Friday, January 6, 2012

Sokak aydınlatma fenomen müdahale

Eğer en kısa sürede aşağıda Şifre olarak ışık sokak lambası gitti ya da yakın hiç var ve bu sadece bir tesadüf için oda bırakır birkaç kez tekrarlayın? Cevabınız evet ise, ne oldu sık sık Slyder Slider adı onlarla konuşmak insanlar çağırdı süre kısaltma SLI sembolize, Sokak Aydınlatma Sokak Işık Girişim örtüşen bir olgu olarak adlandırılan iddia edilen olay ve nadirdir.

Her ne kadar sokak lambaları için yetkilerini yanlışlıkla sonra, bu tür yaşam döngüsü, ışık ve sık kesinti sürelerinin sonunda geçen yüksek basınçlı sodyum lambalar gibi. Ancak, gerçek sokak lambaları SLI olgusu ile örtüşür, bu da düzenli olarak ve nüks oranı şahsen onunla oldu çünkü saf tesadüfle açıklanamaz daha büyük olduğuna inanmak var eğilimindedir. Rağmen yürüyüş sırasında SLI çoğu durumlarda ortaya ama onlara meydana geldiğini söyleyenler bazıları, bir hatta bisiklet veya motosiklet sürüş veya bir otobüs vardır.

Steven Wagner, bir gazeteci ve diyor Hakkında Network gizemli olayların haber ilgilenen bir okuyucu şöyle yazdı: "Ben altındaki trafik ile ışıkları yok, gece yolda yol benim araba sürüş iken beş yıl önce yaklaşık, bunu bazen fark Ve sürekli ortaya olduğunu bile içinde. yalnızca bir kez ya da çok ender olarak onu herhangi bir ilgi gösterdi çünkü. Ancak, bir kez ya da haftada iki kez ortaya çıkar. posta veya açıklama olmadan bir şey olabilir bir şey olacak mı? "

Steven Wagner o yorumda şöyle diyor:

Bu tür büyük olaylar gibi, delil geçti romanlarında dayanarak ortaya büyük olasılıkla gerekir. Okuyucuları tarafından belirtilen hikaye gibi bu hikayeleri çok alan ve genellikle, ışıklar çalışan veya yürüyüş veya altında sürüş sırasında durdurmak görmek etkilenen yollar ışıklar kişi. Bu yolun tüm ışık her zaman meydana gelmez düzenli olarak, ortaya gibi izleyiciler bu fenomeni iddia, ancak bu insanların olağandışı bir şey oluyor şüphelenmek için yeterince sık görülür. "

 Elektrikli ve elektronik aletler Etkisi

. Genellikle geçirilen da elektronik cihazlarda garip bir etkiye sahip olduğunu fenomen (Slyder) küçük Onların bedenimizi ekipman dokunmak için basit bir elektrik yükü boşaltılmış ve muhtemelen bir sonucu olduğu tahmin edilmektedir:

Lambalar, televizyon ve dokunmadan kendi durdurmak gibi ev aletleri çalışma.

Trafik ışıkları sahneleri çalışırken ya da sürekli yanar Koşu durdurun.

Televizyon, radyo ve CD çalar ses ve ses düzeylerini değiştirin.

Çalışma saatleri durdurun.

Elektronik oyuncaklar kendi çalıştırdığınızda aynı yerde Asalyder mevcut.

Onlar Asalyder mülkiyetinde bulunan bir hasar ya da silmek kredi kartı ve diğer manyetik olarak kodlanmış kartlar.

Bu aşamada olayın nedenini belirlemek için herhangi bir girişim derinlemesine bir bilimsel araştırma olmadan sadece spekülasyondur. Ve bu tür soruşturmalar ile sorun olarak da izleyicilerin kasıt olmadan otomatik olarak ortaya gibi laboratuvarda onları doğrulamak çok zor psikolojik fenomenlerin birçok formları için de geçerli. Aslında, izleyiciler değildir - ve bazı resmi olmayan testlere göre - genellikle talep üzerine bir etki yaratabilir. Ve etkisi hakkında makul tahminler - gerçek bir ise - olarak bu uyarıların bir sonucu olarak tüm düşünce ve hareketler beyinden elektronik impulslar ile ilgili bir şey olabilir.

Enerji seviyesine bazı insanların sahip sokak lambaları ya da elektrikli ev aletleri müdahale yol açar dayalı sokak ışıkları örtüşen fenomen onu sadık getirdi ve bazı sokak lambaları radyo radyasyon etkisi iletmek cihazları kaydetti Yorumlama.

