Friday, January 6, 2012

Gizli Planet Omo

Onlar Bazı kabul edilen gökyüzündeki bu ışıklar garip görmek ötesinde sık sık çeşitli yorumların ortaya ya da neden kesin bir bilimsel kanıt bulmak için henüz faiz ve kamu araştırmacılar ve bilim insanları arasında hararetli tartışmalara kaynağı olmaya devam en önemli bulmaca biri UFO (Aleoffo) olgusu gösterir fotoğrafik kanıt ve sahte henüz okudu, ya da çok karmaşık bir teknoloji bu tür ilan veya kasıtlı olursa olsun yaratıcısı, insan yapımı olmadığını veya tarafından gizlilik değil olduğu gibi komplo teorileri kapı düşüş nedenleri henüz tespit etmek veya doğal fizik olay için nedenleri var zordur o bazıları tarafından yorumlanabilir sever gibi yabancılar diğer gezegenlerden gelen.

Bu canlıların geldi ve bu inanç dayanan, "Omo" UMMO adında bir gezegen olduğunu bazı iddia - gerçekten gezegenimizin (araştırmacıların kategori ile bizimle yaşayan yabancılar tarafından geliştirilen, ancak üslerine saklandığı, daha sonra toprak işgali kaldırım teknoloji platformu gördüğü için yabancı teknoloji sonucu ise telepatik mesajları bize onların varlığını bilmek için onu yaratıklar aldı ve Profesör Jean-Pierre Petit olanlar arasında.

Bu Planet Omo UMMO, ve sevgili okuyucu önce onun adını duymuş ya da ona bazı Arap kaynakları sadece grup ışık tutacak bir söylenti bunu kabul böylece onun fikri nereden geldiğini bu gezegen Vmketbtna Arap ayrıntılı olarak konuyu ele vermedi görmek için merak söyler ve öğretilen şey bu değildi olabilir olmayabilir bilim adamı.

 Astrofizik (şimdi emekli) Fransız prestijli dünya 1937 Bilimsel Araştırma CNRS Ulusal Merkezi profesörü emektar doğdu ve araştırma Akışkanlar Mekaniği ve gazların teorisi ve plazma fiziği alanında uygulanan, Akışkanlar Mekaniği bilim öncü manyetik Magnetohidrodinamik dahil Marsilya astronom ve Gözlemevi çalışıyordu CNRS ve Araştırma Merkezinde yaptığı çalışmaları ile yerçekimi ve kanıtlanmış bilimsel liyakat ikili teoride ve Aleoffo ilgisini ek olarak aynı zamanda bir gezegen Omo varlığı hakkında varsayımlar vardır. Bu Aleoffo olgusu gerçek bir bilimsel araştırma çalışmalarını bilimsel bilgilerini geliştirmek ve insan ırkının yardımcı olacağı düşünülmektedir.

Profesör Jean-Pierre birçok prestijli bilim çevreleri, denge ve şeyleri yargılamak bilimsel ilkelere dayanan insanlardan biri olmak doğruluk ve bilgi bütünlüğü için bilinen bir adamın fizik ilk referanstır.

Ama bizim gezegeni ve sözde "Omo" gibi mesaj alma denilen bir gezegen, canlı dışından gelen yaratıklarla temas olduğu medya birinde yaptığı konuşmada sonra dünyaya güçlü bir şok Jean-Pierre yüz düzenli ve olağandışı yaratıklar, bu mesajların çoğunu geçen olduğunu eğitim ilerleme için ve bu sorunları bir rüya çalıştırmak gibi kabul edildi çözmek için diğer çözümlerden bazıları bulunmaktadır.

Ama sürpriz burada değil, o bu olayın geri eski kökenlerine bu mesajları kalitesi veya içeriği hakkında herhangi bir kesin bilgi yoktu etti sır dolu bir sonucu olarak, altmışlı ve yetmişli dönemlerine kadar uzanan ve üzerinde gelecek ki aynı kaynaktan benzer bir mesaj almayı araştırmacı bir dizi dedi ve : aşağıdaki satırları belirtilen ne fikirlerinden bu mesajların en önemli içeriği ışık tutuyor

Farklı bir günde günün uzunluğu, onların gün uzanan bu da belirli bir fiyatla ağırlık miktarını artırarak gezegenimizin farklı olarak bu gezegeni ve onun sakinleri gerçek, ama en kaynaklarıyla ilgili diğer bir yandan farklı görüşler, gezegenimizin 14 ışıkyılı bu gezegenin varlığını önerdi Zera 32 saat ve gezegenin etrafında herhangi ayların eksikliği mesajları Omo en ilham ve dünya nüfusunun taşındı çok karanlık ve yazılı bilgi ilham az şey var.

Cins ve sarışın birinin gezegenin nüfusunun oluşur, büyük ölçüde gezegenimizin sakinleri benzer, ama diğerleri diğer fizyolojisi farklılıklar (daha sonra netlik kazanacaktır) mesajları net olmadığını söyledi iken onlar, yüz karşısında küçük farklılıklara ek olarak uzun boylu çalışmalar ikimiz (biz) bir dışarı kayma göstermiştir ama garip şartlar iki farklı gezegen bulunmaktadır.

