Friday, January 6, 2012

Gibi bir olgu nedir

Hayalet olduğu iddia edilen vizyon yaşayan bir kişinin aynı özelliklere sahip garip bir olgudur aynı kişi hakkında bir klon veya bir yansıma gibi, sözcük doppleganger Alman kökenli ve araçlar gibi benzer bir kelimedir. Bu durum yakından fenomen diğer çift Bilocation varlığı veya Aynı anda birden fazla yerde bir kişinin benzer bir vizyon bile çok Multilocation varlığı olarak bağlanır.İslam mirasının eşi olarak bilinen fenomen benzer.

Yeryüzünde uçan başka bir nesnenin varlığı fikri bireyin aynı özelliklerde yüzlerce yıl boyunca insanlar için korkutucu da sadece şaşırtıcı değil, olduğu gösterilmiştir vardır. O ölmeden önce Valofh I. Elizabeth, kısa bir süre soluk önünde yalan görmek aynı vizyonları tarafından ayartmıştı oldu

 Yanı sıra Alman Johann Wolfgang geniş kültür o Drosinhaam giderken iken tunç-çok altın fırça ve bu olayın 8 yıl o sadece daha önce 8 yıl gördüğü aynı giysileri giymiş olduğunu fark etti sonra ona yaklaşıyor gibiydi giyinmiş (benzer) aynı gördüğünü söyler Drosinhaam için aynı şekilde. Çarlık Rusya'da Kraliçe Katrina yakın onlara imajını gördüm ve panik vurdu ve benzeri kaybolur olabilir o hayalet ateş için asker emretti, ama boşuna olmadan.

  Bazı insanlar bu şekillenme aynı kişi ya da yerin başka bir boyut dünyada Mitavezaaúa üretilen Aura aura türüne benzer olduğunu düşünüyorum. Ve diğer bir efsane olarak görmek ve Bafilklor ve folklor, ya da psikolojik veya fiziksel durumlarında bağlıdır. Yere ya da bir yansıması üzerine bir gölge gibi onu görünmüyor biliniyor, ancak saydam pencere camı ya da suda bir yansıma gösteren pek çok resim. Olduğunu Bu gibi veya onunla bağlanmayı deneyin konuşmak akıllıca değil, Abe Lincoln o benzerlik ve ona diğer için ayna Mzudja birinde bir yüzü gördüğünü iddia ediliyor.

 Eylül ayında 2006 yılı, sol içinde, yanlışlıkla araştırmacı ve elektromanyetik dalgalar ile bir hastanın ikaz elektriksel beyin ile tıpkısının aynısı Olayları gibi bir fenomenin aynı etkileri simüle İsviçre'de Cenevre Üniversitesi Hastanesi, gelen Erza ve arkadaşları ayı tarafından Nature dergisinde ünlü çalışma yayınladı adlı temporoparietal Junction (diğer kişinin bakış açısı alma ile ilgili bir alan

- Bu) pozisyonlarda insan resimleri bir mutlu izlerken sosyal bireyler ile karşılaştırıldığında tek başına yaşayan bireyler arasında daha az aktif olduğu bilinmektedir, o onu doğrudan arkasında birinin varlığını hissedebilir zaman hasta hissettim Ve küçük bir yaş ve cinsiyete non-spesifik olarak nitelendirdi ve vücudu gibi, sessiz ve hareketsiz oldu! tamamen.

- Ne zaman hastanın beyin aynı bölge için ikaz gücünün kullanılması, ama keskin bir daha bu kezhasta kişi "adam" hissettim o otururken kucağına saran, ve ne zaman o müdahale çalışırkentekrar başka bir insanın varlığını hissettim önce kartların Mjmauah ile dil testinden geçmesihastanın isteğiTest tekrar şu an için doğru elektrik stimülasyon uygulamasıydı.Hastaaraştırmacılar şöyle dedi: "kart almak istiyor ve beni okumak istedim."Test sonucundaaraştırmacılar başarısızlık hissi arkasında gizli görevini yerine psikolojik kendini sanrılargeleneksel yorumlama yapmak için muhtemelen daha fazla Temporoparietel Kavşağı alanolduğu sonucuna vardı.

No comments:

Post a Comment