Sunday, January 8, 2012

Garden of Eden nerede

Tapınakların duvarlarına veya efsanevi Sümer ya da eski yazıtları Ölü Deniz ya da İlyada Yunan Homer kayıt ve Odyssey Kmkhtootat Gılgamış Kmlhma ve kil tabletlerde geçmişte kaydedilen kabul tarihi olayların fiziksel bir yorumunu vermek için bilimsel araştırmaların önemli bir kısmını odaklanın. Ya da bilimsel keşifleri ve Aljiulouhah ve arkeolojik sitelerin ışığında onun üzerine olsun ilahi kitaplar Khadth sel Nuh barış ile gösterilir.

Bu makalede anlatılan olun da araştırmacı Juris Zarin tarafından başlık çalışmaya göre, ve, nihayet Tevrat metinleri onun okuma ışığında Garden of Eden bulmak için geldiğini iddia History Channel Tarih Alutathagah televizyon çalışmada sunulan, ancak çalışma ben kutsal kitaplar ne dedi alıntı fikir başlamadan önce Cennet Bahçesi ve Adem, insanlığın babası sürgünün hikayesi Bonharha ve eşi Havva

Tanrı gibi Oguahma Şeytan diyor, çünkü yasak ağaçtan yeme değil Tanrı'nın komuta onların ihlal Paradise Adem ve Havva'nın sürgünün hikayesi Kuran'da, bu oldu: "Ve biz meleklere demişti ki: Âdem'e secde edin, hepsi kurtarmak İblis ve kibirli secde düştü ve kâfirlerin biri (34) ve dedi ki: Ey Adem! siz ve eşiniz Cennet ve dilediğiniz zalimler bu ağaç Vtkona yaklaşım değil her yerde her ikisi de Rgda Durmak Adem Rabbinden bir deyişle alınan bir süre (36) için toprak istikrarlı ve keyfi (35) Vozelhma başka bir düşmana Ahptoa dedi biri ne zaman olduğundan daha Vokhrjhma tarafından Şeytan ve ona bir bağışladı esirgeyendir (37) "- Sure.

- Yaratılış Kitabı, Musa'nın ilk kitap, beş ve eski İncil bir günaha söyledi Hıristiyan din taraftarları için Eski Ahit'in ilk kitabı, ancak yalnızca yılan verecek zaman şeytan adını vermedi (canlı) ilk Havva ağaçtan bir elma sağlamak için baştan vardır ayrıca bölüm III aşağıdaki ayetlerde bulunan yemek Adam yasaktır:

(1) yılan Rab Tanrı, kadına alanın herhangi bir hayvan daha kurnaz oldu: Tanrı gerçekten (2) kadın yılan dedi bahçede herhangi bir ağaçtan yemeyin dediniz: yemek için bahçedeki ağacın meyve (3) bahçe Tanrı'nın ortasında ağacın meyve dedi : o yemeyin ya da Thompsah şekilde, (4) yılan kadına dedi ölmek değil Ölmeyeceğim (5), ancak Allah bunu Oaenkma açılma yemek ve iyi ve kötüyü bilerek Tanrı gibi olmak ne zaman (6) kadın, ağaç yemek için iyi olduğunu gördü, ve gözlere zevk olduğunu bilir ve bu ağaçgörme hoş. Ben kendi meyve aldı ve yedi ve kocası da Rab Tanrı kadına bunları (13) ile yedi verdi, bu ne işiniz var? Kadın dedi ki: Yaşam Grtina Rab Tanrı yılana dedi (14) yedi: Bu yaptığından ötürü, tüm hayvanlar ve vahşi hayvanlar sizi lanetli. Hani insanın iyi ve kötü bilerek bizden biri gibi oldu: mide ve doksan yemek toz yaşam (22) tüm gün ve üzerinde Rab Tanrı söyledi. Şimdi, belki uzanmak ve sınırdışı hakları aynı zamanda yemek ve Vokhrjh Garden of Eden Rabbi Allah onları almak için hangi arazi (24) çalışma (23) sonsuza dek canlı yaşam ağacının almak ve Eden Cherubim Garden of doğusunda kurulan ve hayat ağacı ile hip-Saif uçucu koruma.

