Monday, January 2, 2012

Fincan öyküsünü okuyun

Bu uygulama okuma çay yapraklarının eski bir Çin sanat köklü olmasına rağmen, çay yaprakları ve Altacigrave Tasseography olarak bir fincan kahve okumayı öğrenin, hatta din adamlarının uygulanmaktadır. Ve Orta Doğu, daha sonra bu sanatı taşındı nerede yerine çay yapraklarının çözünmüş çekilmiş kahve, ancak Yunanlılar ve Türkler Hindistan için bir fincan kahve okudum olanlardır.

Bir fincan üzerinde fincan döner ve tekrar normal olarak koydu süreçtir. Ve efektleri ve görüntüleri olduğu şeklinde kahve dinlenme ve sonra fincan okuyucu tarafından yorumlanır ve anlamları yorumlanır.Fincan satırları cam ya da şeffaf cam bardak ve fincan saat yönünde okunur aksine okumak için kısa ve kolay olacak, çünkü fincan ve fincan ve neden içmek kahve fincan değil önce aynı zamanda şartlarını okumak olmalıdır.

Bu harfler, sayılar ve geometrik desenler veya düz ya da dalgalı çizgiler veya hayvan veya kuş benzeyen şekiller olarak kahve formların geri kalan oluşabilir. Delil iddia edildiği gibi, onun bıyık bekleyen keder uzun bir süre ters fincan kuru değil durumunda, ağaçlar hayat ve başarı, ve sevgi kalp not ortalaması. Ve halka isefincan duvarına çıktı, bu yakın zamanda evlilik gösterir ve bayrak veya afiş arkasında ise büyük kazanç zafer İncil elde edilir ve zaman geçim gösterilen çıktı ve çok sayıda için iyi para bakın eğer ölüm fincan sahibinin ömrü gösterir.

Fincan şeklinde sevgi ve uyum anlamına gelir iken düz çizgiler, dikkatli planlama ve huzur gösterir. Ve belki hatlarıyla belirtmek menderesler olmadan yolun sağ ve tersi bükme hattı ve raydan anlamına eğer çizgi halinde birlikte haklarını almak için tren yolculuğu veya kara temsil ettiği var onun bıyık sorunları göz önünde bulundurun. Bu noktada daha önce çizgi bir saat veya bir gün veya hafta veya ay veya yıl sonra yakın yola olabileceğinizi bildirdiğinden nokta olan eğer o, bu şekilde yürümeye beklerdi gösterirse.

 Görüntü cümleler iyi deve kod konvoyları ve ayrıca balinanın görüntüsü yaşayan bir sürü ve iyi bir servet anlamına gelir çünkü bıyık çok iyi bekleniyor gösterir ve iyi bir cilt banyo işaretinin görüntü çünkü banyo Messenger iken grafik iğrenç uyumsuzluğu sembol palet ahşap, bir bıyık fincan bir akrabasının ölüm işareti ve diğerüzüntü ve sıkıntı açıklamak grafik.Yılan bir düşman şiddetli bir bıyık fincan pusuda anlamına gelir.

D söylüyorlar.Özellikle büyücülük mesleği, okuyucu kupa ve durdurmak ve hit çok eskiden beri insanoğlunun bildiği kabukları ve tarihin anlamı var yayılması ve insan doğası, özellikle karışıklık davranış olarak bilinir laboratuar ve bilimsel teorileri, yorumlanmasında başarısız olan konularda, bilinmeyen bir parçası görmek eğilimindedir inandığı Hamdi Yasin uzman ruh sağlığı insan davranışları sıkıca hala miras, çünkü hangi insan yaşamının bir parçası kişilik bir sınıfa sınırlı değildir kadar büyük ve zaman zaman bu fikirleri boyun eğmez dereceye bilim adamları var, açıkça zaman cahil Bedeviler görünür ve daha az görünür zaman akademisyenler.

D gösterir. Biz hayat tamamlanmış değil içinde yaşadığımız metafizik ve beton orada düşünce olduğunun farkındayız çünkü egzersiz mitleri Kgarih fincan, eller, kabukları ve diğer yetenekleri, özellikle bu mitler ve inançlar duymak insanların duygu ve duygular ilham ve manipülasyon de bazı insanlar için psikolojik hazırlık olarak Hamdi Yasin vardır, dünya var metafizik insan aklının kavramları aykırı olan her şeyi ifade eder metafiziğin bilgi ile psikolojik bilimde bilinen hangi bizimle yaşıyor.


No comments:

Post a Comment