Friday, January 6, 2012

Şeytanın ritüel ibadet İnsan kurban

2008 yılının Haziran ayında, haber ajansları ve gazeteler tarafından aktarılan sözlerinde, haberonlar, Rusya Satanistler ve Rus gençler bu grubun üyelerinin mezhep tarafından uygulananritüellerde kurban kurban insanlığa yapılmış dört cinayet çirkin işlemekle Rus toplumunun topluluksalladı onlar Btboukha ve bunların yemek parçaları önce . Ben şok olduğu Moskova Rusya'nın başkenti ve 246 km uzaklıkta ve Rusya'daki en önemli turistik yerlerinden biridir ve onun kilise veşok edici cinayet ün en güzel manastırları ünlüdür Yaroslavl, tarihi şehir halinde yaşayan!

Savcılar suç Yaroslavl kenti yakınlarındaki ormanın uzak bir alanda Haziran 29, 2008 ve 30gerçekleşti ve her gece hem de kurban öldürüldü ve bu tür suçların komisyon, bir genç kız, 3 kızkaçırma ve 15 yaşındaki bir çocuk dahil oldu demek 17 yaşında ve oynamak için çalı (balkon)küçük bir kulübe için onunla götürdü ve alkol ve sonra açık Tgayn Almdharma ile ateş etrafında oturup onları davet etmek zorunda.

 Tüm kurbanların fakir ve bunlar: Anya Gorochva, Olga Bykhova, Faria Kosmina ve Gotlar'ın Andrei Sorokin (vahşiler), şok edici ve bedenlerini canavar veya düşman 666 markasıdır her biri üzerinde işaretlemek 666 (resme bakın), ayı yaralama şekilde topluluğu üyeleri tarafından katledildi bu tür film yemin Omen gibi korku filmleri görmek ne gibi Mesih, sonra katiller kurbanlarını ve ateşinde organları sakat ve bu kalp ve dil gibi parçaların bazı yediler ve sonra büyük bir delik kalır geriye ne gömülü ve (kod hakaret eylemi aşağı yarıya ters de çapraz koymak Denny da) şeytan mezheplerin bir sembolüdür idol arkasında şeytan karşılamak amacıyla ve yüklü başlı vida bir kedinin vücut tarafından askıya alınır.

 Bilgi ve yakınları tarafından kurbanların yok raporlama sonra Nikolai Aogoljubaak adlı mezhep, lideri ile telefonla temas kuran kurban, tüm yerli büyükannesi o küçük bir çocukken kilise korosunda şarkı söylemeye kullanılan ortaya Oogoljubaak için nerede olduğunuzu biliyor keşfetti polis sonra çete izleme başladı.

Müfettişler mezhep 2006 yılında kurulan ve internetten şeytani doktrinleri hakkında bilgi elde olduğunu söylemek, onlar insan öldürme noktasına yavaş yavaş bu gelişmeden önce, ilk kedi ve köpekleri öldürmeye ve polis bu toplumun Odharmha üyeleri aşağı ateşin külleri içinde kurban saç kalıntıları bulundu delil olarak ağaç bu iğrenç ritüeller kendi iç organlarının kapmak için ortaya çıktı.

Polisi sonra hücrenin şüphelenilen 7 aboneleri söyleyerek, bir kızın cesedi kalbinde o yiyor önce son gömülü ve başka kendisine eylemler için ceza olacağını beklemiyorduk söylendi ayıklamak için nasıl bir tanesi övünen: "Bana herhangi bir sorumluluk önlemek için şeytan teslim eder, ben ona çok fedakarlıklar yaptık , "ve üçüncü Tanrı'nın umutsuzluk sonra onu zengin olmak için sordum, ama şeytana ibadet etmeye başladı sonra işler daha iyi olduğunu söyledi. Bu zeka ve okulda Amadtrbe ruh eski düşük düzeyde olduğu öğretmenleri tarafından çete üyelerinin dinlenme açıklaması. Andre kurbanlarından biri babası diyor ki: "Oğlum Şeytan ve Gotlar'ın takipçileri ile arkadaşları, daha sonra hafif de o mezar arasında oturdu kat harcama sonucunda zarar beklemiyordum olmadığını söylüyor."