Ve kişinin vücut statik elektrik olağanüstü bir miktar nedeniyle bu etkileri çok, ama bilimsel olarak bunu ispatlamak ve araştırmacı için ciddi bir fenomen gerekebilir değil yakından inceledi.

Insanlarda ve omurilik ve beyindeki sinir içinde ileri geri gitmek elektriksel uyarıların uygun olarak sinir sistemi fonksiyonu. Bu da, elektromanyetik dalgaların çok küçük bir alan üretir ancak bu dalgalar dış bir şey üzerinde hiçbir etkisi olduğu çok daha zayıftır. Bu Asalyder duyguların psikolojik baskı ya da patlama yüksek derecede gelen zaman güçlü bir manyetik alan ve sıradışı bir olan havaya bir enerji sel dışarı kurtarılmış ve sırayla enerji alanı ve neden dalgalanma ya da televizyon çalışmalarında bir duraklama güçlendiren posta elektromanyetik alan, müdahale gibi görünüyor ya da ampul veya cep cep telefonu ışık trafik sinyallerinin dönüş yol açabilir.

"Speak: Bu ​​hatalar ve öfke ya da gerilim durumlarda genellikle bir gerekçesi olarak gösterilen zaman şiddetli duygusal durumunda genellikle bu olgu üzerinde biraz, o bir kez yollarda ışıklar, yani (Debbie Wolfe), bir garson, İngiliz televizyon kanalı CNN olgusu dedi Bu fenomen bir şey değil, çılgın bir şekilde rahatsız, ama sonra kafamda çalışır bir şey düşünmek, sadece ve sadece olayın konuştu olduğum zaman. "

 Araştırmalar gösterir ki o gerçek elektronik cihazlarda bir bilinçaltı etkisi olabilir Princeton mühendislik hataları (PEAR) Araştırma Merkezi tarafından. Ayrıca kaza sadece oluşabilir çok daha fazla bilgisayar için rastgele bellek depolama etkisine maruz kalan kişilerin yaşayabilirsiniz. Bilimsel terimlerin bağlamında - - araştırma ortaya başlıyor dünyadaki diğer laboratuvarlarda yapılır ve aslında bu tür bilişsel ultra duygusal (Altıncı His) ve sokak SLI aydınlatmalı şeyleri aklın gücü ve kısa sürede müdahale fenomen hareket olarak psikolojik olaylar. (Not: Özellikle trafik ışıkları fenomeni incelemek için Princeton mühendislik hatalarının bir Araştırma Merkezi yoksa, ve araştırma tesisi o zamandan bu yana kapalı olan).

İngiltere'de Hertfordshire Üniversitesi'nde fenomen Dr Richard Wiseman ve araştırma yaptı. 2000 yılında, gazete halka olası psikolojik kapasitesiyle ilgili veriler büyük miktarda toplamak için tüm İngiltere üzerinde farklı yerlerde denedim kiosk bir tür (makine zihin olarak da adlandırılır) tarafından proje ultra duyusal algılama (altıncı anlamda) görme imkanı verir.

"Bu mesajları oldukça açıktır: - Hilary Evans o insanların deneyimleri hakkında bilgi alışverişi sistemi benimsemiş bu olgu çalışmaya anomaliler (ASSAP) çalışmaları için Derneği ile birlikte metafizik olaylar, yazar ve araştırmacı olan televizyon kanalı CNN Bakanı Hillary Evans dedi Ben bu insanların tamamen sağlıklı ve normal olduğunu olsun, ama sadece bunu elde etmek için sadece bir hediye olarak istemeyebilirsiniz kapasite çeşit var gibi görünüyor

Şüpheciler fenomen insanlar onlara yakın çalışma yalnızca daha fazla trafik ışıkları haber, ya da onu istikrarlı turlar üzerinde durma eğilimi veya eğim var SLI onay önyargı, bir örneği olduğunu sanmıyorum.

Bu hasarlı modeline bağlıdır geri dönüşüm yöntemleri ışıklar çalışma ve yaşam döngüsü sonundadaha sık durdurmak olarak bilinir. Özellikle olarak bilinen vakaların az sayıda arasında bir ilişkininsonuç durumunda, ayrıca garip kişisel nedensel çıkarsama olan "sihirli düşünme." Cecil Adamsdedi General Electric, yüksek basınçlı sodyum lambalar konusunda uzmanlaşmış mühendisçalışan bir kişi için kote olduğu yollarda ışıkları ile müdahale fenomen: "tesadüf ve hüsnükuruntukombinasyonu." Bu kadar gazete Massimo Pulidoro (Almtsaúlon şüpheciler) bildirilmiştir"paranormal fenomenler var en az olasıdır."
 

No comments:

Post a Comment