Tuesday, January 10, 2012

Phenomenon Alzino Glosaa - Başka adına konuşmak ve başka bir ses

Durumlarda bir sürü kaydedilen, topluluk (genç ve yaşlı) üyeleri aniden daha önce bilinmeyen bir garip dil konuşan başladı ve bazen (müstehcen) ya da bilinç alternatif Kagheibobh veya uyku manyetik devletlerin birinde) tabi hipnoz seansları sırasında kendiliğinden oluşur.

Ve bazen çok kişi tarafından konuşulan birkaç sözcük girin, ardından yakında tamamen hafızasından yok yok telaffuz edilir, ve diğer durumlarda kişinin şaşırtıcı yeryüzünden silinmiş eski Ntqgua dilleri olan kişi sayısı ya da uygulamalarımız hakkında iddialarının varlığı bu dilde güçlü bir dil haline gelir ancak arkeoloji ve eski uygarlıklar alanında bilim adamları, biz fenomen Mauraúah "Zinoglosaa" Xenoglossia denilen hakkında burada konuşuyoruz.

Ve grev, örneğin, olay, sadece İngiliz halkının öğrendi hiç ya da hayatında başka bir dile maruz kalmış ve sonra aniden "Swahili" ve akıcı bir şekilde konuşmaya başlar biliyordum! Bu gerçek bir olay mı?

 Zinoglosaa Xenoglossia Yunanca (eski Aleonana), iki bölümden bir bileşik sözcük nedeniyle terimin kökeni, ilk Zinos Xenos garip veya yabancı madde anlamına gelir ve ikinci Glosa Glossa dil veya dil anlamına gelir ve böylece anlam bileşik sözcük haline "garip bir dil."

Zinoglosaa tüm Hıristiyanların gerçekten Hıristiyan olmak için benzersiz bir deneme yaşamak gerektiğini düşünüyor Pentecostal dini hareketin, bir örnek bulmak ve bu test denir "Kutsal Ruh vaftizi." O İsa'nın on iki havari (İsa'nın Havarisi) Kutsal Ruh cennet (Pentikost gün) Mesih'in yükseliş bugünkü oturumunda onlara geldiğinde İncil'de bildirilmiştir yüzlü ne aynı olmalıdır. Dilleri ve farklı tahmin konuşan ve hasta iyileşmek ve Allah'ın bir manevi hediye: çeşitli belirtileri ile açık bir şekilde onları Ruhu dahil.

Dünyada ve belgelenmiş durumda binlerce var Zeinouglasaa bilinen ve yazılı olmayan, ve yüzlerce çeşitli bilimsel çalışmalar belgelenmiştir. Ve yıl önce soyu tükenmiş binlerce ve dünyanın dört bir yanından gelen diğer dillerin dillere göre! Ancak bu yoğun çalışmalar rağmen, geleneksel bilimsel mantığa dayanarak kesin bir yorum değildir. Ve de dahil olmak üzere:

Dil canlı konuşun

En çok bu olgu ile ilgili bir araştırma tahsis ABD'de saygın ve akademisyen Dr "Ian Stevenson" Bir bu konuda en önemli çalışmalarından biri olan ve 1974 yılında yazdığı "Zinoglosaa" başlıklı bir kitap çoğu belgelenmiş dedi ve şaşırtıcı oldu olanlardır manyetik sesindeki tonları değişim sırasında 37 yaş Tnoimha yaşlı Amerikalı bir kadın tarafından gösterilen tamamen bir adamın sesi, ben İsveççe konuştuğu bir olaya sesini değiştirdi akıcı ve ben hipnoz oturumdan uyandım sonra, her şeyi ve İsveç dilinin herhangi bir harf söylemek mümkün unuttum.

Bu yoğun Dr 8 yıldır bu özel durumda Stevenson, dil ve sesleri farklı konuşma bilimi okuyan başlayan, çeşitli uzman ve onu bilimsel bir açıklama ulaşmak için yardımcı olmak için uzmanlardan yardım sonra şaşırtıcı ve zor bir soruya uygun cevabı verir: "Nasıl bir adamın sesi dönüştürülmüş olmak için kadın sesi olabilir ? ".

