibi fırın olarak ocak veya fırın yangın, ya da yakın bir yerdedir.
4 - Magic Turabi: Kalmkabr toprak yollar ve evler gömüldü.

Ve bu dört tip kapsamına girer:

1 - yemiş ve içecek: Ne en büyü türleri üzerindeki etkisi ve onun Almhmom gibi büyülü ve vücut üzerinde püskürtme ile yiyecek ve içecek yapar.
2 - Almhmom: Ne kafasını karıştıran veya parfüm ve tütsü iyi eserlerinde.
3 - yapılan: düzenlenen ve üfleme olabilir o kadar.
4 - Etki: Ne darbe Enchanted alınan ve sihirli çalışır.
5 - Wallflower: Her toz puff sihirbaz ve odalarında ve evlerin girişlerinde o savurma.
6 - Hava spreyi: tüm araçları sihirbaz tükürmek ve giysi veya kapı lentosu ya da büyü için çoğu zaman yerlerde püskürtülür. 7 - Tsamat: anlam adları, sözcükleri, harfleri ve sayıları ve kutular bilinmeyen cadı.
8 - Karşılığı: bir yıldız ya da Ay ve deniz ve kan sonucu ajitasyon yükselen Karşılığı.

büyü belirtileri

Sihirli birçoğuna kötü belirtileri (şeytan sihirli varlığını) dokunun.

Nefret ve sağlık hastalık ve günah için ibadet ve sevinç ve üzüntü ve hayal sıkıntı ve öfke mutluluk ve büyü ve şeytanlar kaçış diğer emirlerine mizaç büyülü aşk ani değişim.

Enchanted genellikle sinirli ve duygusal.

Durum, ya da örneğin, hastalık ya da Kuran okuyarak tedavi sonrası hareket çalıştığınızda.

Bir sözcük ya da hareket vasiyeti olmadan ödenmiş ve çoğu zaman ne yaptığını pişman gibi Enchanted hissediyor

Rahim ağrı.

Bel ağrıları

Göz alıcı ayrıca dikkate değer ve genellikle lüks zaman Yazım gözünde dikkate odak edemez ancak yukarı ve aşağı görünümünde eğilimi bulmak Enchanted gözlerimi görmek, rehber kitapta bahsedilen bu gözlem doğru tedavi ve çoğunlukla kim yiyecek veya içecek veya kokladı büyüsü ile ve bu geçerli bir ulaştıgözleri büyü, ya da bir kısmi on-büyülü varlığıdır.

, Kötü koku ağızdan veya derisi veya rahim ya da genel olarak Enchanted vücudunun gelir ve bu koku hasta ve diğerleri koku ve şampuan ve sabun, geri aynı gün kokusu ile bedeni yıkamak için çaba ne olursa olsun özellikle vücudunun ter ve bu hepsi değil bazı durumlarda yemiş büyü ve içecek olur vedurumda.

sihirli Hedefleri

türev
"Onlar karı koca arasında ayrılık nedeni olan öğrenirler, ama böylece Allah'ın izni olmadan birinin zarar ve zarar ne bilgi ne de olanağı bulunmamaktadır" sihirli Bu tür genellikle çift parçalamak için çağlar boyunca büyücüler tarafından kullanılan insanlar arasında en yaygın olan Allah şöyle buyurur .

bağlantı
Karısının ikinci adam aldı onunla ilişkiye sahip değildir ve bu nedenle erkek ve kadınlar için kötüye kötü tür biridir.

Hastalık (yırtıcı sihirli)
Hastalık her türlü büyü, ama ne zaman sipariş sihirli insan enfeksiyon veya hastalığa özel hastalığı veya hastalık olup, birden fazla mobil yırtıcı büyü ile enfekte olduğu söyleniyor.

korku
Sizin büyülü sihirli üzerinde şeytan satın aldıysanız korku o bir gözlemci inanan içine ona şeytan kadar onlar biri her zaman onun yanında olması gerekir bu yüzden her şeyi, babası ve iş, ya da birimin Ykhovh Müdürü onu Istohac diye bir yer, ve ölüm Ykhovh ve Ykhovh onu korkuyor yapar ve fısıldıyor bütün insanların ve polis, bu yüzden panik ve korku içinde her zaman ve panik Ykhovh Şeytan ve ona en yakın olan insanları seviyorum ve bu tür bir, kapı zili ani telefon, herhangi bir zamanda teklif bilinmeyen korkuyor gibi herhangi bir ses duyduğunuzda onu ucube bulabilirsiniz.