 Mahkeme suçları işlemekten anda az 18 yaşında sanık 4 önce bu topluma mensup gençlerin 7 görünümü sonra.Durumda kapalı kapılar ardında tutulmuş olmasına rağmen bunların hiçbiri, suçları arkasındaki motivasyonları kendi anlayış bir ikilem içinde yerel nüfus bırakarak, fakir bir ailenin gelmedi, ancak yerel basında 7 sanık kendi suçluluk itiraf söylüyor. Ve resmen suçları, hırsızlık ve temsil sorumluluğu suçlanıyor (saygısızlık) insan katil ömür boyu hapse mahkum olabilir kalır, ancak çocuklar (küçükler) dahil olduğu gerçeğini onlara karşı cezanın azaltılmasına yol açabilir.

Dört cinayet ve ormanda gençlerin organlarının temsil işlemekten 20 yıl en fazla toplum 6 üye hapis cezasına çarptırıldı 2010 yılında son 26 Temmuz rastlayan Pazartesi günü Yaroslavl şehrinde bir mahkemede. O 20 yıllık kült lideri Nikolai Oogoljubnyak maksimum hapis cezası aldı nerede.

17 Ağustos'ta toplulukların Satanistler organizasyonu ve cinsel saldırı için reşit olmayan kız toplumlarında, şiddet kullanımı konusundaki katılımı için mahkemeye iki genç adam görüntüsü ile Rus basını hikaye fiyatları yayınlandı ve 2003 yılından bu yana, kendisini "şeytana asil" olarak adlandırdığı aralığı Nobilis Ordo Diaboli ve uygulanan ritüeller araştırmacılar söylediği gibi Alexander Kazakov, 75 üye yıllarında öğrenci eğitim tıp ve toplum örgüt onlara katılabilir merkezi Rusya, bulunan Mudovia Cumhuriyeti'nde şeytanın ibadet gizli.

Kazakov çevresindeki gençlerin cazibesine itiraz kullanılan davasının baş şüpheli işler organizasyon girmek için ikna ardından bir aile kurmak ve. Yeni üyeler şeyler ezoterik onların aşk için bilinen olanlardan seçilir ve internet siteleri ve şeytani Mtaatdiat ziyaret etmek. Her yeni kişi ritüelin bir parçası olarak "yüksek rahip" girişimi için kendisini sahipliğini sağlayan bir "antlaşma" işareti vardır.

Kazakov ve üyelerinin rehberlik gizli buluştuğu ve siyah elbiseler ve pratik ritüeller aşağılık giyerler. Ayrıca seks şımartmak ve kız çocuklarının yüzdesi yakın ona insan ve onun kulu, şeylerin bağlayıcı ve bu şekilde tecavüze olmak istemeyen seks kadar kolektif bir alkol günlerce devam ediyor. Hetanion ve küçüklerin seks yapmak çekinmeyin.

Dennis ikinci kişi (23 yıl) Dancen olduğu bazı durumlarda bu elde etmek için şiddet kullanan grubun yüreklerinde muhalefet ve şüphe dağıtımının bastırma sorumlu deneme ve Kazakov kol huzuruna çıktı.

Polis 2009 yılında topluluk dağıldı zaman Satanizm ve bu hayvan kafatasları gibi amaçlar doktrini ile ilgili kitaplar çok sayıda yakaladı. Savunma avukatları, toplum o gönüllü tüm üyeleri ne yaptığını oynamak için kulüp ve cinsel saldırı ya da şiddet kullanma suçlamaları reddetti savunuyorlar.

Rusya bütün şeytani mezhepleri ile ilgili cinayet ve tecavüz ve yaralama suçlarından gibi iğrenç suçları bir dizi gördü. Moskova tek başına var, 15 666 veya beş köşeli daire içinde yıldız ve gamalı haç (Sostika) olarak yüceltilmiş bir Şeytani semboller olduğuna inanılmaktadır. Satanistler inanıyoruz kendileri için ve gurur ve kibir ve lezzetlerinin tadını çıkarın ve cinsel arzuları tatmin ile ilgili "değerler" için birinci öncelik.

İngiltere'de, 400 kişi kelime Satanizm takipçileri şarlatanlar ve cadılar tarafından mumlar ve kılıç ile bir mağara ve pratik ritüeller bir araya herhangi bir "şeytani" altında din kayıt.

Tecavüz ve çocuklara cinsel saldırı bir şeytani suçlanıyor liderleri, araştırmacılar topluluğun üyeleri şeytan kendilerini satış ritüel sırasında alkol içtikten sonra seks partisi (grup seks) uygulama zorunda olduklarını söylüyorlar. Ama suçlamaları reddetti ve sadece oyun ya da rolleri alışverişi olduğunu söyledi.

No comments:

Post a Comment