 "Uttar Hodar", bir Batı Bengal için evli bir ev kadını karakteri onu döndü 32 yaşında yaşını adlı Hintli kadın, 18. yüzyılda yaşamış ve bunun yerine orijinal dili Bengalce konuşmaya başladı ilgili eski meşgul Dr Stevenson için daha az şaşırtıcı olmayan bir başka durumdageçerli dil (Marathi), ve birkaç hafta bazen bu kadın ailesiyle iletişim kurmak için insanların Bangladeşli talimat zaman zaman zorlandı aşan süreler için bu durum isabet ve o dergisi "katalitik araştırma Amerikan toplumunun" durumu, Temmuz yayınlanan söylendi 1980 yılında.

Araştırmacı "Gece ve Watson", bir çocuk Hint Alaagaarot 10 yıl herhangi bir dil, ancak dil bilen Filipinler vadi Kagalln uzak ikamet, bu çocuk duymadı ya da yaşlı zaman ortaya garip bir olay nitelendirmesine karşın, bazı nöbetleri sırasında yarı koma içine girin ve Zulu, Güney Afrika akıcı! dilini dilini konuşmaya başlar, o çocuk hayatı bu dili öğrenmek için mümkün değildir. O Güney Afrika hayatının dönemi geçirdi çünkü Watson bunun farkında olabilir!

 Ve dilleri konuşan eski ya da soyu tükenmiş

Bazı insanlar kimi zaman, manyetik uyku, ya da bilinç diğer alternatif devletler söz konusu olduğunda, çok eski, artık bu dönemde kullanılan ve arkeologlar ve antropologlar ve bu olguların çağırmak için sınırlı oldu olan dilleri konuşuyoruz:

Avrupa çocuk kaset içinde çocuğun bir çok eski hipnoz seansında Çinli, doktor kaydetti ses dili konuşan ve için California Üniversitesi Doğu Araştırmaları Bölümü'nde profesör götürün için mavi gözlü ve sarışın Odhu olan yeteneğini bir garip olay Dr "Morris Ntherton" çalışma bin yıldan fazla yok önce bir Çince dil olduğu ortaya çıktı bu dil ne tür biliyorum!

1990 yılında, çok sayıda vakaya ait belgeleri psikiyatrist Avustralya "Peter Ramstr" bir kitapta dikkatle incelenmesi başlıklı: "Önceki nesil arama" ve sadece bir kaç ay Fransız dili öğrenmek değil "Cynthia Henderson," adlı bir Avustralyalı kadının bir durum aldı ama yedinci sınıf manyetik uyku, bir Fransız yerli Fransız akıcı bir şekilde konuşmak başardı!Net ve o kadar Fransız şekilde herhangi bir İngilizce dili ile biberli olmadığını yorumladı! Ve Fransız kelimeler kullanılmış ve terimler sadece 18. yüzyılda yaygın idi.

Dr göre "Joel Wheaton," Bay "Harold Jorska" durumunda olduğu manyetik uyku sırasında 22 kelime ve Viking döneminden kalma bir bölüm yazdı! Ve bu sözler on uzman bilinen ve eski İskandinavya kullanılan dil olduğu sonucuna vardı. Geri kalan kelimeler, Rusya, Sırbistan ve Slav dil oldu! Ve tüm bu gibi dillerde deniz ve gemi ve yolculukları ile konuşulur!

Devlet "katalitik araştırma toplum" belirtilen çalışmalardan biri adında bir İngiliz kız (Blackpool) ile 1931 yılında var "Rosemary." "Teljka Ventao" adlı kişisel bir Mısırlı kız almış antik Mısır, konuşmaya başladı, o M.Ö. 1400 tarihli Mısır'da yaşamış ve Mısır Eski Eserler Profesör bir uzman önünde hiyeroglif 66 bölüm yazmak başardı "Howard Hume" in akıcı dili konuşan bu kız başardı binlerce yıldır kullanılmayan ve sadece akademisyenlerin küçük bir grup arasında tanıdık değildi, eski medeniyetlerin uzmanlar!

