Sunday, January 8, 2012

Mit, sihir ve gıpta Dokunmatik

Akıl hastalığı magic touch cinler ve kıskançlık yorumu psikiyatri hiçbir temeli yoktur. Belki de genel olarak ruhsal hastalık psikolojik koşulları gıpta ve sihirli dokunuş cinler ve kötü ruhlar ve diğer gizli güçlerin etkisi dahil zihnin inanç ve yanılsamalar içinde uzun bir süre ilişkilendirilmiştir böylece mitler, öyküler ve masallar etrafında Verdd insanlar etrafında daha konulardır.

Belki de akıl hastalığı ve bu hayalleri ve inançları arasındaki ilişki için neden bazı insanları etkileyen ve onları huzursuzluğa neden, ve bu konuda, biz hasta veya yakınları tarafından tekrar garip şeyler duymak değişiklikler için bir sebep ya da açıklama için devam eden araştırma çalışan insanlar, örneğin, o da görmüş bir hasta söz rahatsız edici bir rüya ve rüya ertesi gün hastalandı ve ruhsal bozukluk enfekte bazı anneler güç aniden dışarı çıktığı zaman korku maruz kalan ve karanlık bir odada tek başına ve onun ruhsal durumunu takip edildiğini kızına söyler.

Bu kişi de yaralandı hakkında bazı psikolojik gizli güçlerin etkisine maruz kalmanın bir sonucu olarak rahatsız, onun korkutucu hayaletler ya da onu tecrübe başlıklı yayınlanan söylediğine benzer bir canavarı gördüğünü iddia eden akıl hastası olan "kötü, hayatımın peşinde" ya da haleler veya yıldırım gibi ışığı yanıp söner ve bir mesaj taşıdığı açıklamak ona hitaben, kimden o hayal sesler onu konuşuyor ve yapılacak bazı eylemler önermek veya bir şeyler yapmak onu söylüyorum alınan ve akıl hastalığı arkasında gizli güçler olduğunu ona dinlerken bazı insanlar hayal.

Ama bu bilimsel açıklama değil sadece bazı ses efektleri ve sinir sistemi, Psikiyatri görsel ve işitsel halüsinasyonlar ve "halüsinasyon" ve ruhsal hastalık belirtileri Mantaleg değil, neden merkezi enfekte bir kusur hastalara optik gerçekçi nedeniyle için hasta almak bu gibi durumlarda ne sadece bir nerede o ve hayaletler ya da kötü ruhları veya gizli güçler arasında bir bağlantı var gibi.

 Çoğu zaman bize, bir kişi zaman zaman olur geri hastalarının merak klinikte psikolojik roman, hastaların insan diğeri farklı bir ses tarafından anlaşılmayan bir dil konuşan kişisel yorumları böylece böylece hastalığa neden cinler tarafından "giyinmiş", ancak bunun için psikolojik açıklama diğer kişisel onunla yüz yüze değil yaşamın kaygı ve baskıları kaçmak için bilinçaltının kullanımlar için bir araç olarak dikkatsizlik ya da histerik bir hastanın reenkarnasyon durumunda çok yeterli savunma onları kaçmak için ve aynı zamanda onun soruna tatmin edici bir çözüm olacak şekilde çevresindeki insanların hasta bakım ve merhamet kontrol eder.

Biz tam büyü, cin ve kıskançlık, ancak kitap ve yıl taahhüt hakkında Kuran'da belirtilen her şeyi çok heveslere ve hokkabazlar tarafından desteklenen efsanelere yol açar ve kimse teyit ya da erişim engellendi gerekir şeyler vardır şeylerin onay bize yol açmaması gerektiğine inanıyoruz cinler insan vücuduna ya da ona zarar, hem de insan gözü ve kaçınılması gereken yeteneği üzerindeki etkisi ve bunların karşı en iyi savunma Tanrı ve Tanrı tarafından yazılmış ne dışında bize ne olmaz tanıma güçlü inanç sadık olduğu gerçeğini neden yeteneğini içinde. Gerçekten de, bakış psikolojik açıdan her zaman bu şeyler bizim yaklaşım okudu bilimsel gerçeklere sadık kalmaya çalışıyoruz ve biz sık sık sağlığı ve hastalıkları ile ilgili konularda gizli düşünceler önünde durmadan biliyorum psikolojik tıbbi, hattına göre bu durumlarda tedavi.

Kardeşler ... size bir psikiyatrik tavsiyem .. Bu anksiyete, ajitasyon, korku sizi kurşun, ve muhtemelen uzun vadeli bakıma muhtaç hastaların şu hale gelir ve tüm olduğunu Ttfael ve yaşam için gülümseyerek ve ve bir bütün olarak şeylerde Allah dayanan sonra önce. Olabilir bu konular hakkında düşünme şımartın
  

No comments:

Post a Comment