Gerçek Müslüman Eden dört Seyhan ve Ceyhan ve Fırat ve Nil arasında bir Hadis nehirleri konuşuyor: "Ebû Bekr b. Ebî Şeybe, Ebu Usame ve Abdullah bin Namir ve Bin rivayet söyle Mas-har 'Ubeyd-Allah b. Ömer ve Muhammed bin Abdullah bin Namir anlattı bize sav - Resulullah: - Muhammed bin Obeid-Allah dedi bize Ebu Hureyre'den gelen Hafs b. 'Aasim ikinci Khubayb bin Abdul Rahman için insanlar söyledi. "Ceyhan ve Ceyhan ve Cennetin Fırat ve Nil nehirleri"

- Hem de Tevrat gibi Veshun (? Muhtemelen Ceyhan anlamına gelir) ve Gihon (? Belki Ceyhan ifade eder) ve Cennet Bahçesi'nde aynı noktadan akan dört nehir olduğu belirtilen Fırat ve Haddaql (yani Asur Irak'ta Dicle Nehri'nin) ve bölüm II aşağıdaki ayette : Yaratılış

Ve Rab Tanrı doğuda Aden'de Komitesi ve orada implantasyon o yerden Bahar Rab Allah katında hoş ve yiyecek için iyi olan her ağacı ve bahçenin ortasında yaşam ağacı ve su Eden dışında iyi ve kötü (10) Nehri'nin bilme ağacı Cennet onun oluşmuş adam (9) koyun ve oradan, sermaye dört Faiser (11) İsim altın (12) ve bu arazi altın iyi bir Veshun, daire Havila tüm kara, ayrılır

Orada bdellium ve oniks taş (13), ikinci nehir adını Gihon, okyanus Kush tüm arazi (14) ve Asur geçerli doğusunda üçüncü nehir Haddaql, adıdır. Cennet yemek her ağacın yedi (17) ve iyi ve kötüyü bilme ağacından her gün sizin için, o yemek kesinlikle ölecek bir yemek değildir: Ve dördüncü nehir Fırat (15) Rab Tanrı Adem aldı ve çalışmak için Garden of Eden onu koymak ve kaydeder (16) ve Adem Rab Tanrı tavsiye söylüyor

Eğer Garden of Eden Bu çalışmanın bazı okuyucuların dini inanç sistemi isabet olabileceği unutulmamalıdır bulmak ilgili çalışmanın fikirlerin sunumu başlamadan önce, bu yüzden insanın kökeni ifade eder türlerin Darwin'in evrim teorisi, gibi tamamen bilimsel dışında bir çalışma olarak kabul edilir ve görüntüleme bir kafir değildir "vektör aldatma: Çalışma aşağıda belirtilen fikirler çünkü sadece bilim testinde sadece ben ilkenin ayakta tutulması inanmıyorum şeylerin fiziksel tek bir algı bazı gözünde bile görünüşte küfür katılan araştırmacıların görüşlerini yansıtmaktadır ile etkileyen inanç herhangi yok ".

- Arkeologlar antik dünyanın yılan ibadet uygulanan ritüeller merkezleri belirledik, Sümer Sumaria (Irak'ın güney kesiminde yer), bir arazi George Smith ilk Gılgamış Destanı tercüme bir Viktorya dönemi bilim adamı ve 1875 yılında beyan edilen en önemli buluşu Enuma Eliş Enuma vardır Sümerlerin inançlarına göre yaratılış herhangi hikayesi başında, M.Ö. yazılı 2.000 kadar uzanan, Eliş, 7 günde yarattığı dünya ve dünya İncil metni olduğu gibi bir bahçe (Komisyon) olduğunu kazınmış metin konuşuyor

Tiamat Tiamat adı verilen dev bir yılanın şeklinin Sümer tanrıçası tarafından dünya oluşturulan İncil aksine, onlar için yaptım bu efsane Sümer İbraniler için ne yapılabilir?Tanrılar bir yılan Goya şeytani dönüştü bu fikir mi? Bu bağlamda, mitolojide bilinen model (mitoloji), sık sık daha sonra dinler yeniden eski efsane alınan öğeleri göstermek, eski parçalar M.Ö. 1000 için yeniden yazılmış İncil metinleri, bilinmektedir ki dinlerin Aldrazn antik görmek ve belki de dahil oldu İsrail çocukların soyundan gelen İbrahim, evi haline, ancak olan bir eski toprak efsaneleri bu metin Fırat ve Dicle Nehri ve diğer iki Veshun Pison (Ceyhan) ve Ceyhan Gihon ve nehir ırmak kolları arasında izdiham, Cennet kutsal Bahçe ayarlar bu sadece bir tesadüf mü? Bugün Türkiye, Suriye ve Irak toprakları üzerinden Fırat ve Dicle olmak, ancak nehirler Ceyhan ve Ceyhan Mtwajaddan olduğu gibi aynı yerden kaynaklı değildir.