Çoklu kişilik ve reenkarnasyon

1977 yılında, doktorlar Ohio eyaletinde cezaevi reformu gerçekte keşfedilen "Billy Mulligan," olan iki hastanın temel farklı kimliklerin ve Ahlgreptin kendi dillerinde olan iki karakter her kontamine mahkûm biri, ne zaman olabilir kurşun bir kişilikleri mahkumun adı olur, "Abdul o Tanrı "ve düzgün yazılmış Arapça, konuşmaya başlar ve diğer kişisel mülkiyet aldığınızda, o mahkumun adı olur" Rogaine "ve Hırvat ve Sırp konuşmaya başlıyor!

Kız o karakter onu döndü 14 yaş "Oranci gün için" ABD olan "Mary Rolf," Ömer "Oranci için" diye 19 yaşında iken vefat komşu kızı vardı o sadece 5 ay öldüğünde, o kısa bir süre içinde birbirinden kız uzak ailem yaşadı denizci ve bir ama "Oranci" kişilik yeni ailesi, "Rolf" anne ve babası olduğunu iddia! konut "Ben Rolf ve akrabalarının ailesinin tüm arkadaşlar tanıştım ve herhangi bir hata olmadan doğru birer birer aday gösterdi ve ben kesin ayrıntıları biliyordu ile bilinen olamaz Normal ve olaylar dakika hayatında meydana geldiğini açıkladı, "Marie Rolf" ve sürece 4 ay için bu durum olarak bu süre boyunca o mükemmel Mary Oranci Rolf karakterini bürünülen!

Bu tür "Louis Beş" ve üç olduğu ortaya çıktı "Sally Bichamb" adlı bir kadın adında bir adam durumunda incelenen "Leonie" Dr "Morton Prince" adlı bir kız sorunu tartışıldı. "Janet ile," çalışma Profesör olarak birçok çalışma geldikten sonra onun dışında karakter!. Ve kız "Doris Vcher" durumu olarak bilinen Dr tarafından incelenmiştir "Walter Prens," kim bu konuda tam iki cilt yazdı!.

Tıp camiası, özellikle psikiyatri ve doktorlar bu olgu şizofreni (akut) olarak adlandırılan yukarıdaki benzer birçok durumda bilinen, ancak başka türlü görünüyor var.

Aracılar cinci

Argüman Louis yarı cahil ve eğitimsiz gelen maneviyat "Pearl Korgen", ama hikaye ve roman klasik İngilizce dil yazmak başardı ve 60 roman ve bir oyun ve bir şiir yazdı! 60 bin kelime oluşan epik şiir ek olarak!

İspanyolca, Almanca, Rusça ve Galler (İngiltere'de Galler oranı) için tüm maneviyat sırasında "Orta" Amerikan "George Valentine" telaffuz.

Medyan Brezilyalı manevi "Carlos Mirabala" O konuştu ve Suriye dil (Şam Suriye lehçesi) ve Japonca dahil olmak üzere 30'dan fazla farklı dil, yazdı, tüm bu bilim adamları, araştırmacılar ve 5000 kişilik bir izleyici yazarı bir grup varlığı oldu!

 Uzun bir şeyh veya bir keşiş ya da şifacı bir manevi bir özellik Şeytan Possession veya devralma (suçüstü) Possession tarafından denetlenmektedir şeytan çıkarma Exorcism veya cinler oturumları sırasında kendiliğinden tanıdık gelen tuhaf ya da ton dil (karakter) ses farklı konuşmaya durum olarak kabul edilir ve çoğumuz bu bakmak edildi korku filmlerindeki.

Sonra egzotik olmayan Mvhmuma hayatında daha önce öğrenilen hiç bir dilde konuşabilir ki: zarar kişisel bir kurban yaşama satın alma sırasında bir değişiklik diğer kişisel yabancı (martı deneyim ve gerçekçi okuyun) yaptığı oldukça farklıdır gerçekleşmesi belirsiz Vtakhtfa onun karakterini iddia etmiştir. Ve şeytan çok belirtileri kazanmak ve aynı zamanda istemsiz satın almak için.

Şeytani için önyargı güçlü o şizofreni durum olarak psikoloji ve psikiyatri temelleri, koymadan önce eskilerin düşünme güçlü bir şekilde inanırız, zihinsel (şizofreni) ya da histeri ya da sinir krizi (şizofreni, mental ve Şeytani Possession hakkında okuyun) bir çeşit, ama yine de bu inanç yankıları olan toplumlarda yaygın akım, özellikle Arap ve İslam toplumları ve deneyler bu teyit orantılı olarak hangi genellikle suçlama cinler ya da epilepsi gibi psikolojik koşullar çok sayıda şeytanların parmakları gitmek gerçekçilik içinde.