Başarısızlık, umutsuzluk ve yoksulluk
Başarısızlığı da mest olma insan sürekli, öğrenciler tekrar çok şey var ve çalışanlar onun evlilik çalışmak ve yerleşmek sadece zaman kolay ve diğerleri arayan ve işini bir hata ve başarısızlık bulamazsanız bu yüzden de, odak ve eğitimine devam nerd değil kaydetme özelliği yoksa ve umutsuz, hayatın geleceği konusunda umutsuz para savurgan, ama para insanlar ile olan ilişkisi bir hata, elinde yerleşmek anlamsız şeylere harcama ve hak etmeyenlerin verir vermez.

delilik
Şeyh 'Abd al-Khaliq Al-Attar, konsantrasyon ve yerleşik iblis sihirli insan beyninin, Tanrı'ya beyin hücreleri ve işlevleri ve kullanımı tespit etmek mümkün olabilir, adam hiç uyanmak değil, kalıcı bir oyalama ve uyuşma, unutkanlık ve itaatsizlik, o dernek kalıcı bir kısmi eşleştirme kalıcı toplam gösteriyor ruhu Mottagmush sırasında ve Hubal Kişisel Temsilcisi, çılgınlık ve delilik .. Bu çılgın ve bu şeytanın büyülü aralıklı ve aklında tutmak olduğunu onun kişiliğinin bileşenleri bunama ve hafıza bozukluğu sihirli Palmshor sürümü ile ilişkili bir sunucu olması ve olabilir; akıl almaz bir Uyandırma ve anlamak ve normal insan bazen ve bazen de yok, bir acil durum bu kombinasyon tedavi.

(Evlilik devre dışı) Durdur
Size kadın çirkin resme görmek veya o form veya elden çıkarılmasından nefret ne bir talip nişanlısı görür yapmak ya da aralarında denklik için onlara değil fısıltı kadar şekli ve bir talip yüzünde çirkin maskeleri çalışmalarını almaya başlıyor Bu durumda, sunucu büyü, evlilik engel bir şey yapmak, ya da şu veya bu şekilde başka bir kız için fısıldıyor, bu skandal bir bakire Vtkhav değildir ve evlenmek veya Isahd kadın ve evlilik için, hiçbir nedenle erkeklerin mantıklı bir neden olmadan insanların nişanlısı ya da nişanlısı reddedebilir ve mutlaka Enchanted gövdesinde büyü Sorumlu bağlı değildir reddetti

 Love (aşk takılar)
Semptomlar: onu görmek için Zaúdtan tutku ve aşk, ilişki içinde yanan bir arzu, sabır onun eksikliği, aşırı kaygı, körü körüne ona uyun.

Biz büyü amaçları tüm insanlar ve zarar zarar gelir bulmak, ama Tanrı ile bağlantı ve O'nun Hadis, her şeytan Usher gelen tek koruma aramak: "Ben size bildiririz Jaglam: Ebu Abbas Abdullah bin Abbas, Allah Anhmacal size Peygamber barış arkasında ona dedi bir gün kelimeler: Ilan sen kalem ve kuru gazete gündeme Alapshi Tanrı tarafından yazılmış size zarar vermeyecek Allah'ın yardım isteyin ve ulus Anfok şey değil Anfok ama bir şey Allah bir şey zarar olsa Ojtmawaaly sizin için karar olduğunu tanışmış olduğunu biliyorsanız Allah kaydetmek korumak hatırla sordu eğer sizin için bulmak, Tanrı'nın sordu ".

    

No comments:

Post a Comment