- Ancak Juris Zarin, bir arkeolog ABD inanılan - Missouri Üniversitesi, Letonya ve profesör ve bu gizemi çözmek için ulaştığını Ortadoğu'da bir uzman, bu eski uygarlıkların etkileri üzerine araştırma yapmak için 1971 yılında Arap Yarımadası seyahat oldu orada keşfetti yarımada ve Arap her zaman kurak çöl değil, su ve çok bugünlerde aksine bol miktarda içerir ve Fırat ve Musbhma yakınında Dicle delta Delta ve Wadi Al Batin çarpıcı, nehirlerin bir sistemdir ve büyük bir Arap Yarımadası'nın kuzey-batı bölgesinde söyler ve kuzey-doğu bölgesine doğru yavaş yavaş gider olarak oluşan onları ve bu yakından alan çalışma ilginç Zarin araştırmacı kaldırdı.

 - Arama isteği olarak Zarin Landsat yapay alınan yeni görüntülerini sağlamak ve görüntüleri görünce nefesini yakalamak için Zraan olamazdı, iki nehir şimdi kuru hale Msthathih etkilerini ve Suudi Arabistan ve İran Krallığı'nın topraklarının tamamında günümüzde düşmek gibi görünen görüntüleri ortaya koymuştur,etkileri İncil metinde bu mu? , Tevrat 4 nehir kaynağında yakınsama söz, ancak Zarin Fars Körfezi'nde dökmek artık, Dicle ve Fırat çevresinde aşağı karşılamak inanılıyordu. Zarin diyor ki: "Onlar uymayan ama şimdi deniz seviyesi bir kez geçmişte tanıştığı rağmen düşük olduğu ve 7000 yıl 6000 M.Ö. Bu nedenle, Garden of Eden yerini dört nehir araya geldi alanda olduğunu öneriyorum.."

 - 600 M.Ö. deniz seviyesi bugünkü düzeyi ve İran Körfezi ve dört nehir denize doğru akışını ve bir nehir ile vadi sığ 500 feet (145 metre) daha düşük İncil metni bulunan Garden of Eden olabilir bereketli bu vadide devam biri, adıyla bu süre sonunda Taş Devri insanlarda gelen eski araçların beşeri gördüm Taş Devri yeni Neolitik, adının arkeologlar zaman gruplar halinde balıkçılık bağlıdır, ama bir şey, büyük ölçüde tarım önce 6000 yıl ilk etkileri uzanan için insan bilgisinin başlangıç ​​değişti Doğum.

Bu Tevrat'ın metnine göre, dört nehir araştıran olduğunu aynı zamanda Adem ve Havva'nın oda Khtiithma, ama bilim bir neden daha somut işaret ve İncil, bölgede sel felaket de, çünkü Cennet dönmek 7800 hakkında M.Ö. Buz Devri sona erdi için olamazdı ve yıkmak ve buz sıcaklık, buz denize su, su akar dönüyor çünkü erimeye başlar olmak, su akışı deniz seviyesini artırır.

- Zarin diyor ki: "Çoğu alanlarda, yüksek deniz seviyesi yıl sürer ama dağ zincirleri ile çevrili bir vadide aniden olacak gibi Fars Körfezi'nde olduğu gibi, su seviyesinin yüksekliği dağ geçitleri ve onun yolunda vadi verimli yıkıcı her şeyi büyük düşüş şelale, akış yol açacaktırfelaketin gerçekleşmesine ilişkin jeolojik kanıtlar Fars Körfezi sadece değil, aynı zamanda Türkiye'nin Karadeniz'de, cennet bahçesinde gibi Nuh sel, daha sonraki parçası olmak sözlü tarih boyunca korkunç bir sel için insanların kayıtlı bellek ile oldu Taş Devri yeni Neolitik dönemi, diğerine de var Gılgamış, Yunan mitolojisinde Atlantis ya da kayıp (kara batan) efsanevi efsanesinin Destanı'nda büyük tufan Sümer hikayesi. "
 

No comments:

Post a Comment