Muhtemelen bu onların dünya onlar faz ayrılması kıta sahanlığı tanık olmadı gibi yaşamak nasıl açısından dünya gibiydi ve bu da devam yardımcı oldu ve bilimsel terimlerin gelişim bize bilimsel olarak büyük aşamalar önce gitti ve bulmaca için bir çözüm bulduk mektuplarını en bulduğu üst düzey bilim adamları ve yüksek hızlarda erişim açığı ışık dalgalarının hızı yaklaşıyor.

Tarihi bir gezegen değil kalıcı ve mutlu ama pek çok sorunun ve felaketlere maruz bırakıldı, mesajlardan biri onlar diktatörlük ve ırkçılık ile karakterize olan bir kadının zulüm maruz söyledi, onlar demir ve ateş ile gezegen karar verdi. Ona hizmetçi tarafından öldürüldüğü, iktidarı ele geçirmek ve gezegenin yönetimini yürütmek için özel bir konsey kurmak için insanların durdu.

Onlar kullanılan teknoloji ve bizimkinden farklı kültürleri Asbakonna olduğunu geldi mesajların en Show, ama biz, düşünce şekillerde bahane. Ayrıca olarak verilmiştir, biz bu gün gördüğümüz canlı ve savaş ve adaletsizlik ve eşitsizlik gibi zulüm düşmanlığı hangi yaşam görünümünü gösteren birçok çalışma var onlar ve felaket ve adaletsizlik ve bu Kral DEI dönemi gibi birçok sorunlara maruz kalan eski zamanlarının 98 Kral DEI 97 oğlu ve zulüm Kraliçe tabi zeka ve çeşitli bilimleri kullanım davranışıyla bir sonucu olarak aynı makine açıklayan olduğunu gösteriyor, ama bu gezegende yeni bir dönem başlatmak için bitti mesajların bazılarını

1930 yılında bilim adamları kısa süreli olmak ve dağınık rağmen yakalanan ve Omo başardık nerede radyo frekansı 400 Megasichael dalgası başlatmak için Norveç deneyim gemi birine sahip ve uzun girişimleri dil göre, gezegen bulmak için başardık sonra planlama isteyen zihin (kutu soğuk) yer alan ve yer ayrılmıştırdışında. Uzun tartışma ve bu dalga niteliğine gezegenin bilginleri arasında tartışmalardan sonra ve akıllı yaşam ait ya da sadece bu tartışma bir düzen ve çözümü kaynaklanan geçici bir dalga olup olmadığını yere bir gezi yapmak ve herhangi bir hayatın varlığını doğrulamak için bilim adamları Omo oluşan bir ekip karar verdi.

Hikaye reddi için en büyük nedenlerinden biri gezegenin Omo kısa bir süre içinde uzak 14 ışık yılı boyunca seyahat ve bunun ne olduğunu ve ne yorumlama, konunun gizli ne kadar bu muydu? Ve cevap da teknoloji bildirilmiştir vardı ve biz bir ikiz evren ve kara delikler ile seyahat daha hızlı hareket ve mesafeleri kısaltır ve daha önce bu tür teknolojilere bizim erişim, hatta erişim çünkü kusurlu bir teori olarak söyleyemem dedi Omo, mektupları mevcuttu denklem teorisi hızla sorunu çözmek için.

1950'de ve Mart aylarında, özellikle gezegenimizi ve açılış yeri ile ilgili farklı kaynaklardan bunları ilk araç aşağı, ancak Madrid / İspanya bulundu bazı araştırmacılar tarafından sefer sonra, ancak ilk defa toprak onların mutluluğu rağmen bu sorunu kendi beceriksizliği ve karşı karşıyadünyevi ile iletişim, çünkü gezegen Omo nüfusu belli bir yaş içinde ses tellerinin atrofi nedeniyle konuşma ve böylece konuşma yeteneğini kaybetmek yeteneklerini kaybederler. Ve yerine onları iletişim için telepati bir tür kullanıyorsunuz. Insanlar ile iletişim kurmak için tek çözüm yazıyor oldu.

Omo teması altmışlı ve hatta son yüzyılın yetmişli döneminde Fransa ve İspanya'da toplumun geniş spektrumlu dikkatini kazandı, ancak bu konuya dikkat ödenen bir ölçüde hala.

Görüşlerin en genelde Omo sahte kasten iddia etmişti konusu tedavi Katılıyorum, "Jose Luis Ürdün Peña" Ancak gruba az sayıda bir Bolivya gibi Espousals azaltmak Omo fikri ilgilenirseniz hala, kitap Culprit ya da kuyruklu yıldız gibi bunları oluşturmak sorumluluğunu üstlendi garip "Omo Girls" adlı

Hiç kimse inanç bir hareket Alraúalah ve Scientology gibi Dinler New Age New Age düşüncesi diğer canlıların varlığına etkisini reddediyor, o Vorilhon kurucusu Alraúalah uzaydan gelen bir yabancı ile temas uçan daire indiği akıcı bir şekilde Fransızca konuşmak değildi ve insanlar insanlar tarafından laboratuarlarında yapılmış olduğunu söyledim diyor başka bir gezegenden gelmiş ve bu kişilerin adı Elohim Elohim eski anlamına gelen İbranice bir kelime olduğunu biliyoruz: "gökten indi olanlar" muhtemelen Fransa'da o dönemde yaygın olarak dağılmış Vorilhon Omo kültürü etkilenir.

  

No comments:

Post a Comment