Şüpheciler fenomen Zinoglosaa nedenleri ve yorumları bir garip dil konuşan kişi zaten hayatının döneminde öğrendiklerini en önemli, ama araştırmacılar yanıltılmış bu gerçeği gizli. Araştırmacılar kuşkucular yorumlanması desteği ve bu tür hile ve Alkrebtomnezia gibi şüpheciler tarafından kabul yorumlara ek olarak da telepati ve genetik miras unsuru kabul edilen bütün farklı faktörler önlemek için onların çalışmaları sırasında aşırı hassasiyet ve dikkat hususunda taahhütte bulunmuşlardır nedeni budur.

Ancak, telepati elle onlara bir dil yabancı öğrenmiş olan insanların hatırlamak için bugüne kadar herhangi bir belgelenmiş çalışma göstermemiştir, genetik miras çocuk yıl önce Çin dili soyu tükenmiş binlerce bağlayan bir olamaz bir de genetik miras bağlı olarak konuşuyor yapan Avrupa Sarışın, mavi gözlü.

Ancak, telepati elle onlara bir dil yabancı öğrenmiş olan insanların hatırlamak için bugüne kadar herhangi bir belgelenmiş çalışma göstermemiştir, genetik miras çocuk yıl önce Çin dili soyu tükenmiş binlerce bağlayan bir olamaz bir de genetik miras bağlı olarak konuşuyor yapan Avrupa Sarışın, mavi gözlü.

Tanrı'nın bir armağanı olarak birçok Hıristiyan tarafından inanılan ve Kutsal Ruh Fantqon dil, bu "armağanı" olan bu kişilerin üzerine bir çalışma yapmak üzere Philadelphia Üniversitesi'nde farklı değiştirin olduğunu ve tespit, Tongues de dilleri farklı konuşan konuşan olgusu üzerinde ABC Kanal ABD tarafından bir rapor ne konuşuyoruz biz Regurlar dil, ancak araştırma "düzenin dili" önemli sonuçlar sonuçlandı dediğimiz aslında teşkil etmez, ancak Ntgahm dil sırasında kendi ana onlar öğretmek dil ve beyin aktivitesinin görüntü konuşulan onlara MRI incelenmesi ve sırasında beyin aktivitesinin görüntü arasında karşılaştırma sonra, kritik değil yok (transa) farklı o orijinal dili frontal lobda aktivite merkezi beynin farklı bölümlerini ele alırken bir uzman dil olarak bilinir olduğunu söylüyor zaman kişi garip dilin telaffuz sırasında etkin olduğunu göstermektedir.Çalışma fenomen çok gerçek olup olmadığını belirlemek olamazdı, ve ortaya niçin olamayacağını unutmayın.

Kabile ya da insanların farklı kültür ve inanç sisteminin özelliğine göre farklı metafizik açıklamalar ve isimleri, nesneleri ile süreklilik olduğunu tarihin başından bu yana biliniyordu, Varafna Kgan kavram ve iblisler ve ruhlar, hayaletler, ve dev canavar ve perileri ve melekler ... Ve diğerleri, hepsi değil sadece metafizik ya da efsanevi Pkaúnadtha için, eşsiz bir kültür ile karakterize, aynı zamanda işleme yöneten ve bu da çeşitli sorular ortaya çıkarmaktadır gelenekleri ile karakterize edilmiştir:

Eğer insan ve ne Enkarnasyon üzerinden iletişim kurmasına bu nesneleri arıyorlar arkasında onun amacı nedir? Yalnızca gücünü göstermek istiyor musunuz?

Ruhların reenkarnasyon bu insanların cesetlerinin bu yana başıboş var mı?

Eğer cinler ve bu olgu içinde şeytan rolü (zarar mağdurlarına uzman bir soru) gerçekten mi?

Çoklu kişilikleri olgusu bir Arap çalışmalar bir vücut var ve farklı dilleri konuşan?

Görülen veya muayene herhangi bir okuyucu var mı? Ve nasıl oldu?

   

No comments:

Post a Comment