Sunday, January 8, 2012

Kale adasında Efsanesi

Legend kale bu adada yaşadığını söyledi. Kale ve büyük bir kuş onbinde kanat uzunluğu satılan söylenir.Hikaye Batı'nın insan bir adam, Çin'e gitti ve uzun süre Bdzaúrha için kaldı ve daha sonra o da çok para ile geri geldi gider. Reed ve kale ve civciv trakeanın kanadından onunla bir tüy getirilen su dokuz şişe oldu.
 
  Bu adam o adanın kıyısında büyük ve geniş etrafında rüzgar döküm gemilerin birinde tüccarların bazı seyahat söyledi. Bu balta ve ipler ve güneş ışığında parlayan ada Fshahdoa büyük beyaz kubbe yakınlığı ile, gemiden Itzdoa su ve yakacak için dışarı çıktı. Onlar bir yumurta kale bulundu yakın onlara geldi. Bu balta alıp kayaların ve ağaçların gövdelerine üzerine şiddetle dövdüler, hatta uzak levha kale ile kırdı. Vtalqgua onun kanat ve Antzaaoha civciv kale ve tüy kalem ve öldürüldü ve onlarla yapılan et bazıları ve pişirmek ve yemek için sıcak kömürlerin üzerine koydular

Senato Yuvası onlara sakal ve sabah beyaz, onların sakalları kararmış bulundu. Ve gemiye çıktı ve gemiyi kayalara yapılmış bunları yukarıda uçan Balrkh büyük Xahabh ve tutar ayaklarının arasında kaya büyük bir parça ve hat varsa bu onları hareket ederken denizde uzak ve hızlandırdı.Gemisi olarak ölüm kaçan şanslı Vavltoa deniz ve konumu düştü çok hızlı kaya gidiyordu büyük ama ses de yıkımdan Vnjua.
.

No comments:

Post a Comment